8.9.2013

Viimeisiä viedään?

Yhteistyössä Spartoo

late summer 2013 6

Viikonloppuna olen nauttinut auringosta, niin perin pohjin, ettei ole tosikaan. On istuttu terassilla, maattu auringossa, kävelty, kylvetty auringonpaisteessa. Jokainen päivä voi olla viimeinen lämmin sellainen. Eletään nyt, kohta on loputon syksy, loputon kylmyys, loputon pimeys ja loputon lohduttomuus. Ilmeeni aina, kun pääsen aurinkoon, onkin tällainen euforinen ja itsensä unohtava, aurinkoon päin kääntynyt hiljainen hymy:

late summer 2013 3 late summer 2013 4 late summer 2013 11 late summer 2013 12 late summer 2013 9 late summer 2013 10

Noh, ehkä mä nyt jotenkin löydän intoa talvestakin, sitten lopulta. Haaveilen pitkistä villakangastakeista, nahasta ja lierihatuista, ovatpa myös upeat bootsit toiveiden listalla. Mutta niistä puhun seuraavan kerran vasta huomattavasti myöhemmin, ehkä sitten ensilumien aikaan, krhm. Pitäsköhän tänä vuonna hankkia kirkasvalolamppu?

Jalassa näette näissä kuvissa uudet, Spartoon kautta saadut lenkkarit. Merkki on taas kerran Nike, jalkaan kun sattuvat niin hyvin sopimaan, ja tällä kertaa mallina on Free Run. Perimmäisenä funktiona näissäkin taas lienee se urheilu, mutta tyylitietoisethan taivuttavat pätevästi kengät omiin tarkoitusperiinsä, tässä tapauksessa jalkaystävälliseksi ja huippukhuuliksi asustevalinnaksi. Väriksi valikoitui tällä kertaa upea metallisena hohtava hopea, joka sopii erittäin hyvin loppukesän rusketuksen kanssa yksiin. Pronssinhohtoiset nauhat puolestaan kimaltavat kauniisti. Aika bling hei. :D

late summer 2013 23

Kuvissa on päällä asu, jossa on nyt aika paljon vibaa, jota kutsun hipsteripojaksi. Poikamaiset farkkushortsit ovat alelöytö Cheap Mondaylta, raitatoppi on Henkkikseltä, kuis muutenkaan. Rento college-jakku on parin vuoden takainen ostos Lontoon Zarasta, ollut kyllä erittäin kovassa käytössä (ja pysynyt erittäin hyvänä). Vain pyöreälinssiset arskat puuttuu.

late summer 2013 15
late summer 2013 16
Shortsit / Shorts: Cheap Monday | Toppi / Top: HM | Jakku / Blazer:  Zara | Jalassa / On My Feet: Nike Free Run (Thank you, Spartoo!) | Aurinkolasit / Sun Glasses: HM |
Kaulakoru / Necklace: BJØRG

late summer 2013 1 late summer 2013 22

Oikein mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille! ^^ 
 
late summer 2013 26

3 kommenttia :

Minna kirjoitti...

Tosi kivat kengät! Sopii tuohon asuun hyvin :)

minttusblog.blogspot.fi

Enni kirjoitti...

Kenkäkateus... :D Oon koko viikon kytännyt, että mun kokoa on jäljellä mustista nikeistä ja juuri nyt kun olisin ne tilannut, oli koot loppu. nice!

Maria Morri kirjoitti...

Minna, kiitos! :)

Enni, aww voi ei! :D Just sitä klassista tuuria... No mut kokoseuranta sit päälle? :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...