16.10.2013

Balm Balm

Messuhulinoista on selvitty, elävien kirjoihin palailu puolestaan nyt meinaa ottaa aikansa tässä blogin puolella, pahoitteluni! Halusin kuitenkin esitellä teille erään kiinnostavan tuotteen, jonka sain messuilta kokeiluuni. Kyseessä on Suomessa aivan uusi ja mielenkiintoinen merkki, Balm Balm, jonka tuotteet ovat orgaanisia ja "luonnollisia" sekä eläinkokeettomia.

balm balm face balm 1

Tietänette jo, etten pahemmin sinänsä fanita luonnonkosmetiikkaa sen ihmeellisemmin kuin tavallistakaan kosmetiikkaa, kemikaalit mitkä kemikaalit, ja mm. vetoaminen "luonnollisuuteen" on mielestäni lähinnä nurinkurista, koska mikäpä aine tässä maailmassa ei koostuisi hyvinkin luonnollisista alkuaineista ja toimisi ihan niillä samoilla luonnonlaeilla... En diggaa politiikankaan maailmassa vetoamisesta "luonnollisuuteen" jonkin asian oikeutuksena tai paremmuuden perusteluna. Pidän faktoista. Jos jokin aine tai asia on vaarallinen tai haitallinen, se on sitä ihan riippumatta mistä se on peräisin. Luonnollinen ei ole yhtä kuin turvallinen tai ongelmaton. Esimerkiksi paljon luonnonkosmetiikassa käytetty laventeli toimii hormonihäiritsijänä.

balm balm face balm 3

Kaiken tämän vuodatuksen jälkeen totean kuitenkin, että tämä Balm Balmin kasvoille tarkoitettu, hajusteeton (jes, kerrankin hajustamattomia tuotteita!) voide on aivan mielettömän ihana! Se sisältää jojobaöljyä, sheavoita, auringonkukkaa, mehiläisvahaa ja kehäkukkaa, ja se tuntuukin iholla öljyisen sulavalta, mutta samalla helposti imeytyvältä ja kevyeltä. Olen käyttänyt aikaisemmin koko kropan kosteutukseen pelkkää jojobaöljyä, ja se toimii ihan loistavasti, mutta valitettavasti se on aines, jota on vaikea löytää Euroopasta kohtuuhinnoilla (eläköön iHerb, buu tullirajat). Ilmojen kylmetessä olenkin jo alkanut kaivata rasvaisempaa kasvovoidetta, ja kyllä iho todellakin muistaa jojoban hellivän pehmeytyksen. Rasvaa voi toki käyttää vaikka mihin, kuivat kyynärpäät tai rohtuneet huulet, vauvan peput ja muut, kaikki kuulemma toimii.

balm balm face balm 2

Putelilla on hintaa 11,90 €, ei siis mikään ökytuote, joskin pienihän tuo tuubi on. Katsotaan, ostanko tätä vielä tänä talvena lisää käytettyäni tuubin loppuun. Balm Balmia myy Suomessa tällä hetkellä ainakin salon24.eu -nettikauppa, ja samasta paikasta löytyvät muuten myös ne aiemmin mainostamani Richin hiustuotteet!

Oikein mukavaa keskiviikkoa, ihmiset!

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...