29.10.2013

Merkkiesittelyssä Dune

Sisältöyhteistyö: Spartoo

Bloggari on täällä ollut koko lokakuun ihan ADHD tulevan muuton kanssa, mutta milloinkapa sitä ei olisi aina ihan vähäsen virtaa omistaa kenkähaaveiluille? ;) Kengät, niille on aina aikaa.


Dune on brittiläinen jalkinemerkki, joka on vaikuttanut omalla kentällään jo yli 20 vuoden ajan. Pienestä liikkeestä Oxford Streetillä Dune on kasvanut vuosien saatossa, ja heillä on tällä hetkellä liikkeitä eri puolilla maailmaa, ja heidän valikoimaansa löytyy muualtakin kuin omasta putiikista – kuten vaikkapa Spartoolta. ;)

Merkin tyyli on hienostunut, mutta ei suinkaan takakireä. Valikoimasta löytyy vaivattoman tyylikkäitä ja aikansa trendejä seuraavia kenkiä tilanteeseen jos toiseenkin. Löytyy matalaa ja korkeaa korkoa, midikorkoa, saapasta korkealla varrella ja matalalla varrella, kiilakorkoa ja piikkikorkoa. Kuten huomaatte jo näistä kollaasinkin kengistä, metalliset yksityiskohdat ovat monessa mallissa esillä, mutteivat mitenkään överisti. Sellainen ei edes istuisi omaan makuuni.

Olen aika pikkujouluorientoitunut jo tässä kohtaa, olenhan saanut jo maistaa vuoden ensimmäiset piparisuklaat, tänään likkojen kanssa maistellaan tulevan talven ensimmäiset glögilasilliset leffaillan merkeissä ja ne joulukuusethan nyt ovat koristaneet kauppoja jo iät ja ajat. (Nykyihminen tietysti huomaa vuodenajanvaihtelut ympäröivästä kulutuskulttuurista.) Ensi kuussa on tiedossa myös monensorttista juhlaa aina omista tupareista lähtien, joten juhlahumutunnelmat ovat ihan perusteltuja. Niinpä myös kenkärintamalla olen pohdiskellut ja haaveillut kaikenlaisista kauniista ja juhlakelpoisista kengistä, vaikkakin ylläolevaan kollaasiin eksyi myös yhdet saappaat. Olkoot se nyökkäys tuolle ulkona mylvivälle syysmyrskyn tapaiselle.

Oikein mukavaa tiistaita teille kaikille!

Kuvat: Spartoo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...