30.9.2013

Sharp

vagabond sharp 1

Yhteistyössä Spartoo

Kuten olette ehkä mahdollisesti huomanneet, olen lämmennyt hitaasti, mutta varmasti (en kuitenkaan suinkaan helposti) koko ajan uudelleen yleistyvälle terävälle kengänkärjelle. Kun bongasin Spartoolta nämä Vagabond-merkkiset nilkkurit, olinkin aikamoisen myyty, monestakin syystä.

1. Se terävä kärki. Kiehtova ja vaarallinen. (Kunhan ei liian vaarallinen, eihän nyt toki ketään sattua saa.)
2. Tsekatkaa toi järeä urapohja. Talvikelit, jäätiköt ja peilipintaiset asfaltit, I dare you.
3. Veistoksellinen kiilakorko. Olen heikkona kiilakorkoihin ja mielenkiintoisiin yksityiskohtiin, mistä päästäänkin seuraavaan kohtaan, joka on...
4. ...Särmikäs vetoketjuyksityiskohta, tarvitseeko sanoa edes yhtään enempää? Vetoketjut rokkaa edelleen.
5. Sanon. Mallin nimi on Queens, joka on tarpeeksi lähellä Queenia myydäkseen itsensä allekirjoittaneelle. :D

Tästä terävästä kenkätrendistä (joka laskeutunee ensi vuoden aikana Suomeen aika kovalla jytinällä, luulen ja arvelen) huomaa kyllä taas erinomaisen hyvin muodin kierron ja kierrättämisen: asiat tulevat uudestaan ja uudestaan tuoreena esille, vaikka miten jossain vaiheessa oltaisi vannottu niiden kuoppaamisen puolesta. Asioita yhdistellään uusilla tavoilla, muunnellaan ja säädetään, tuodaan yhdestä kontekstista toiseen.

Ootte muuten varmaan huomanneet tuon alkaneen syksyn tuolla pihalla? Aurinkoisista syyspäivistäkin huolimatta olen joutunut kaivamaan villaneuleet kaapista, laittamaan sukat kenkiin ja kääriytymään paksuun villahuiviin. Julistan siis kesän loppuneeksi. :D Mutta kaikeksi onneksi syksyn povataan jatkuvan lämpimänä ja aurinkoisena. Ja totuushan on, ettei talvi tule ennenkuin tammikuussa, eikö niin. ;)

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

vagabond sharp 4
vagabond sharp 2
vagabond sharp 3

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

No on hienot! Yleensä en edes vilkaise toiste, jos on kiilakorko. Mutta nämä ovat nätit. Ja toi kärki on juuri sellainen heinostunut ja tarpeeksi siro, ei liian pitkä ja terävä. Muistan edelliset kärjet ja niiden terävyyden + pituuden. Voi jeesus, niillä tahtoi kiireessä ehkä kompuroidakin joskus.. ;)

Piia

Maria Morri kirjoitti...

Kiitti! Kaverini ystävällisesti totesi nuo nähtyään et "Horobuutsit!" :DD Mut mun mielestä siinä on kans tuo strateginen ero tuossa kärjessä, tuo ei ole sellainen överi. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...