21.11.2013

Dagens

dagens nov20 4

Siitä on jo aivan liian kauan, kun viimeksi saitte nähdä päivän asuni, mutta uskoisin, että ymmärrätte tilanteen. Ei, en viittaa uuden hovikuvaajan metsästykseen, olenhan kuvannut ah niin itsenäisenä bloginaisena ansiokkaasti kolmijalan kanssa jo blogiurani alkumetreillä (joskin tuossa naapurissa asuu kyllä hovikuvauksen salat tunteva ystävä, hmm-hmm), enkä viittaa edes siihen tavalliseen muotibloggarin ruikutukseen: säähän, valonpuutteeseen ja kyvyttömyyteen säätää kameraa tai hankkia niitä valonlähteitä. You know, ottaa vaikka jalkalamppu ja tyrkätä se about naamalle. Eikös se luovuus ollut tämän alan vahvuus, mitä. :D

dagens nov20 5
dagens nov20 2

Viittaan siis pikemminkin uusien huudien outouteen, ajanpuutteeseen ja pohdintohin siitä, kehtaako nykyään enää julkaista asukuvia, jotka on kuvattu vaatekaappien edessä Senaatintorin portaikon sijasta, opiskelijakämpän muovimatolla kauniin parketin sijasta. Rima kohoaa asukuvien toteutuksessa koko ajan korkeammalle, musta jotenkin tuntuu. Mutta ihan pokalla nyt tässä mennään ja paikkaillaan, vaikka olenkin välillä oikeasti miettinyt, että olenko mä ihmisenä tätä nykyä enää riittävän taitava, riittävän viitseliäs, riittävän mielikuvituksekas tai riittävän inspiroiva voidakseni väittää pitäväni tyyliblogia, ja mites nää puitteet, ja mites nää vaatteet, ja mites tää naama, ja niin. Silti se on se juttu, mistä mä yhä saan ne kiksini tähän touhuun. Ja ainahan tämä keskustelu sitten lopulta palautuu siihen, että jos ei tämä meininki jollekin kelpaa, aina voi etsiä sitten niitä parempia blogeja seurattavakseen. :D

Että tällästä ruikutusta ja ensimmäisen maailman ongelmia meillä täällä tänään, mitenkäs siellä teillä? :D
Silkkipaita / Silk Shirt - Zara, farkut ja buutsit / jeans and boots - Acne, rannekoru / bracelet - Ideakoru

It's been a while since I last posted outfit pics. I'm sure you understand – not only have I gone through a break-up, I've also moved to a new place. Usually bloggers in Finland complain about the weather and light, and the days here are so short during the winter. I usually do too, but this time it's simply me trying to figure out where to put my tripod and if it's okay these days to shoot in front of your closet instead of some fancy location with crazy bokeh. My floor is also made of some basic plastic matt, so no pretty woodwork going on there either. Oh well, take it or leave it, can't say much else, right? :D

First world problems.

8 kommenttia :

Enni kirjoitti...

Nätti asu ja nätti tukka ja nätti sinä! :) Koska nämä kuvat on tällaisia ihanan vaaleita, ei haittaa ollenkaan tausta imo!

Mari kirjoitti...

Huomasin kans joku aika sitten, että nykyajan blogeissa on muuten kaikki asukuvat kuvattu pihalla ja niin on iteltäkin sisäkuvailut jääny aika minimiin. Ei kai pitäisi välittää, koska noi sun kuvat on ainakin ihan hyviä ilman mitään taustaportaita :)

Maria Morri kirjoitti...

Enni, kiitos :) Joo, kyllä toi nyt riittävän hyvin hätävarana toimii. :)

Mari, totta, ja sisällä ainakin on helpompi hallita sitä valoakin, tai siis, yritäpä siellä pihalla rahdata sitä jalkalamppua viereen valaisemaan asua. :D

Anonyymi kirjoitti...

älä välitä taustoista, sun kuvat on aina ihania!

Maria Morri kirjoitti...

Aww, voi kiitos! :) <3

Anonyymi kirjoitti...

Mä tykkään! Sulla on kautta blogin historian ihan parhaita kuvia. Ei todellakaan tarvitse aina olla jossain Taj Mahalissa että olis vau, kunnioittavampaa on nimenomaan saada tunnelmia aikaseksi muillakin keinoin.
Hyvää viikonloppua! :)
/Hannele

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa kommentoin, mutta pitkään olen jo kirjoituksiasi lukenut: Sulla on tosi hieno ja iskevä tyyli, tykkään järkyttävän paljon tyyliosaamisestasi, tai miksi sitä pitäisi sanoa. Itsekin tykkään pitää paljon mustaa ja aina on farkut jalassa. Silti tuntuu että oma tyyli on jämähtänyt farkut ja t-paita -asteelle, tunnen oloni näin 32-vuotiaana edelleen teiniksi. Eikä se aina ole pelkästään hyvä juttu. :) Että kiitosta vaan tältä suunnalta, ehkä joskus minäkin osaan irrottautua trikoopaidoista ja löytää jotain aikuisempaa ylle. :) Samaan syssyyn kiitos myös niistä syvällisemmistä kirjoituksista, jotenkin saan aina omiakin ajatuksia jäsenneltyä kun luen taitavasti ja perustellusti kirjoitettuja näkemyksiäsi. Ne avartavat katsantoa. :)

Maria Morri kirjoitti...

Voi, kiitos teille molemmille kauniista sanoistanne! :) Ihanaa kuulla aina välillä näin kivaa palautetta. :) Toivottavasti pysytte mukana kelkassa jatkossakin ja onnistun edelleen tarjoamaan teille mielenkiintoista sisältöä. :)

Oikein ihanaa viikonloppua teille molemmille! Meikä pitää tänään tuparit, tästä varmasti sitten tulossa viikon alkupuolella postausta! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...