25.11.2013

Arvostelussa Rimmel Stay Matte Liquid Mousse

Sisältöyhteistyö

rimmel stay matte

Sain arvioitavakseni Rimmelin uuden meikkivoiteen Stay Matte Liquid Mousse, joka lupaa nimensä mukaisesti pitää ihon tehokkaasti mattaisena, ja tietenkin peittää ihon virheitä ja epäkohtia, mutta silti jättää luonnollisen ja kevyen oloisen lopputuloksen. Geelipohjaisessa, vaahtomaisen ilmavassa meikkivoiteessa kerrotaan olevan pieniä puuterihiukkasia, jotka mahdollistavat tuon mattaisan lopputuloksen. Meikkivoiteesta on olemassa viisi eri sävyä, joista sävy 100 Ivory on vaalea ja keltapohjainen sävy. Tuotteen suositushinta on 8,50 €.

Stay Matte Liquid Mousse on tarkoitettu kiiltävälle iholle, mutta itse täsmentäisin myös, että helposti rasvoittuva iho on tämän tuotteen kohderyhmää. Oma pintakuiva ihoni kun kyllä myös kiiltää, mutta on tosiaankin vaikeampi saada toimimaan tämän tuotteen kanssa yksiin, ellei alla ole kunnon rasvausta.

Tässä vielä havainnekuvat meikkivoiteen tehosta.

Tässä ihoni ennen meikkipohjan levitystä:

rimmel stay matte 3
rimmel stay matte 4

Ja tässä jälkeen:
rimmel stay matte 2
rimmel stay matte 1


Peittävyyden huomee kenties parhaiten katsomalla tuota otsassa olevaa näppylää, joka kyllä peittyy kohtuu hyvin ihan pelkällä meikkivoiteella. Kuten myös huomaatte lähikuvista, iho jää todella mattaisaksi – kuivimmista kohdistaan jopa vähän liiankin mattaisaksi. Omalle ihotyypilleni tämä tuote ei siis ole aivan ideaali ainakaan näin talvella, mutta voin hyvin kuvitella sen toimivan paremmin iholla, joka rasvoittuu luonnostaan omaani enemmän.

En sinänsä (enää) tavoittele täydellisen virheetöntä ihoa, koska ensinnäkin sellainen on kamalan työlästä, ja toiseksi se on aikamoisen tarpeetonta. Ei sen, että tuntee olonsa kotoisaksi omassa ihossaan ja ulkomuodossaan pitäisi olla kiinni täydellisestä virheettömyydestä, vaikka tietysti me usein haluamme itseämme ehostamalla näyttää itsellemme ja muille sen parhaan mahdollisen minän, sellaisen, joksi itsemme kuvittelemme omassa mielessämme. En mäkään vieläkään tiedä, kumpi on parempi tapa piristyä ja saada silmänsä auki – kahvi vai ripsiväri.

Meissä kuitenkin nyt on näitä valuvikoja ja kaikenlaista pientä ja persoonallista, sen asian kanssa nyt joutuu joka tapauksessa elämään. Jokainen toki päättää itse miten paljon aikaa, vaivaa ja rahaa haluaa käyttää näiden persoonallisten valuvikojensa peittelyyn tai häivyttämiseen, mutta samalla kannattaa myös aina muistuttaa itseään siitä, mikä lopulta elämässä on tärkeintä. Mitä se sitten kenellekin on tai mitä sen pitäisi olla, siihen en ota kantaa, koska se on jokaisen oma asia. Pointtini: otetaan iisisti ja ollaan armollisia itsellemme.

Mukavaa viikonalkua!

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...