31.7.2013

Päivän asu

Yhteistyössä: Spartoo

Mökkielämä jäi taas taakse. Päivän asunani uljaissa seikkailuissa kohti Pasilan välitukikohtaa oli tällaista, ikuistettuna uutukaisella puhelimellani ja sen tajunnanräjäyttävällä kameralla (ymmärrän kyllä, miksi jotkut skippaavat pokkarit kokonaan ja pysyttelevät vain kännykkäkameran varassa):

Satiininen pilottipusakka ja toppi / Satin jacket and top: H&M Trend | Housut / Pants: & Other Stories | Sandaalit / Sandals: Birkenstock | Pikkulaukku / Small shoulder bag: Filippa K | Kello / Watch: Michael Kors

Pahoitteluni epämääräisestä kuvaustaustasta, mutta kuten ehkä arvaatte kuvista, nälkä pysäytti matkalla niinkin eksoottiseen ruokapaikkaan kuin Lohjan ABC-huoltoasema. On tuo paikka kyllä tullut tutuksi viime vuosien aikana, niin sopivasti kotimatkalla. Se nyt vähän on se ideakin, eiks vaan? :D Kuvia on muokattu Snapseed-nimisellä editointisoftalla, ja kyllä vaan tulee sillä nättiä jälkeä, jos puhutaan sitruunalimonadin tekemisestä, niin tällä se kyllä onnistuu... Terveisin filtterifanaatikko.


Kuten huomaatte, jalassani kulkee yhä Birkenstock. Alkukesänä hankitut sandaalit (itse asiassa kahdet, joista juuri ne toiset olen saanut Spartoon kautta) ovat olleet erittäin kovassa käytössä, ja surullisena jo ennakoin, että muotipiireissä huuma ehkä jää kuitenkin lyhyeksi, vaikka toivoisinkin tämän kenkätrendin yleistyvän paitsi itseni takia, myös hieman tätimäisesti siksi, että olen varma monen muunkin fashionistan olevan edes pikkiriikkisen, hitusen, ripauksen verran iloinen jalkaystävällisestä trendistä kaikkien niiden huikeiden korkojen, liikavarpaiden ja rakkojen jälkeen... En toki halua alkaa holhoavaksi, joten sori nyt, jos ja kun joku otti herneen nenäänsä. :D Mutta oikein mukavat kengät, se pitää edelleen sanoa senkin uhalla, että toistan itseäni.

Mukavaa viikkoa kaikille! ^^

Here's some oufit pics from our way home back from the Summer Lodge, all taken with my new phone and its mindbogglingly good camera. I can understand why some people skip the pocket cameras and stick with their uber-phones. That combined with a nice photo editing software like Snapseed and you've got some serious lemonade in your hands. And yes, I'm addicted to filters, guilty. As you can see, I'm loving the Birkenstock sandals I got earlier this Summer. Actually I already have two pairs. I'm so happy about this shoe friendly trend (tell me if you've heard this before, lol), because surely the are lots of fashionistas with their blistered feet after wearing hours of high heels who are craving for something comfy on their feet. Okay, that sounded pretty much like mother hen, apologies. :D

Anyways have a great week everybody!

1 kommenttia :

SUPERVAIN kirjoitti...

oon kyllä ihastunut noihin sandaaleihin! t. omat halppissandaalit hajos juuri!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...