7.10.2013

I Love Me 2013 -messuvalikoiman suosikkejani!

Sisältöyhteistyö

Viikonloppuna Helsingin Messukeskuksella käynnistyvät I Love me 2013 -messut, ja mukana on paljon mielenkiintoisia näytteilleasettajia. Sain messubloggaajana testattavakseni jos minkämoista shampoota, naamarasvaa ja peräti elämäni ensimmäiset protskulisät, ja tässäpä on joitakin suosikkejani messutarjonnasta!

i love me 7

Richin värjätyille hiuksille tarkoitetut shampoo ja hoitoaine ovat mulle aivan uusi tuttavuus, mutta sitäkin miellyttävämpi oli niiden tuottama yllätys tälle luonnonkiharalle kuontalolle; ihan mieletöntä kosteutusta, ihana tuoksu ja pehmeä lopputulos. Kosteuttavaa arganöljyä sisältävä setti on parabeeniton. Pure Luxury Argan Colour Protect sopii siis nimenomaan kuivalle ja vaurioituneelle hiuslaadulle, koska värjätyt hiukset nyt herkästi sopivat tuohon profiiliin.

i love me 6

Kylmäksi ei jättänyt myöskään Richin silotteleva hiusöljy, joka myös sisältää arganöljyä. Todella hienojakoinen suutin levittää kosteuttavan ja kiiltoa antavan öljykerroksen tasaisesti, ja tuoksu on tässäkin kohdallan. Tykkään tästä todella paljon suoristuksen apuna varsinaisen lämpösuojan kanssa. Tämäkin tuote kyllä lupaa suojaavansa lämmöltä, mutta yksinään en ihan silti siihen luota. Pitää kyllä ehdottomasti käydä tsekkaamassa tämän merkin muutkin tuotteet.

i love me 3

Se kuuluisa Moroccanoil, jota bloggaajat ympäri maailmaa hehkuttavat ja hypettävät. Enimmäkseen silikoneihin toiminnaltaan perustuvat tuotteet eivät ole saaneet hirveästi meikäläistä innostumaan. Kokeilin silti mielenkiinnolla kuiville hiuksille tarkoitettua hiusnaamiota, joka lupaa olevansa "painoton", oletan, että se tarkoittaa sitä, ettei se lässäytä tukkaa samalla tavalla, kuin monet silikonihoitikset herkästi varsinkin ohuthiuksisilla tekevät. Tälle mun kiharapöheikölle lässäyttävät vaikutukset ovat pikemminkin plussaa, mutta voin silti allekirjoittaa tuon hiusnaamion kevyen tunteen. Tykkäsin todella paljon siitä, miten tehokkaasti tämä silotti ja pehmensi kuitenkaan lähmäämättä. Jos kokee tarvitsevansa erillistä hiusnaamiotuotetta, kannattaa kokeilla tätä.

i love me 5

Kosteutettavasta alueesta toiseen: Tämä kaakaovoita sisältävä Ziajan Cocoa Body Butter on ihan huikean runsaan tuntuinen iholle ja tuoksuu, yllätys yllätys, kaakaolta. Ilmojen kylmetessä myös iho alkaa kaivata täyteläisempää kosteutusta, joten voinkin erinomaisen hyvin kuvitella tämän olevan mitä parhain apu kuivimmille ihoalueille. Ainoana miinuksena tältä kestää hetki imeytyä kunnolla ihoon (ja tuoksu tarttuu vaatteisiinkin aika tehokkaasti), mutta aion silti sivellä tätä uskollisesti kyynärpäihini ja käsiini kuivien kohtien ilmaantuessa.

i love me 4

Kun nyt olen joutunut luopumaan jo auringossa paistattelusta, seuraavaksi varmaan alankin taas haikailla itseruskettavien perään... Ellen olisi kehittämässä niille jonkinlaista yliherkkyyttä? Olen muutamaa itseruskettavaa tuotetta testannut ja saanut kutiavan ihon kaupan päällisiksi, mutta tämä Leaderin My Sun California -voide ei ole ainakaan toistaiseksi aiheuttanut herkistymisreaktiota. Se sopii jopa herkälle kasvojen iholle (tiedättehän sen, kun kasvot tuppaavat aina ruskettumaan paljon vähemmän kuin muu kroppa) ja on hieman lirusta koostumuksestaan huolimatta todella helppo saada tasaiseksi. Rusketusaste ei tuotteella ole kovin voimakas, mutta kuten niin usein, sitäkin voi kerrostaa käyttämällä tuotetta peräkkäisinä iltoina. Taidan kuitenkin silti tyytyä kalpenemaan tänä talvena, ei mulla taida riittää kärsivällisyys rusketuksen keinotekoiseen ylläpitoon kuitenkaan. :D

Postailen vielä ennen viikonloppua messuaikataulustani ja The Voicen radiohaastatteluajoista, joten stay tuned! Tsekkailkaa sillä aikaa I Love Me 2013:n Facebook -sivujen kautta mitä kaikkea jännittävää messuilla tulee tapahtumaan ja minkälaisissa fiiliksissä muut bloggaajat jo ovat!

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

1 kommenttia :

Mr.C kirjoitti...

"tiedättehän sen, kun kasvot tuppaavat aina ruskettumaan paljon vähemmän kuin muu kroppa"

Ai, itsellä kasvot on ainnut kohta joka saa jotain väriä kesäisin, vaikka kuljen kädet ja jalat (ja hyvä osa rintaa) paljaana ulkona.

Tosin olen kesälläkin niin valkoinen, että Auringon paistaessa, minua kohti ei voi katsoa häikäistymättä (for reals).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...