1.10.2013

Äänestä suosikkiasi ja voita matka Jenkkeihin!

Kilpailua pukkaa kilpailun perään! Tällä kertaa jaan kanssanne jo aiemmin vihjaamani videotuotoksen.

Suomi-Seuran Matkatoimisto haluaa ottaa selvää, mitä ihmiset nykyaikana toivovat häämatkalta ja minkälaisia ideoita heillä siitä on. He pyysivätkin minua mukaan kisaan suunnittelemaan oman unelmieni häämatkan videolle. Aluksi olin vähän jännittynyt, en ole kovin paljoa ollut videon kanssa tekemisissä, mutta lopulta aloin kihistä innostuksesta ideoita pyöritellessäni. Videon tekeminen olikin sitten tosi hauskaa puuhaa, ja itse kisahan on tosi mahtava, siitä lisää hieman alempana. Tässä siis kuitenkin oma unelmieni häämatka videolla! :)


Tämä oli siis minun videoni, toivottavasti tykkäsitte! Jos pidit videostani, käy äänestämässä sitä Facebookissa seuraavassa osoitteessa: http://ssm.pgtb.me/fqS97k. Sieltä näet myös muiden osallistuneiden videot. Tokihan voit äänestää myös jotakin heistä minun sijastani, mikäli jokin muu idea puhuttelee omaani enemmän. Jokaisella on vain yksi ääni käytettävissään, eli useampaa videota et voi valitettavasti äänestää. Äänestysaika on 30. 9. – 13. 10.

Ja tämä on nyt sitten se mahtavin juttu kaikista: Kun äänestät videota kampanjasivulla, voit osallistua myös arvontaan, jossa juuri sinä voit voittaa matkan New Yorkiin! Nyt siis ei kannata missata tätä. Osallistu, sillä se on helppoa ja palkintohan on hei todella huisin mahtava! ;)

 Onnea kovasti kaikille arvontaan!

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...