31.10.2013

Converse Dainty

Sisältöyhteistyö: Spartoo

white converse dainty 1

Tsekatkaa mun uudet tennarit, jotka sain yhteistyökumppanini Spartoolta! Mä tiedän, että mulla on ollut jo kahdet Conssut blogihistoriani aikana, mutta tässä on ensimmäiset, jotka oikeasti istuvat kuin nakutettu meikäläisen jalkaan. Eivät ole tippaakaan liian isot, liian pienet, liian leveät tai liian kapeat. Mallin nimi on Dainty, ja sen erikoisuus on semiohut pohja, joka tekee kengästä tavanomaista siromman, kapeamman ja napakammin istuvan. Koko 39 on täydellinen tästä mallista omaan jalkaani, jossa siis perusmalleissa on ongelmia löytää sitä täydellistä istuvuutta. Puolikkaita kokoja on vaikea löytää, ja koot ovat helposti joko liian pieniä tai liian isoja.

Tätä mallia muuten löytyy myös mustavalkoisena, sekä karvavuorella varustettuna. Eipähän tarttisi talvella varpaiden palella. Miten muuten on, onko Converse liukas talvikeleillä? :D

white converse dainty 3
late autumn tampere 2013 1 late autumn tampere 2013 4
late autumn tampere 2013 2white converse dainty 2

Tsekatkaas muuten toi tukka! Siinä on pinkkejä raitoja. ;) Aikas makeeta, vai mitä. Tästä lisää myöhemmin luvassa postausta, mutta sanottakoot, että kyseessä ei ole täysin pysyvä ratkaisu (tai niin ainakin toivon), vaikka vaaleampi lookki noin muuten onkin viimeisimmän kampaajakäynnin ansiota! Katsotaan ekan pesukerran jälkeen jämähtääkö pinkki vai lähteekö se nätisti pesussa pois, kuten on tarkoitus. :)

late autumn tampere 2013 3 late autumn tampere 2013 6

Syksyssä on harmaana ja kalseanakin jotain aika kaunista. Tampere nyt on kaunis vuodenajasta riippumatt, mutta tänä syksynä se on erityisen näyttävä. Liekö syynä myös tuo tavanomaista leudompi ilmanala. Syysmyrskykin karttoi Mansen, hurraa! (Oikeasti olisin halunnut ihan vähän myrskyä ja mylvintää.)

Lokoisaa lähestyvää viikonloppua!

3 kommenttia :

Enni kirjoitti...

iihanaa pinkkiä, vois pistää taas ittellekki!

June kirjoitti...

Daintyt ON hyvät! Ite ostin sellaset 2,5v sitten Nykistä, tosin silloin ihmettelin vaan että mikä conssi tää on, kun ei mistään Dainty-nimestä ollut tietoakaan ennen mennyttä kesää. :D

Ja joo, voin sanoa, että conssit on aivan liian liukkaat talvella.. Pari vuotta sitten vedin kunnon lipat. Housut rikki ja polvi aivan veressä.

Maria Morri kirjoitti...

Enni, oi kyllä, kyllä! ^^

June, auts, ei kuulosta hyvältä :D Joo, pitänee sitten jättää Conssit liukkaiden kelien yllättäessä suosiolla odottamaan taas kevättä. Harmi, nyt ei tekisi mieli luopua noista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...