29.9.2013

Uusi reppu syksyyn?

Yhteistyössä Spartoo

Syksyn tullen olen käyttänyt ahkerasti vuosi sitten hankkimaani reppua, mutta huomannut, että mitä enemmän kannan siinä tavaraa, sen pahemmin se sattuu hartioihini. Arkisessa yliopistolla ramppaamisessa tämä ei haittaa, mutta reissatessa kaupunkien välillä paino alkaa tuntua epämiellyttävillä tavoilla.

Siispä olenkin tässä nyt tutkaillut muita vaihtoehtoja läppärini ja muutaman tsiljoonan hiustenhoitopurnukan rahtaamiseen (ei, en oikein osaa matkustaa ilman vakkarituotteitani, muotoilurautaa, lämpösuojaa, viimeistelyöljyä, hoitoöljyä, kuivashampoota, hiusvahaa...). Reput ovat kyllä niitä kätevimpiä kantovälineitä, joita tiedän. Spartoolla on tosiaan ihan ehtymättömän kenkätarjonnan ohella myös paljon kaikkea muuta hauskaa, peräti ihan myös vaatteita. Kannattaa tsekkailla.Yllä olevassa kollaasissa muutama oma reppusuosikkini (kyllä, taas mennään aikamoisen monokromaattisella linjalla):
Vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas: Eastpak, David JonesJean Louis Fourès ja Converse.

Musta väri on tietysti aina se kaikista käytännöllisin, sillä se antaa eniten anteeksi likaa ja kulumia (toki materiaalistakin riippuen), mutta myös vaaleat sävyt kiinnostavat, näin ihan vaihteen vuoksi. Graniitinharmaa reppu on lialle jonkin verran arka, mutta toisaalta olen lopulta aika siisti ihminen. :D Erityisesti pidän tuon kollaasin ylärivin harmaasta sävystä ja eläväisestä pintakuviosta.

Katsellaan, mihin syksy tässä vielä innostaa!

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...