21.8.2013

Vielä on kesää

The Hat Thing 4 (1)

Yhteistyössä Spartoo

Kautta kiven ja kannon, Kööpenhamina-postaus on tulossa! :D Mutta sitä ennen saatte vielä ihastella päivän asuani. Jotkut taas puhuvat syksystä ilmojen vähän viilennyttyä (+20 celsiusta onkin tosi kylmä hei), mutta allekirjoittanut pitää kiinni kesästä. Se on ohi vasta sitten, kun on aivan ehdoton pakko käyttää sukkia (lenkkareihin ei välttämättä tarvitse! ;)) ja/tai kun maassa on loskaa. Olen tosissani alkanut miettiä, että vuodenajat ovat paitsi fysikaalinen luonnonilmiö, myös asennekysymys. :D Kyllä sitä talvea sitten riittää taas loputtomasti. Tämä bloggari on tälläkin viikolla maannut joka päivä pihalla bikineissä grillaantumassa ja pitänyt sandaalit jalassaan.


Itken kyllä vähän jo etukäteen ajatellessani, että joudun ennen pitkää luopumaan Birkenstock -sandaaleistani sääolosuhteiden pakosta. On sitten vain laitettava lämpimämmät kengät jalkaan ja kaivettava saappaat esiin. Toinen asia, minkä vuoksi olen valmis vuodattamaan kyyneleitä ovat nuo ihanat ja minimalistiset naruolkaintopit syvällä v-kaula-aukolla. Sekin on nyt The Juttu, ja tämäntyyppisiä toppeja varmasti tullaan näkemään viimeistään ensi keväänä mielin määrin ketjumerkkien liikkeissä. Nytkin niitä jo löytyy. Kaikista tuoreimmissa versioissa on mukana hieman pitsiä, mutta röyhelöisyyttä karsastavana en vielä tiedä, mitä mieltä olla siitä.

Mutta tuohon asuun. Olen omistanut tuon bloggareiden parissa mielettömään suosioon nousseen housuhameen valkoisena varmaan kaksi kuukautta (nyt kaupoissa on myös ihana, vaaleanharmaa liituraitaversio!), mutta en ole saanut käytettyä sitä. Valkoinen vain on niin arka väri, etten oikein osaa tarttua siihen. Kuvittelen mielessäni kaikkia niitä eri tapoja, jolla voin sotkea vaatteen ja pilata päivänäni joutumalla sitten kulkemaan silmin nähden sotkuisessa hamosessa koko päivän. Mutta kuinka ollakaan, housuhamepa ei sotkeentunut. Yleensä ne pahimmat pelot eivät elämässä käy toteen.

The Hat Thing 5 (1)

Sen verran voin kesäfiiliksistä joustaa, että puen päähäni leveälierisen hatun. Ah ja voi, hatut niin ovat tämän syksyn juttu, miten ihanaa, miten kamalaa! Hattumaanisuus saanee allekirjoittaneen poukkoilemaan kaikkien eri vaihtoehtojen välillä ja ihan unohtamaan, että omistuksessani on jo varsin täydellinen yksilö. Iskee massasokeus.

Housuhame / Skort: Zara | Toppi / Top: Other Stories | Kengät / Shoes: Birkenstock | Hattu / Hat: HM New Icons | Laukku / Shoulder Bag: Proenza Schouler PS11 | Kaulakoru / Necklace: BJØRG | Sormukset / Rings: Kalevala Koru | Kello / Watch: Michael Kors

The Hat Thing 2 (1) The Hat Thing 1 (1) The Hat Thing 3 (1)

I'm still not giving up on Summer. Some are excited about Autumn already, but I'm a firm believer in bare feet and sunbathing. If you don't need socks, it's Summer. The Winter is long enough as it is, believe me. I'm already sad to have to give up wearing the Birkenstock sandals and those thin strappy tops I'm loving so much.

By the way, I predict some serious hat frenzy this season. Luckily I got my end covered. ;) Won't keep me from drooling all over the place though.

7 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Satuin äsken katteleen samaa toppia Other storiesin sivuilla! Saako kysyä, että minkä kokoisen tilasit? Minkälaisia koot on verrattuna esim. Ginan ja H&M kokoihin?

Maria Morri kirjoitti...

Moi! Mulla on tosta koko 34, ja se on kyllä aika identtinen Henkkiksen 34:een! Malli on tuollainen hieman väljempi, joten siksi varsinkin toi on ihan passeli, jos malli olisi kireämpi ja tyköistuvampi, niin sitten saattaisin joutua ottamaan 36:n. :)

tuijja kirjoitti...

Näytät upealta. :) Naruolkaintoppi alkaa vähitellen kiehtoa meikäläistäkin, näin sopivasti vasta kesän lopulla kun kohta sellaisella ei enää tarkene. ;D

Nevaeh kirjoitti...

Toi hattu on todellakin täydellinen! Osaatko ollenkaan neuvoa, että mistä sellaisen voisi löytää tällä hetkellä?

Maria Morri kirjoitti...

tuijja, kiitti! :) Heh se on just tätä, innostut jostain kesäisestä niin tulee talvi. x) No mutta ainakin syksyllä menee pehmeiden neuletakkien kaverina? Ja juhlallisuuksissa? :D

Nevaeh, eiks ookkin! :) Henkkiksellä on tällä hetkellä ainakin sellainen pemeälierinen malli myös aitoa villaa, ja koska toi nyt on niin makee juttu, voisin hyvin kuvitella, että Lindexille, Nellylle, Ginalle ja Zaralle tulee syksyn mittaan myös omat versionsa, ellei ole jo! Sitten netistä voi bongaila ainakin Choiesilla on myös tuollainen vähän pienemmällä lierillä varustettu fedora! http://www.choies.com/product/black-felt-fedora-women-or-men

Anonyymi kirjoitti...

Käytätkö tämän topin kanssa ollenkaan rintsikoita?

Ajattelin tilata tämän itselleni, mutta ilman rintsikoita en kyllä pärjää ja tuolta varmaan jo olkaimettomatkin helposti vilkkuu välistä. Hmm.

Aivan upea look muuten! Etenkin valkoisena tuo skort on ihan kymppi.

Maria Morri kirjoitti...

Moi, ja kiitos! :) En oo käyttänyt rintsikoita tuon kanssa, tai siis sellaisia tavallisia, semmoset "kanafile"-rintsikat ja itseliimautuvat nipple coverit toimii sen sijaan aika hyvin :DD Vähän hankala vaatemalli kyllä, meikällä ainakin kaikki oikeat alusvaatteet meinaa tunkea esiin noista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...