2.11.2013

Label M Powder Pink Spray

label m pink powder spray 7

Niinhän siinä kävi, että vuoden viimeisen Profissa käynnin jäljiltä hiuksissa on yllättäen hentoja pinkkejä raitoja! Mutta huoli pois, mummu siellä ruudun toisella puolella joka kauhistelet ja syvään huokailet. Kyseessä on vain väliaikainen ja helposti poispestävä puuterimuotoinen sumute, hieman kuin värillinen kuivashampoo, jonka ei pitäisi jämähtää blondattuunkaan tukkaan. Kyseessä on tuoteuutuus merkiltä nimeltä Label M. Syksyllä Lontoon muotiviikoille suunniteltu ja lanseerattu hiustuote kulkee nimellä Powder Pink Spray. Eräs pieni tyylibloggaaja on tästä aikas innoissaan!

Nämä hennot raidat on tehty nostelemalla tukasta pieniä suortuvia ihan erilleen ilmaan, ja sitten suihkaisemalla niitä kohti riittävän etäältä pinkkiä, makealta tuoksuvaa suihketta. Jos huomaa roiskaisseensa liikaa, jälkeä on helppo häivyttää harjaamalla varovasti. Tuotteen kannattaa antaa kuivahtaa hyvin ennen ylimääräitä tukan kopelointia, ja vaatteet kannattaa tietysti suojata vaikka pyyhkeellä ennen värjäysoperaatioon ryhtymistä. Vesi kyllä puhdistaa myös vaatteet.

label m pink powder spray 2
label m pink powder spray 1 label m pink powder spray 6
label m pink powder spray 4

Tällä saa myös aivan pientä sävyä ja taittoa aikaiseksi, kuten tässä raitakokeilussa huomaamme! Tulette kuitenkin vielä varmasti näkemään myös sen varsinaisen My Little Pony -tukan, jahka uskaltaudun pitämään koko pääni likoon. ;) Tai edes ne latvat. Odottakaa vain!

Putelilla on hintaa Prof-kampaamossa 20 euroa. Suosittelen sekä mestaa, että tuotetta. Kaikesta maksoin itse. Sanottava se on näin suoraan, kun ette kuitenkaan muuten usko. :D

Tän tukan kanssa sopii tietysti paremmin kuin hyvin Florence + The Machinen Spectrum. ^^ Calvin Harris -remixinä, aivan erityisesti. Ihan yhtäkkiä iski ja kovaa.


3 kommenttia :

Enni kirjoitti...

uu tota haluun!!

Maria Morri kirjoitti...

Se on aika kivaa ^^

Nini kirjoitti...

Niin on hennon herkät ja nätit raidat et ei ole miusta mummulla syytä kauhistella! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...