24.10.2013

Isabel Marant for H&M


Isabel Marantin mallisto H&M:lle hyökkää kauppoihin ja nettiputiikkiin 14. marraskuuta, eli aikamoisen pian. Netissä, muotilehdissä ja blogeissa on kiertänyt jo hyvän tovin kampanjakuvia ja bloggaajien suosikkeja tulevista tuotteista, joten tokihan meikäläisenkin oli valittava – pitkän painimisen jälkeen. Koko Lookbookin voi tsekata vaikkapa Telegraphin sivuilta. Ensimmäisenä kuvat vuodettiin The Fashionspotissa.

Täytyy sanoa muuten, että yllätyin kyllä siitä, miten mielettömän tyylilleen uskollinen IM:n mallisto on: valkoprinttiset farkut ja punaisin kirjailuin koristeltu jakku voisivat olla kuin suoraan viime sesongin mallistoista. Itse asiassa jossain vaiheessa jopa harkitsin niitä printtifarkkuja Net-A-Porterin alennusmyynneissä. Tosin, korkeanpuoleisia tämän yhteistyömalliston hinnat ovat nekin, mikä tosin ei estäne malliston myymistä kuin kuumille kiville anyways.

Marant on kertonut pyrkineensä luomaan malliston, jonka eri osia voi yhdistellä keskenään miten mieliikin – arkisia ja vaivattomia vaatteita, joissa on muunneltavuutta ja samalla särmää. Stailaamalla eri tuotteita keskenään saa aikaan erilaisia tyylejä ja siluetteja. Tykkään.

 Paluu nahkahousuihin? Blogissani on niitäkin nähty, joskin siitä on jo hetki. P.s. Muistatteko otsiksen?

Mitä kaikista eniten kuitenkin himoitsen on malliston harmaa takki. Mieltäni on vaivannut harmaan takin kaipuu aina siitä asti, kun aiemmin syksyllä näin Tampereen 30:ssä tytön harmaassa, hieman laatikkomaisessa villakangastakissa muhkea huivi kaulassaan ja pitkät hiukset suloisesti sekaisin... Huomaatteko, Isabel Marantin yhteistyömalliston yksilö olisi täydellinen, siinä on jopa rakastamani kaksirivinen napitus.

Älkää sit viekö mun takkia hei! ;D
Kuvat: Isabel Marant for H&M

6 kommenttia :

Enni kirjoitti...

Harmaa takki oli myös ainut, joka kiinnitti huomioni :D

Maria Morri kirjoitti...

Great minds jne :D

Anonyymi kirjoitti...

Sulle sopii otsis! Katselin juuri LookBookista noita otsisaikojen kuvia; oot tosi söpö niissä :)

Ja tsemppiä erosta toipumiseen. Olin kieltämättä aika shokissa kun siitä luin, kun jotenkin oon pitäny sinua ja miestäsi blogimaailman huippupariskuntana, joka nyt ei ikimaailmassa eroa. Fanitin teitä ihan kympillä :D

Anonyymi kirjoitti...

Meneekö muuten liian henkilökohtaiseksi, jos kysyn miksi erositte?

Maria Morri kirjoitti...

Anonyymi1, kiitti! :D Joo, kyllä se otsis ihan toimii mulla, mutta on siinä myös työtä pitää se siistinä ja hyvännäköisenä! Puhumattakaan miten on hajottanut kasvattaa sitä pois... :D :)

Kiitos paljon, ja aww, ikävä tuottaa pettymys! Voin lohduttaa, ettet ole ollut ainoa, joka on uutisesta suorastaan järkyttynyt... Kukaan tai mikään ihmissuhde ei ole täydellinen tai itsestäänselvä, sen siitä voinee ottaa tykönsä. Kaikelle on myös aikansa ja paikkansa, ihmiselämä on muutosta. Muutos voi olla pahimmillaan tosi lamaannuttavan pelottavaa, mutta se voi olla myös mahdollisuus. Mun vaakakuppi on nyt ollut kallistuneena siinä mahdollisuuden puolella, onneksi. :)

Anonyymi2, siinä ja siinä rajoilla! Mitään yksittäisiä syitä mä en edes osaisi nimetä, kun kyse on kokonaisuudesta, tokkopa olisin suhteessa kahdeksaa vuotta ollutkaan, jos kyse olisi vain yksittäisistä ja hyvin tarkkarajaisista seikoista. Kaiken kaikkiaan kuitenkin se on niin, että kun huomaa asuvansa kämppiksen kanssa, alkaa miettiä mitä sitä haluaa loppuelämältään...

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä, ehdottomasti paluu nahkahousuihin! Miksei otsikseenkin ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...