4.7.2013

Pyynikillä turistina

pyynikilla 4

Käytiinpä Pyynikillä miehen kanssa käveleskelemässä viikonloppuna, ja täytyy kyllä sanoa, että kotiseututurismi on kyllä varsin antoisaa. Asuna mulla oli lämpimänä päivänä ihan perussettiä, farkkushortsit, tuubitoppi ja kävelyyn erinomaisen hyvin soveltuvat sandaalit. Käveltyä tuli tuona päivänä yhteenä 11 kilometriä, joten kyllä sietääkin olla jalassa pysyvät ja totaalisen hiertämättömät kengät.

Toppi / Top: Gina Tricot | Shortsit / Shorts: HM | Kengät / Shoes: Birkenstock | Laukku / Bag: Proenza Schouler

Vaikka olen asunut vuodesta 2006 Tampereella, on hämmästyttävän paljon paikkoja, joissa en ole tullut käyneeksi, tai ainakaan katselleekseni ympärilleni kovinkaan tarkkaan. Hervanta, Kaleva, Laulunmaa ja Nekala on tullut käveltyä huolellisesti päästä päähän, ympäri ämpäri ja poikki ja ristiin (ja silti kaikista niistä löytyy edelleen reittejä ja soppia, joihin ei ole kurkistanut), mutta Pyynikillä on tullut käytyä vain kerran tai pari ja sekin vain näkötornilla. Sinne suuntasimme nyt mekin, mutta munkkikahvien jälkeen (jopa meikäläinen pullandissaaja ei voi vastustaa legendaarisia näkötornimunkkeja) kierreltiin ja kaarreltiin huolella. Eksyttiin rannalle ja kiipeiltiin kallioilla. Noustiin mäkeä ja laskeuduttiin mäkeä. Samoiltiin lähiössä ja ihailtiin vanhoja puutaloja. Tutkittiin, mihin mikäkin tie ja reitti vie.

Juuri näin mun mielestä pitää täydellinen kesäpäivä tai -ilta käyttää: ulkoilmassa, ja jos terassilla itsensä grillaaminen ja viljapirtelöllä ruokkiminen ei ole vaihtoehto (viikon kiintiö alkoi jo uhkaavasti täyttyä), niin sitten kaupungin antimista nauttien antamalla jalkojen viedä, minne jalat vievät.

Went for a walk in my home town. It's funny how you can live for many years in a place and still find places you've never been to. After me and the boy visited the Pyynikki observation tower to get a glimpse of the city and enjoy the famous bakery we just walked around Pyynikki for over 10 km. Sometimes its just perfect to be a tourist in your own home town. Here's a few pics!

pyynikilla 5 pyynikilla 6 pyynikilla 10 pyynikilla 9 pyynikilla 3 pyynikilla 1 us on the rocks 12 us on the rocks 6 us on the rocks 8 leather birkenstock monterery girl in the green 3

1 kommenttia :

Eline | onhighheels.be kirjoitti...

Your bag :) <3

x Eline - www.onhighheels.be

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...