2.9.2013

Together

Ah, viikonloppu oli i-h-a-n-a. Himoksesta saattaa tulla meidän kaveriporukalle jonkinlainen vuosittain toistuva teema. :D Kuvia en tainnut ottaa yhtäkään ja sosiaalinen mediakin jäi epähuomiossa aivan unholaan, olkoot se nyt vaikka merkki siitä, että aika on hyvin huolellisesti käytetty muiden asioiden ja ihmisten parissa. :D ...Tai sitten siitä selviämiseen, miten sen nyt ottaa!

Kävi myös ilmi, että olen aivan ilmiömäinen luonnonlahjakkuus mölkyssä: ensikertalaisena konkareiden joukossa suoritin heti ensimmäisessä pelissä itseni toiseksi ja jo toisessa pelissä voitin koko roskan. ;) Osoitin ruumiillisen ylivoimaisuuteni lisäksi myös älynlahjani Aliaksessa, jossa myös voitto tuli kotiin. Sen yhden kerran. Krhm, noh, tiimitoveri Ollilla oli ehkä myös jotain tekemistä asian kanssa. Mut kerrankin hei menee putkeen! Pitää nyt omakehua, kun normisti nää menee niin jäätymissäädöksi. x)

Tässä eräs koko loppukesän päässäni soinut biisi, joka saa aina ihoni kihelmöimään. Olkoot se teemana loppukesän pimeisiin öihin avaruuden syvyyksiin tuijotellessa (yhtäkkiä se ainoa hyvä asia, jonka kylmenevästä vuodenajasta keksin):

The xx: Together

Lempeää viikonalkua kaikille! Allekirjoittanut yrittää jotenkin selvitä dediksistä ja vähän elämästä yleensäkin. :D

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...