26.8.2013

Zara New Season


Zara Top-3 New 1


Tässä kolme suosikkiani Zaran syksyn uutuuksista. Simppeli silkkipaita – ehkäpä olisi aika kokeilla tätä luksusmateriaalia, vaikka olenkin lähes varma hikoilevani silkin heti kainaloista piloille. :D Musta laukku reteillä kultaisilla yksityiskohdilla tuo mieleen Givenchyn Obsidia-laukut, ja syysuskottavat buutsit matalalla, mutta leveällä korolla ja isoilla soljilla ovat tämän kauden hitti jo syntyessään.

Allekirjoittaneella on myös tehtynä jo muutama ihana löytö, jotka tosin eivät ole mitenkään syksyyn (yh, kesä se kyllä vieläKIN on, termiseen syksyyn on tilastollisestikin vielä viikkoja, puhumattakaan tästä poikkeuksellisen lämpimästä vuodesta) sidottuja, vaan tavalleni uskollisesti ajattomia ihanuuksia. Esittelen ne piakkoin! ;)

Here's my fav pieces from Zara's new season collection. A simple silk shirt (it's about time I take a shot at this classic), a black handbag that reminds me of Givenchy Obsidia, and chunky boots that are a sure hit this Autumn. I've also made a couple of great finds for the Fall, allthough I'm always for timeless pieces I can use no matter  the season. I'll get back to you on that!

7 kommenttia :

Enni kirjoitti...

Hei osaisitkohan kertoa, että miten tuo oman .fi -domainin hakeminen tapahtuu ja siis mitä pitää olla ennen kuin sitä voi hakea? Olen googletellut tänään päivät pitkät, että mitä y-tunnuksia tai rekisterijuttuja pitäis hommata, mutta mistään ei löydy mitään selkokielistä ohjetta... :/

Kiitos etukäteen!

Maria Morri kirjoitti...

Moi!

Sitä domainia voi vain hakea, ei tarvitse mitään y-tunnuksia eikä mitään, yksityishenkilöt saa kyllä oman domainin ihan vapaasti. :) Mutta pitää olla sitten vain DNS-palvelu, mihin sen rekisteröidyn domainin voi osoittaa. DNS kannattaa olla jo hankittuna siinä kohtaa kun hakee domainia, koska hakemus voidaan perua, ellei sitten riittävän aikarajan sisällä ilmoita noita DNS-tietoja asiallisesti.

Tämä Markus Ossin artikkeli on ihan asiallinen tietopaketti noin muuten, mutta EveryDNS:ää ei ole palveluna enää olemassa, sen sijaan on noita maksullisia. Mutta muuten tässä kerrotaan noita vaihtoehtoja aika hyvin!
http://www.markusossi.fi/suomalaisten-domainien-ostaminen/

Jonkin DNS-palvelun siis tarvitsee joka tapauksessa rekiseröidyn domainin käyttämiseen. Eli siis:

Vaihtoehto 1: Osta sekä domain että DNS pakettina joltakin taholta, joka niitä myy, Ossin artikkelissa näitä on listattuna.

Vaihtoehto 2. Osta erikseen DNS ja hae Viestintävirastolta domain.

Mulla on Viestintävirastolta domain ja aiemmin käytin EveryDNS:ää, ennenkuin se siirtyi nykyiseen maksulliseen palveluun nimeltä Dyn. Koska tuli joskus muinoin lahjoitettua jossain yhteydessä heille rahaa, niin palvelu on itse asiassa mulle ilmainen. x) Ihan oikeasti ilmaisia DNS-palvelujakin voi kyllä löytää jos kaivelemaan alkaa, mutta niistä en kyllä itse sitten tiedä oikein mitään.

Enni kirjoitti...

Okei kiitos paljon! Toivottavasti tein kaiken oikein, sillä tilasin domainin ja toivon mukaan kaikki muut oheishärpäkkeet louhi.fi -sivustolta. Katsotaan pian, menikö oikein, oli nimittäin halpa. Alta 20e/vuosi koko härpäke...

Maria Morri kirjoitti...

Oolrait! :) Kerro sitten onnistuko! Mäkin oon vähän käsi näissä, mutta jos tulee hirveitä ongelmia, ni pistä vaikka mailia mulle, voin koittaa sit haastatella tota mun mikrotukea aka miestä tarkemmin näistä :D

Enni kirjoitti...

Haha joo katsotaan, kiitos! Itsekin konsultoin yhtä koko ajan, mutta vähän haastavaa näin netin välityksellä. Mä vähän epäilen, että meni oikein, mutta nyt ei kai voin kun odotella vähän aikaa... Jotenkin hassulta näytti bloggerin osalta asetukset. No, katsotaan!

Kuten näkyy, vielä ei tapahdu mitään.. :D
http://www.enninkengissa.fi/

Enni kirjoitti...

Toimii!! :D

Maria Morri kirjoitti...

Jes! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...