7.7.2013

Le Volume de Chanel Mascara

volume de chanel 1

Tässä on kyllä maailmankaikkeuden paras ripsiväri ikinä: Le Volume de Chanel Mascara.Vuosikausia vannottuani Max Factorin False Lash Effectin ja sen sisartuotteiden nimeen löysin jotain, mitä en pitänyt edes mahdollisena: vieläkin tykimmän ripsivärin. Ja aivan vahingossa. Nimittäin kevättalvella ostaessani Chanelin korostuspuuterin sain kylkiäisenä testerin tästä uutuusripsiväristä, ja sepä olikin sitten saman tien menoa.

chanel volume mascara vs armani eyes to kill 6

En voinut uskoa, miten mahtavasti tämä tämä volyymiä ja pituutta tuova ripsari toimii omissa ripsissäni, jotka ovat kyllä tuuheat ja pitkät luonnostaankin, mutta niin kovin vaaleat. Koska pidän silmiäni parhaana asiana kasvoissani, rakastan niiden korostamista, ja mikäpä sen helpompi tapa tehdä se kuin ripsiväri. Olen jopa harkinnut ripsipidennyksiä, mutta vuodesta toiseen päätän saman tien, etten halua joutua huoltokierteeseen, koska se veisi ihan liikaa aikaani ja rahaa. Kyllä tukan huolto ja suuhygienistikäynnit saavat riittää allekirjoittaneelle säännöllisistä käynneistä. Niinpä laitan toivoni ripsiväreihin. En ole hirveästi tosin niitä ristiin rastiin testaillut, ja luulinkin jo löytäneeni luottotuotteeni. Vaan katsokaa nyt tätä:

make up of the day 2 the awesome blonde 1

Olen aivan myyty. Olin aiemmin jo hankkinut hetken mielijohteesta monien hehkuttaman Giorgio Armanin Eyes to Kill -ripsivärin ja olin siihen erittäin tyytyväinen, mutta Volume de Chanelin rinnalla se kalpenee. Tsekatkaa tämä vertailukuva, jossa vasemmassa kuvassa on Volume de Chanelia ja oikealla Eyes to Kill -ripsiväri:


Volume de Chanel on paksun voidemainen koostumukseltaan, ja se erottelee ripset todella erottuviksi kuitenkaan tekemättä pahemmin paakkuja. Se ikäänkuin "liimaa" lähekkäiset ripset yhteen luoden erotellun ja siistin vaikutelman. Sitä on myös helppo kerrostaa ja työstää ripsiin. Eyes to Kill tuuhentaa ripsiä ja tekee kauniin viuhkamaisen vaikutelman, mutta se puolestaan erottelee jokaisen ripsen omilleen, ja vaikutelma on "pörröisempi" ja ei-niin-siloteltu kuin Chanelin mascaralla. Sen koostumus on myös kuivahko ja vaikeammin kerrostettava. Eyes to Kill myös levittyy ripsiin aavistuksen epätasaisesti. Tämä toki on lopulta makuasia, mutta itse pidän enemmän Chanelin runsaan erottellusta ja voimakkaasta lookista, mutta voin hyvin kuvitella jonkun muun arvostavan enemmän luonnollista ja vähemmän dramaattista vaikutelmaa. Molemmat ripsarit kuitenkin pesevät omissa kirjoissani Max Factorin.

volume de chanel 2

This mascara is THE stuff: Le Volume de Chanel Mascara is seriously my new HG.

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...