6.9.2013

Calvin Klein DOWNTOWN

Sisältöyhteistyö

calvin klein downtown fragrance

Sain kokeiltavakseni juuri kauppoihin ilmetyneen tuoksu-uutuuden Calvin Kleinilta. DOWNTOWN (edp) kertoo olevansa moderni ja omaperäinen, mutta kuten niin usein hajuvesissä, tuota omaperäisyyttä on aika vaikea havaita. DOWNTOWN tuoksuu tutulta ja turvalliselta, mitä ei toki pidä koskaan aliarvioida.

Tämä tuoksu toi hieman mieleen aiemmin arvonnasta voittamani YSL:n Manifeston, mutta huomattavasti kevyempänä versiona. Ei siis yllätys, että mies diggasi DOWNTOWNista, kun ihastui aikanaan Manifestoonkin. Kuriositeettina, DOWNTOWN ja Manifesto muistuttavat toisiaan muutenkin kuin itse tuoksun sisällön kannalta: Molempia kuvaillaan mainosmateriaaleissa tuoksuna naisille, jotka luovat omat sääntönsä. That's me.

Tuoksussa on bergamottia, nerolia, päärynää, luumua, roseepippuria (hajuvesiblogeissa tässä kohtaa pyöriteltäisiin väsyneesti silmiä), orvokin lehtiä, gardeniaa, setripuuta, suitsuketta, vetiveria ja lämmintä myskintuoksua. Alkusuihkahduksella DOWNTOWN on hedelmäisen raikas mutta kuitenkin pehmeä, mehukas on aika hyvä termi kuvaamaan sen viboja. Kukkaiset vivahteet vaihtuvat aika vauhdilla puuntuoksuiseen, ja vähän turhankin nopeasti tuoksu on kehittynyt sen verran kuin se on kehittyäkseen, omalla ihollani jo noin tunnissa tuoksu alkaa hiipua. Olisin kaivannut pidempää hedelmäiskukkaista tuoksunautintoa, sillä tuo alun mehukkuus on kyllä aivan juuri sellainen kombo, josta pidän hajuvesissä kovasti. DOWNTOWN ei missään kohtaa ole kovin voimakas tai "tyrkky", mikä on ihan mahtavaa, myös ajatellen siellä downtownissa olevia kanssaihmisiä.

Ihanan särmikäs Rooney Mara tähdittää tuoksun mainoskampanjaa, ja tunnustan, että se lisää ainakin allekirjoittaneen kohdalla tuoksun kiinnostavuutta. Hei kaikki, nyt mä tuoksun samalta kuin tuo lahjakas ja ihailtu ihminen! Tuotebrändäys siis onnistunut. ;)


DOWNTOWNin suositushinnat ovat seuraavat:
Eau de parfum spray 30ml : 44,00 euroa
Eau de parfum spray 50ml : 65,00 euroa
Body lotion 200 ml : 36,00 euroa
Deodorant spray 150 ml : 30,00 euroa

Kuva: Berner

3 kommenttia :

Enni kirjoitti...

Pitää käydä nuuhkimassa!

Anonyymi kirjoitti...

tämä kommentti ei kyllä varsinaisesti liity aiheeseen, mutta kirjoittelit joskus bikbokin superflex farkuista; ovatko säilyttäneet muotonsa, kuinka usein olet pessyt yms.?:)

Maria Morri kirjoitti...

Ei se mitään! :) Mulla ne on kyllä säilyttäneet muotonsa aika pitkälti, eivät ole lerpahtaneet siis pebasta tai polvista tai mitään, mutta vyötäröstä ovat jonkin verran löystyneet, tykkään käyttää vyötä niiden kanssa! Mutta jotain kertoo sekin, että mulla on nyt kertynyt tässä ajan kanssa jo kolmet Flexit vaatekaappiin.... :D

Pessyt en niitä ole, koska noudatan kuten kaikkien muidenkin farkkujen kanssa ideaa, että mahdolliset tunkkaiset hajut saa pois jos ei tuulettamalla niin viim. pakastamalla ja pienet tahrat mieluummin putsaa heti tai täsmäkäsinpesulla. Vältän farkkujen (ja neuleiden) konepesua viimeiseen asti. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...