13.9.2013

Cleopatra's Secret -yllätysboksi!

Sisältöyhteistyö

Kuten aiemmin jo hieman alta kulmain vihjailin, minulla on uusi yhteistyökumppani: Cleopatra's Secret on tuore tulokas kosmetiikkaa myyvien nettikauppojen markkinoilla, ja heidän erikoisuutenaan on kuukausittain vaihtuva yllätysboksi, jonka voi tilata itselleen ikäänkuin kestotilauksena. Boksi sisältää vähintään viisi tuotetta mielenkiintoisilta kosmetiikkamerkeiltä, ja mikäli tuotteisiin tykästyy, ne voi ostaa Cleopatra's Secretin nettikaupasta. Yritys on kotimainen, ja omistautunut maailmalla hurmaavien, mielenkiintoisten tuotteiden ja brändien valikoinnille ja niiden tuomisen kuluttajan tietoisuuteen tällä hauskalla tavalla. Boksin hinta on 19,95 € kuukaudessa.

Yllätysboksin tilaamisesta löydät lisää tietoa Cleopatra's Secretin infosivuilta. Kaikessa yksinkertaisuudessaan täytät tilauslomakkeen, sinulle lähetetään boksi ja lasku. Seuraava boksi lähetetään automaattisesti, ellet peru sitä. Voit keskeyttää tilauksen milloin vain täyttämällä sivuilta löytyvän yhteistietolomakkeen, jossa ilmoitat peruutuksesta. Tsekkaa myös FAQ eli useimmiten kysytyt kysymykset!

Esittelenkin nyt elokuun boksin (tosi) myöhässä, pahoitteluni tästä, mutta seuraavassa siis maistiaisia siitä, mitä kaikkea ihanaa boksista voikaan löytyä! :) Jatkossa esittelen kuukausittain boksin sisällön.

cleopatras secret box august 2013 6

Ensimmäisenä kaivoin salaperäisestä yllätysboksista esiin E.L.F:in pehmeän puuterisiveltimen, joka on aikas pätevä kaveri aurinkopuuterille ja varjostusväreille: tällä on mahdotonta vetäistä övereitä, ja jälki on pehmeää. Tykästyin! E.L.F:illähän on myös värimeikkejä, ja niiden hinnat eivät päätä huimaa. Ehkäpä pääsen vielä niitäkin testaamaan tulevissa yllätysbokseissa.

cleopatras secret box august 2013 4

Toisena löysin boksista todella mieleisen löydön, nimittäin OPI:n vaalean nuden kynsilakan (täysikokoinen tuote!) sävyssä My Vampire if Buff. Tämän olen itse asiassa ostanut aiemmin kesällä itselleni. Vaaleat nudelakat ovat ihania ruskettunutta ihoa vasten, mutta ne toimivat myös raikkaana ja pehmeänä vaihtoehtona syksyn harmauteen ja niihin ainaisiin tummanpunaisiin ja maitokahvikynsiin. Ei sillä, ettenkö aio itsekin harrastaa vielä molempia. Krhm.

cleopatras secret box august 2013 5

Kolmantena käteeni osui Anatomicalsin mintunmakuinen huulirasva Snog Me Senseless. Kyllä, minttu on makuna. Siitä tulee muuten hämäävästi mieleen hammastahna! x) Pirtsakka tapaus. Anatomicalsin muutkin tuotteet ovat hauskasti nimettyjä ja pakkaukset iloisen värikkäitä. Olen noita toisinaan ulkomaisissa blogeissa bongaillut, mutta Suomesta näitä en tiedä saatavan mistään muualta kuin CS:ltä? Kertokaa ihmeessä, jos olen väärässä!

cleopatras secret box august 2013 3

Natura Siberican käsivoide on varsin mainio tapaus, sanoisin. Merkki on minulle täysin ennalta tuntematon, joten olin kiinnostunut tästä kovasti. Käsiä pehmentävät ja hoitavat ainesosat tuntuvat ylellisiltä ja tuoksu on sopivan kevyt ja raikas. Inhoan käsirasvoja, joiden tuoksut jäävät pitkiksi ajoiksi leijumaan iholle, tämän kanssa ei tosiaan ole sellaista ongelmaa.

cleopatras secret box august 2013 2

Jos mun pitäisi valita mieleisin tuote yllätysboksista tällä kertaa, se saattaisi hyvinkin olla ei-kosmeettinen. :D Tämä Valrhonan ylellinen suklaa nimittäin oli niiiiin hyvää, että se meni alas aika hujauksessa. Minä, joka nykyisin lähinnä ylpeilen sillä, ettei yhtään edes tee mieli suklaata, haha. (Tumma suklaa on kyllä silti ihan parasta.) Tätä ei valitettavasti saa ostettua CS:n nettisivuilta, mutta sitäkin erityisempi on tämä yllätys!

cleopatras secret box august 2013 1

Viimeisenä boksista kaivautui esiin Coolcosin silmämeikkikynä vaaleanharmaassa sävyssä. Pahoitteluni, ettette saa demonstraatiokuvaa siitä meikissä, mutta uskokaa kun sanon, että kynä on miellyttävän pehmeä esimerkiksi alaluomen rajaamiseen, ja vaikuttaa noin muutenkin ihan perushyvältä silmämeikkikynältä. Brändi on minulle aivan ennaltatuntematon tässäkin tapauksessa, joten jotain uutta on tosiaan minulle yllätysboksin kautta tarjottu.

Kaiken kaikkiaan tämä boksi oli mielenkiintoinen kokoelma jännittäviä tuotteita ja minulle uusia merkkejä (ja suklaata!). Ottaen huomioon boksin hinnan, eli sen pyöreät parikymppiä ja sen sisältämien tuotteiden arvon (esimerkiksi jo tuo OPI:n kynsilakka yksinään maksaa kaupassa lähemmäs 15 euroa) sanoisin, että ei yhtään hullumpi diili. Tutustukaa itse!

www.cleopatras-secret.fi

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Valrhonan suklaita saa Stockmannilta ja h&h delistä rautatieasemalta. Lienee jo tiedossa, mutta itse olin riemuissani löytäessäni, joten laitetaan nyt kuitenkin tänne.

Enni kirjoitti...

Kynsilakka näyttää kivalta! :)

snännäsnää kirjoitti...

Hiiohoi, haastetta! :--D
http://inaworldofsoupz.blogspot.fi/2013/09/seitseman-palaa-seitseman-palaa.html

Anonyymi kirjoitti...

Anatomicalsia myy Kicks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...