31.8.2013

Asu viikonlopulle + pohdintaa rusketuksesta

Yhteistyössä Spartoo

Heipodei taas kaikille! Allekirjoittanut paahtaa tällä hetkellä Keski-Suomessa kaveriporukalla ja meno on toivottavasti villiä, mutta ottakaa lohtua tässä ajastetussa postauksessa siitä, että olen varmaan about tällaisissa tamineissa liikkeellä!

surfing the nike free 5 surfing the nike free 7

Rento t-paita GT:stä on ollut aktiivisessa käytössä, välillä yöpaitana, välillä päiväpaitana. Tykkään mustavalkoisesta lookista ja voimakkaasta, lehtien otsikoita muistuttavasta fontista. Tekstinä on muistutuksia kaikesta siitä, mitä kesässä rakastan. Yhdeksi asiaksi voisi kyllä rantojen ja aurinkoisten päivien ohella listata tuon hämmästyttävällä tahdilla kehittyneen luomurusketuksen, jota vain ainiharvoin tasoitan (koska krhm, tietyt paikat eivät kirjaimellisesti näe päivänvaloa) ja tehostan purkkirusketuksella. Tähän on myös syynä se, että viime kesän itserusketuskokeilujen päätteeksi ihoni tuntui herkistyneen itseruskettavalle ja alkoi kutista ja kehittää ihottumaa levityksen jälkeen, mutta se voi tietysti olla myös herkkyyttä jollekin muulle kuin ruskettavalle aineelle.

surfing the nike free 3

Olen ollut vuosia niin kovassa palamisen pelossa (enkä todellakaan, todellakaan halua ihosyöpää, ja ihon palaminehan se on se, mikä nostaa riskiä ehkä selkeimmin), että olen vältellyt auringossa oleilua vähän jopa hysteerisesti ja sportannut sen sijaan luomukalpeaa ihoa. Ihan myös eräänlaisena vastareaktiona rusketusövereille ja ikuiselle tyytymättömyydelle omaan "luonnontilaan". Olen aihetta pohdiskellut aiemmin mm. tässä postauksessa, joka alkaa lupaavasti sanoin "Rusketus on imho yliarvostettua." :D Noh, onhan se, edelleen. Kalpeakin on kaunista, edelleen.

Mutta olenpa minäkin puolestani vähän koukuttunut siihen, miten hohtavalta päivettynyt iho näyttää, ja miten hiukset, meikki ja jopa vaatteet näyttävät aivan uudenlaisilta uutta ihonsävyä vasten. Ehkä olen vain kaivannut vaihtelua? Olen jo etukäteen surullinen koittavasta talvesta, joka pyyhkii uuden rakkauteni tipotiehensä. Kenties betakaroteenia läpi talven syömällä vaalenemista voisi hidastaa. Ja muistatteko puheeni kesästä? Se jatkuu vain. Nyt on kesä. ;)

surfing the nike free 2

Jalassa ovat uudet lempifarkkuni BikBokilta, mallina vetoketjullisilla lahkeilla varustetut Funkit, uusi mahtava vyö COS:ilta (rakastan tuota mattamustaa solkea) sekä luottolenkkarit merkkiä Nike. Valitettavasti tennarit eivät oikein ole jalkaani istuneet yhtä hyvin kuin ihan kunnon lenkkeilyyn tarkoitetut jalkineet, mutta ainakin nämä nyt ovat mukavat jalassa. Tsekkaa nämä sekä koulunalkajaistarjoukset (hrr, koulu, hrr, jotenkin meikä ei nyt tänä vuonna puhku innosta oppia ja päntätä, liekö ison G:n pelolla jotain tekemistä asian kanssa) Spartoo-nettikaupassa!

surfing the nike free 1
surfing the nike free 8

Mukavaa viikonloppua kaikille! ^^ Pitäkää toisistanne huolta!

1 kommenttia :

Enni kirjoitti...

Kengät kengät <3 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...