30.8.2013

I Love Me


I Love me 2013 bloggaajailta 15

Hei kaikki, mulla olis nyt tosi jännittäviä uutisia! Olen kihissyt tästä itsekseni tovin, ja nyt vihdoin voin kertoa siitä. Minut valittiin siis monien hakijoiden joukosta yhdeksi I love me -mesutapahtuman virallisista bloggaajista! Jos olette seuranneet Instagramiani tai Facebook-sivua, olette ehkä vihineet jo asiasta jotakin. ;)

Kyseessä on siis Helsingin Messukeskuksessa 11. – 13. 10. 2013 järjestettävä Pohjois-Euroopan suurin terveys-, muoti-, ja kauneusalan messutapahtuma. Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään Terveys-, Kauneus-, Muoti- ja Koru&Kello-messut. Ohjelma vielä täydentyy tässä syksyn edetessä, mutta tämän hetkisen aikataulun voit tsekata tästä.

Blogisivulta voitte kurkistella, keitä kaikkia muita ihania ihmisiä on mukana ja tutustua heidän blogeihinsa. Ei voi kuin sanoa wau – miten olenkaan päässyt tällaiseen porukkaan? Minä pienen blogini ja suuren suuni kanssa? Kiitoshan siis kuuluu teille lukijoille, jotka sinnikkäästi olette kiinnostuneita ja seuraatte matkassa aivoituksiani! Ilman teitä tääkään homma ei pyörisi. Fakta.

Meitä bloggaajia voi tavata I love me -tapahtuman aikana erityisessä Blogger's Loungessa, ja suunnitteilla on myös kaikenlaista jännittävää aktiviteettia lukijoidemme ja messukävijöiden iloksi. Tulen myös hieman lähempänä tapahtumaa arpomaan pääsylippuja messuille sekä esittelen kiinnostavia messulöytöjä, joita kannattaa käydä ihmettelemässä, joten pysykää mukana! Tapahtumassa pyörivät myös radio The Voicen juontajat, jotka raportoivat messujen etenemisestä ja  haastattelevat bloggaajia.

Messujen tiimoilta osallistuin alkuviikosta Scandic Simonkentän kattopaviljongissa järjestettyyn bloggaajailtaan, jossa tutustuimme toisiimme ja kehittelimme jo jännittäviä ideoita teitä ja messuvieraita varten. Kiitos vain I Love Me -tiimille ja Scandicille mukavasta illasta, hyvistä tarjoiluista ja kauniista puitteista!

Ihanaa viikonloppua kaikille! ^^


Asukuvista iso kiitos Misorellalle! :)
Jakku - Zara | Toppi - & Other Stories | Farkut - BikBok | Laukku - Proenza Schouler | Sandaalit - Vagabond | Kello - Michael Kors | Korut: Bjørg ja Jennifer Zeuner
I Love me 2013 bloggaajailta 14 I Love me 2013 bloggaajailta 9 I Love me 2013 bloggaajailta 4 I Love me 2013 bloggaajailta 7 I Love me 2013 bloggaajailta 2 I Love me 2013 bloggaajailta 5 I Love me 2013 bloggaajailta 8 I Love me 2013 bloggaajailta 16

2 kommenttia :

Enni kirjoitti...

Niin siistiä, olet varmaan todella innoissasi! Toivottavasti arpaonni suosisi sitten arvonnan myötä, mutta jos ei, niin täytyy ehkä silti tulla käymään messuilla!

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos, kiva kuulla, että olet innostunut! :) Toivottavasti nähdään messuilla! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...