17.10.2013

Päivän asu

autumn outfit

Siitä onkin jo hetki, kun viimeksi olette saaneet nähdä päivän asujani. Tässä nyt kuitenkin loppusyksyn yksi suoranaisista univormuistani: Bikbokin tummanharmaat vetoketjufarkut, Zaran teräväkärkiset (ja matalakorkoiset) buutsit, villahuivi, olkalaukku ja ryhdikäs takki, säästä riippuen joko jakku (jonka alla paksuin villapaita, jonka kaapistani löysin) tai villakangastakki.

Farkut / Jeans: BikBok – Jakku / Blazer + Kengät / Shoes: Zara – Villapaita / Knitted sweater: Filippa K – Olkalaukku / Shoulder Bag: Proenza Schouler PS11 – Villahuivi / Woollen scarf: Acne 

Laukussa kulkee mukana se ainoa, mutta kaivattu löytö taannoisilta Hulluilta päiviltä: villavuoriset nahkahansikkaat. Elän aikoja, jolloin kaikki ylimääräinen rahankulutus tulisi karsia (hienosti onnistuu, tsekatkaa nyt toi kuvauspaikkakin), mutta oletteko tulleet tsiiganneeksi, miten harvinaista on löytää parilla kympillä nahkaiset hanskat, joissa on vuori jotain muuta kuin hiostavaa keinomateriaalia? Henkkis, I'm looking at you. Parikymppiä hintaan lisää, ja saa Henkkiksen isosiskolta COSilta vastaavat, joissa vuori onkin jo sitten kasmiria. Opiskelija kiittää, ylistää, mutta kieltäytyy.

pasilan asema 1

Siinä bloggari hanskat kourassa ja villakangastakki päällä venailemassa junaansa menneellä viikolla. Tukallekin pitäisi tehdä asioita. Katsellaan.

Hauskaa loppuviikkoa kaikille! Meikää hirvittää tuo viikonlopuksi uhattu lumi = räntä...

2 kommenttia :

Linda kirjoitti...

Hei, tää on todella random kysymys, mutta jäi kesällä kismittämään, kun en tiennyt Jysäri-festivaaleista, enkä siksi sitten osallistunut. Nyt yritinkin mielenkiinnosta etsiä tietoa, millaiset lippuhinnat siellä edes olivat, mutta Jysärien omilta sivuiltakaan en enää löytänyt, kun olivat korvanneet tiedon "loppuunmyyty"-merkinnöillä. Muistin sitten lukeneeni sinun käyneen ko. festareilla, muistatko minkä hintainen lippu oli? Toivottavasti järjestettäisiin ensi vuonnakin :)

Maria Morri kirjoitti...

Moi!

Siellä ne näyttää jo Facebookissa hehkuttavan ensi vuoden Jysäriä, ekat esiintyjät kait julkistetaan vielä tän vuoden puolella. :D Jos oikein muitan se lippu maksoi 50 euroa koko viikonlopulta, eli siis siltä kahdelta päivältä. :)

Ensi vuonna varmaan tiedossa vieläkin eeppisempää menoa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...