31.7.2013

Mistä alennuskoodeja nettikauppoihin?

Minut on pienestä asti kasvatettu vaativaksi ja puolensa pitäväksi asiakkaaksi. Tuskin sellaista kauppareissua olen lapsena nähnytkään, ettei jostain olisi yritetty myyjän kanssa neuvotella ja tinkiä. Aika usein sillä keinoin saikin alennuksia tai kaupanpäällisiä, mitä tutumpi myyjä, sen paremmat diilit, luonnollisesti. Vaan nykyaikana, kun on entistä helpompi tehdä entistä suurempi osa ostoksista netissä, kasvokkainen kanssakäyminen kassakonetta vartioivan myyjän kanssa on ainakin allekirjoittaneella vähentynyt. Nettiostoksilla sitä ei niin vain aletakaan tinkimään tai neuvottelemaan alennuksista, kun ei varsinaisesti olla tekemisissä kenenkään yksilön kanssa. Sitä sitten joko kytätään kiltisti alennuskautta tai uutiskirjeitse tulevia satunnaisia alennuskoodeja ja kanta-asiakasetuja.


Netistä kuitenkin löytyy myös alennuskoodeja tarjoavia sivustoja, joista suomenkielisenä kilpailijana toimii Alennussankari-niminen palvelu. Kun minulta kyseltiin, josko haluaisin kirjoittaa Alennussankarista teille, en epäillyt mukaan lähtemistä, koska uskon teillekin olevan iloa tästä nettisaittivinkistä. Itse olen jo hyvän aikaa sitten ottanut tavaksi tsekata ennen tilauksen tekemistä nettikauppaan, josko kenties putiikkiin löytyisi jostakin netin syövereistä alennuskoodi. Usein se on sitten vähän sellaista hakuammuntaa Googlen kanssa, joten tämä selkeä ja suomalaisia ajatellen laadittu sivusto on kyllä ihan tervetullut. Vieläkään ei siis pääse nettitinkimään, mutta eipähän tarvitse selailla edes takaisin sähköpostiaan mahdollisten voimassa olevien alennusten toivossa, kun niitä kootaan näppärästi yhden palvelun alle. Kätevää, eikö? :)

Klikkaa itsesi heidän sivuilleen tästä: Alennussankari.fi

Kuvakaappaus Alennussankarin etusivulta

Alennussankarilta löytyy alennuskoodeja mm. Nellyyn, Spartoolle, Finnish Design Shopiin, Brandokseen, Varustelekaan, Zalandoon ja Yves Rocheriin. Kannattaa huomioida myös muut kategoriat, meinaan esimerkiksi Omena Hotelsin ja Hotels.comin alennuskuponkeja löytyy sivuilta, elektroniikasta, lehtitilauksista ja urheilutuotteista puhumattakaan. Itse asiassa palvelusta löytyy yli 135 verkkokauppaa. Esimerkiksi Yves Rocherilta löytyy Alennussankareista kuponki, jolla saa vuoden loppuun asti ilmaiset toimitukset, ja H&M tarjoaa vielä parin päivän ajan 25% alennusta yksittäisestä tuotteesta. Kissa vieköön, että Henkkikseltä juuri parahiksi myytiinkin loppuun eräs pliseerattu nahkahame omassa koossani...

Kannattaa kupongin löydyttyä muuten olla sitten tarkkana: tietyt tarjoukset ovat voimassa vain tiettyyn päivämäärään saakka, tai pätevät vain tietyn tilaussumman ylittäviin tilauksiin, tai tiettyihin tuotteisiin. Nämä ehdot on kyllä ilmoitettu sivustolla alennuskupongin yhteydessä, että lukekaas sitten aina tarkkaan koko boksi! Ohjeita alennuskoodien käyttöön (oikeasti niin tosi yksinkertaista, senkus kopioi koodin nettiputiikissa sille tarkoitettuun kenttään maksettaessa tilausta) löytyy heti etusivun alalaidasta!

Oletteko te käyttäneet alennuskoodeja nettishoppailujenne yhteydessä?

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Joo mäki katon noi alekoodit aina ennen tilaamista, jos sattuisi saada vähän hinnan alennusta. Monet noista alennuskoodisivuista on harmi vaan sekavia ja täynnä vanhentuneita koodeja ni vaikee löytää toimivia koodeja. Kiitos vinkistä tähän alennussankariin, itse olen aiemmit katsonut noita koodeja aina www.supertarjous.fi -sivulta , se on kanssa hyvä :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Supertarjous näyttää kyllä itestä aika pieneltä, mutta varmaan sielläkin on hyviä. Vähintään yhtähyvä ellei parempi kun tuo alennsusankari on Alennuskoodeja.fi. Siellä on yleensä aina kaikki uusimmat koodit heti saatavilla kun ne ilmestyy. Eikä sinne tartte rekisteröityä mitenkään niinku moniin muihin näihin uusiin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...