17.9.2013

Biker chic + päivän pohdintoja

biker chic september 1

Hei taas, ihmiset! Viikonloppu meni ihan hurahduksessa Kiskon maisemissa loppukesän / alkusyksyn (se terminen syksy ei ole vieläkään alkanut! ;)) tunnelmissa, pimeässä rantasaunassa ja lyhtyjen valossa. Tein myös erästä hauskaa videota, jonka lopputuloksen näette viimeistään ensi viikolla! ;)

Bongasin myös juuri ennen poislähtöä ehkä maailman isoimman rantahämähäkin (se oli isompi kuin mun peukalo) huussin oven vierestä, mutta enpä edes kiljunut. En kiljunut! Annan siitä propsit itselleni ja itseterapiana toimineelle Tumblr-blogilleni, johon kerään söpöjä hämähäkkejä. Pakotin siis poisjuoksemisen sijasta itseni huudahtamaan iloisesti "Spider bro!" ja ottamaan hänestä kuvan. Näin, olkaa hyvä:

biker chic september 10

Hän on varmasti erittäin taitava tappamaan ärsyttäviä hyönteisiä, kyllä on heti turvallinen olo, kun ajattelenkin seuraavaa visiittiä! Varsinkin, kun muistan, että näitä uljaita petoja vilistää solkenaan rantamaisemissa, koska noh, that's kind of their thing. Ennen paniikkikohtausta pitää kyllä muistuttaa itselle, että nää kaverithan on siis mun tiimissä ja pitää musta huolta, ne ei.... metsästä mua.

Mutta asuasioihin! Viikonloppuna pukeuduin pitkästä aikaa biker chiciin, tai siltä ainakin meikäläisestä tuntui killerirotsi niskassa, motskariteemainen teeppari päällä ja teräväkärkiset buutsit jalassa.

biker chic september 3

Sopii hyvin teemaan, että Sons of Anarchyn kuudennen tuotantokauden jaksot ovat huomaamattani päässeet alkamaan, mutta suoraan sanottuna, kuka nyt SOA:sta välittää, kun samalla pyörivät eeppisellä tahdilla Breaking Badin viimeiset jaksot ikinä! Jos Brian Cranston ja Aaron Paul eivät vie niitä pystejä tälläkin kertaa (kuinkahan monta kertaa heidät olikaan jo samoista rooleistaan palkittu), niin jo on maailmankirjat sekaisin.

Jakson S05E14 Ozymandias jälkeen en kyllä tiedä miten näiden kaikkien hahmojen elämä voi tästä mennä eteenpäin, miten tuota sarjaa voidaan jatkaa vielä peräti kahden jakson verran ja miten MÄ voin elämässäni mennä eteenpäin, oon ihan rikki ja murskana. Oikeesti, tää on niin paljon pahempaa kuin The Red Wedding (jos et tiedä mikä se on, älä googleta, spoilaannut vaan). :(

Oletteko te katsoneet Breaking Badia tai Sons of Anarchya? Mikä sarja vavisuttaa tällä hetkellä teidän maailmaanne?

P.s. Propsit myös sarjantekijöille Watchmen-viittauksista.

Tupla-P.s. Tsekkailkaapas tämä juuri julkaistu, jäätävän mielenkiintoinen kirjaprojekti Björn Wahlroosin elämästä, jota on ollut mukana vääntämässä Tampereen yliopiston journalistiopiskelijoista koostunut työryhmä Tuomo Pietiläisen johdolla! Siellä on mukana monta meikällekin tuttua nimeä ja kasvoa, saattaisinpa hyvinkin olla tuossa porukassa itsekin, jos olisin aikanani jatkanut journalismilinjalla. (Tässä kohtaa voin lasittunein katsein reflektoida mennyttä ja pohtia haikeana mahdanko itse saada aikaiseksi koskaan mitään yhtä suurta, sitten tempaista itseni takaisin tähän päivään ja todeta vilpittömästi:) Hyvä tyypit, ihan huikean mahtavaa työtä!

biker chic september 2
Takki ja buutsit / Jacket and boots: Zara | Farkut ja paita / Jeans and t-shirt: BikBok Funk

Hi again people! Long time no see. I had a great weekend at Kisko enjoying the last days of Summer / first days of Autumn, and I also spotted a huge raft spider just when we were leaving. I try to remember spider bro and my Tumblr blog filled with all the cute spiders in the world and think he's not out there to get me, but to get all those nasty insects I hate so much. Spiders are on my team. Right, right?

I'm sporting this biker chic look like there's no tomorrow, I really should get on with watching Sons of Anarchy Season 6. Honestly I didn't even notice it had started, been too busy with Breaking Bad's final episodes. I mean, holy shit! Bryan Cranston and Aaron Paul deserve every award they get and every award they don't get. After watching S05E14 Ozymandias I really don't know how those characters can go on living as they are or how will I, or what in the world can still happen in the remaining two episodes... Btw nice going with the Watchmen refrences, nice.

Have you watched Breaking bad or Sons of Anarchy? Is there some other series that rock your world at the moment?

biker chic september 7
biker chic september 6
biker chic september 8

15 kommenttia :

Enni kirjoitti...

Byhyy en uskalla lukea postausta loppuun:D Menen niin alkuvaiheessa Breaking badissa vielä!

Mutta Cool asu, so cool. Ja joo noin mäkin olisin itselleni hämiksest uskotellut ;P

Jose kirjoitti...

Hämikseen en oikeen osaa suhtautua, mutta toi bikertakki on upee!

noora kirjoitti...

Upea asu! :) Breaking Bad on kyllä loistava sarja. Olen vasta kaudella kolme, joten katsottavaa riittää vielä hetkeksi. Myös Sons of Anarchystä tykkään, tosin senkään uusimpia jaksoja en ihan vielä pääse katsomaan, kun olen tällä hetkellä vitoskaudella. Pääasia, että katsottavaa riittää. :)

Maria Morri kirjoitti...

Enni, voi ei, toivottavasti mä en spoilannu mitään :D En kyllä sanonut mitään yksityiskohtia, ainoastaan reaktioni. Mutta se sarja vaan paranee edetessään, se on mun kokemukseni ollut! :D Ja kiitti :)

Jose, haha, se on aina vaikee juttu noi hämikset! Mä oon päättänyt voittaa pelkoni. :D Kiitti! ^^

Noora, kiitti! :) Joo katsottavaa kyllä on siinä sulla sit ihan komeasti. :) Kolmoskausi taitaa olla BB:ssä se, kun homma alkaa tosissaan mennä rankaks, ellen väärin muista. Vaikka noi jotkut jutut vetää mut ihan rikki, niin silti mä ihailen sitä, että ylipäätään tarina on sellainen, ja että se vielä kerrotaan ja näytelläänkin niin voimakkaasti, että se aiheuttaa niin voimakkaan reaktion, se on mestarillista! Ja tietty muutenkin kaikki pienet yksityiskohdat, mitä ei kyllä heti ekalla kattomisella välttis huomais, esim. hahmojen vaatteiden värit ja väriskaalat vaihtelee kausien edetessä, oviaukot ja kasvojen puolittamiset esim. valaistuksen suhteen... Näistä saa sit lukea jälkeenpäin usein ja tajuaa vasta siinä kohtaa et ahaa, okei. :D

Mau kirjoitti...

Saako kysyä että mitä sä sitten opiskelet? Näin olennaisuuksiin tarttuen.

Heidi B kirjoitti...

Tuo nahkatakki on kyllä mahtava!

SOAa meillä on katsottu ahkerasti, mutta Breaking Bad on mennyt jotenkin ihan totaalisesti ohi. Pitääkin tutustua.

Maria Morri kirjoitti...

Mau, mä siis vaihdoin mediakulttuurin linjalle. :P Pääaine (sillon kun oli vielä pääaineet) oli sama, mutta niin. Nyt siis mediakulttuurin maisteriopinnoissa. Maybe forever... >_<

Heidi B, tänks, mä tiesin et sä voisit tykätä! ;) SOA-ihmisenä... :D Kannattaa tsekkailla Breaking Bad, imho tosi hyvä!

Heidi B kirjoitti...

Opiskeluasit on kyllä jänniä. Mä aloitin tänä syksynä viimein prosemman ja oli kylä vähän orpo olo kun 1/3 ryhmästä oli kakkosvuotisia, toinen kolmasosa 2-3 vuotisia ja sitten oli minä joka olen aloittanut opistolla 2008, ollen välillä yhden vuoden kokonaan poissa. Tosin täytyy sanoa, että myös pääainetta vaihtaneena siitä saa kyllä ihan uutta puhtia. Viime syksynä löysin sen motivaation ja innon opiskeluun joka multa hukkui jo ekan vuoden keväällä ;)

Maria Morri kirjoitti...

Heidi, ei mitään hätää, mä oon joka paikassa se outo lintu, joka alotti jo vuonna 2006 ;D :) Se on sit vaan enemmän kokemusta maailmasta ja opiskelusta ja kaikesta, voi sit tsempata muita vaikka siltä pohjalta. :D Toisaalta tuol meillä on kyllä muutenkin sen verran värikästä ja eri-ikäistä ja eri taustoista tulevaa porukkaa, ettei siellä nyt niin hirveän erikoiselta toisaalta tunnu. x)

Maria Morri kirjoitti...

...Ja just nauroin tossa keväällä graduohjaajan kanssa, että on se kyllä usein aika äkkiväärä liike hypätä suoraan lukiosta yliopistoon, että kyllä se jonkinlaista kypsyyttäkin ottais että sais siitä irti mahdollisimman paljon. :P Olen ehkä sit elävä todiste siitä. x) Ja samalla vaan yhteiskunta patistaa valmistumaan nopeammin, aikaisemmin ja tehokkaammin...

Maria Morri kirjoitti...

SPOILER ALERT


Omg en ollut ainoa mun Red Wedding -heiton kanssa. SPOILER ALERT:

http://www.hypable.com/2013/09/16/game-of-thrones-george-r-r-martin-breaking-bad-reaction/

Heidi B kirjoitti...

Mä olin lukion jälkeen vuoden amk:ssa ja kaks vuotta töissä, vasta sen jälkeen kutsui opisto. Näin jälkikäteen ajatellen oli ihan hyvä juttu, mutta toisaalta kun oli ehtinyt tottua jo työelämään niin opiskeluun oli hippasen vaikeampi orientoitua.

Sitä en kyllä ymmärrä mikä ihmeen kiire niillä kakkosilla on prosemaan, ehtii sen kolmantena vuonnakin ihan hyvin tehdä. Mun ei olis tullut mieleenkään heti toisena vuonna alkaa vääntää kandia, vaikka jo hetki oli lukiosta vierähtänyt.

Maria Morri kirjoitti...

Hehe, joo, noh, ehkä se on tätä myös tätä uutta hoputusmentaliteettia, olihan meilläkin nyt uudistuneissa maisteriohjelmissa tää, että aletaan käytännössä heti tekemään gradua samalla kun tehdään muita opintoja, kun yleensä se on ehkä tehty vasta viimeisenä. Mikäs siinä jos inspaa ja niin edelleen :D Mutta tosiaan kannattaa kyllä ottaa opiskelusta niin paljon irti kuin vain suinkin mahdollista, noin niinkun henkisesti ja älyllisesti ja mitä vaan. :D :)

Enni kirjoitti...

Et spoilannu ainakaan mulle mitään siinä red weddingissä ;D en edes tajunnut, että ygritte ampu nuolet vasta seuraavassa jaksossa! :DD

Anonyymi kirjoitti...

Povaan jo tällä hetkellä ennen kaikkien a/w sarjojen alkamista, että vuoden paras breikkaus sarja on Rectify. Lumosi minut täysin ekalla jaksollaan ja hitaasta ja erillaisesta otteestaan huolimatta vahvuus on juurikin sarjan "tapahtumattomuudessa". Sarjan päähenkilö on yksi vahvimpia tulkintoja kaikessa vähäeleisyydessään. Check it out, ensimmäinen jakso kertoo heti onko sarja omaa tyyliä ja kiinnostaako jatkaa. Todellinen Jenkki helmi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...