9.7.2013

Jysärissä 2013

jysari2013 7

Huh, vihdoinkin olen 1) palannut elävien kirjoihin viikonlopun Jysäri-festareilta 2) saanut kuvasaldon käsiteltyä, jaettua ja koostettua 3) saanut itseni siirtämään fiilikset myös tänne blogiin asti. Kun takana on ihan liikaa nukkumattomia tunteja ja haluttomuus palata arkeen, ei ole aina niin helppoa tämä elämä. :D Mutta reissuhan oli siis aivan mielettömän huikea.

jysari2013 3

Meillä oli siis kimppamökki varattuna, ja matala majamme kyllä ylitti odotukset aivan kirkkaasti hyvällä varustelullaan ja siisteydellään. Vain palju puuttui. Ihan aluksi me ensimmäisinä saapuneet pistettiin pellilliset pitsaa tulemaan (niitä sitten syötiin se kaksi päivää, ihan kätevää kokkailla itse varsinaiset ruuat), sauna lämpiämään ja odoteltiin poikia, jotka hurjina urheilijoina polkupyöräilivät Tampereelta Jämsään. Respect, kyllä hyytyy hymy jo ajatuksestakin tälläseltä sunnuntailenkkeilijältä ja wannabe-ikiliikkujalta. Kun vihdoin kaikki olivat saaneet itsensä kylläisiksi, puhtaiksi ja lähtövalmiiksi otettiin suunnaksi Jysärin festivaalialue tähtäimessä ehtiä kuuntelemaan Pandoraa ja Haddawayta. Oli hauska huomata paikan päällä, että monet olivat ottaneet ysäriteeman vakavasti ja pukeutuneet sen mukaisesti. Ja ei, allekirjoittanut ei varustautunut siihen farkkuasuun. Ei tällä kertaa.

Sen sijaan pukeuduin tyylilleni uskollisesti mustiin Never Denimin pillifarkkuihin, HM Trendin naruolkaintoppiin ja yönsiniseen satiinipusakkaan, jota en muuten olekaan koskaan esitellyt blogissani, vaikka vaatekappale on palvellut pitkin kevättä ja alkukesää jo hyvän tovin. Sopii erinomaisesti yhteen blondin tukan kanssa. Filippa K:n minipussukka palveli täydellisesti pikkulaukkuna, jota ei olekaan niin helppo hukata ja joka kaulassa on helppo bilettää musiikin mukana. (Tyypit, jos näitte jonkun ekstaasimaanisen hyppypomppijan, se blondi olin siis minä.) Ja kyllä, oli mulla ne kengätkin, vaikkeivat nyt kuviin päässeetkään. Antti Asplundin ristikorun lainasin ihanalta Nooralta, koska meistä se vain sopi niin täydellisesti tuohon asuun. Asukuvista myös kiitos Nooralle!

jysari2013 30
jysari2013 35

Mökillä tietysti bileet jatkuivat myöhään yöhön aamuun Aliaksen, juttelun ja naapureiden kanssa sosialisoidessa. Voitte kuvitella, että lauantana oli hieman vaikeaa. Mutta Movetron, Basic Element ja E-Rotic kutsuivat, joten eikun taas menoksi. Ja taas meni myöhään. Ihan mahtava viikonloppu kaikesta väsymyksestä huolimatta! Ja huolimatta siitä, että tulinpa sitten hukanneeksi lauantaina myös kännykkäni... Noh, johan se syksystä 2010 asti palveli, olisikin ollut jo pian ajankohtaista vaihtaa uudempaan...

Tässä vielä fiiliskuvia keikoilta, mökiltä, auringonlaskusta mökkimme takapihalta ja kaikista niistä huimista fiiliksistä, joita tuli yhdessä koettua. Mahtavaa, kiitos ystävät tästä!

Vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas: Maija, kimppakuva allekirjoittaneesta Nooran kanssa, kimppakuva Terhistä ja Noorasta (ja Ollin kädestä) sekä Olli.

jysari2013 58
jysari2013 39 jysari2013 10

Vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas: Haddaway (huikea, veti myös Mobya!), Pandora (teräsmimmi!), E-Rotic (tutumpi kuin muistin!) sekä Basic Element, joka villitsi yleisönsä laulun ohella puhuttelemalla yleisöä ja puhumalla vaimostaan, jota varten halusi kuvata lavalta omalla kännykällään yleisöänsä. Aww.

 Melkein koko kööri Nooran kännykällä tallennettuna: minä, Tero, Maija, Olli ja Terhi

 Vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas:Kimppakuvassa Maija, Noora ja minä, kimppakuvassa Tero ja Olli, kimppakuvassa osa-Tero, Olli, Terhi ja Noora, kimppakuvassa alkoholijuomat.
Ekstaattinen auringonlasku.
jysari2013 102

Ihana Maija.
jysari2013 88
jysari2013 29
Puspus, oli kivaa!

Mukavaa tiistaita kaikille!

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...