5.7.2013

Jysäriin!!!

Tänä viikonloppuna allekirjoittanut bailaa nostalgisissa ysäritunnelmissa ja eurodancen lumoissa, kun tyttöporukka ottaa suunnaksi Himoksen ja Jysäri-festarit. Oi voi voi! :D Palaillaan sunnuntain puolella, jahka mökistämme kömmimme ja takaisin Herwoodiin siirrymme...
(Kuva: Jysäri)

Muotiblogimaisesti viittaan ysärimuodin suhteen vain City.fi:n ysärioppaaseen ja totean, että tämä bloggari EI kyllä nyt tällä kertaa kreppaa tukkaansa ja kahmi neontoppeja ja napapaitoja ihan vain näitä kahtaa päivää varten, mutta jos paikan päältä löytää makeita bändipaitoja, en protestoisi... Tässä siis yöllisen pakkaajan (krhm mä olen juuri näin erinomainen reissuun lähtöjä valmisteltaessa) esimerkki siitä miten EN tule pukeutumaan. Ehkä. Tukka on tollanen ihan vaan vään fööniä heilauttamalla. Aika borderline-kasari oikeastaan, mutta hei, kaikki trendithän ovat perinteisesti tulleet Suomeen jäljessä, kyllä nyt yks farkkujorma siellä menis siinä muutkin... x)


Sittenpä vaan fiilistelemään, esiintyjälista näyttää seuraavanlaiselta: Hausmylly, Daze, Pandora, Haddaway, Mr President, Movetron, Basic Element, E-Rotic, 2Unlimited ja Dr Alban. Tästä tulee kyllä ihan jotain muuta! Tapahtumaa varjostaa ymmärrettävästi Hausmyllyn laulajan Mika "Micky" Kauppisen kuolema aikaisemmin keväällä, sekä se, että samaan aikaan kun meikä jorailee kaks päivää kuin mummo Elvis-huumassaan, Piraattipuolue kokoustaa kaksi päivää pääkaupunkiseudulla aikamoisen tärkeissä tunnelmissa. (Kyllä, puhun politiikkaa heti yllä postaamani kuvan jälkeen. Deal with it.)

Tiedossa on tärkeitä äänestyksiä ohjelman laajentamisesta ja Piraattipuolueen EU-linjauksista tulevia eurovaaleja ajatellen (kas kummaa, meikäläinen on taas ehdolla). Jos olet jäsen, olet saanut sähköpostiisi viime yönä infoa kokouksesta ja siihen etäosallistumisesta, joten tsekatkaapas! Pääkaupunkiseudulla läsnä olevat piraatit voivat löytää sieluntovereitaan 6. 7. 2013 klo 12.00 alkaen osoitteesta Linnoitustie 4, Espoo. Kyllä nyt alkaa niin lupaavasti tää allekirjoittaneen Pirkanmaan piirin varapuheenjohtajuuspesti... Mutta oon sitten hengessä mukana! Tokihan piraatin nyt pitää kulttuuritapahtumia tukea. ;)

Tässä muutamia valikoituja paloja, joita enemmän kuin odotan rinta sykkyrällä kuulevani Jysäreillä. Muistatteko nimittäin.....

Hausmyllyn Ikävän lokakuun?

 
Mr Presidentin Coco Jambon?

2Unlimitedin Twilight Zonen?
 
Dazen Tamagotchin? Oh gosh, tää on ehkä myös ysärin kummallisin musavideo... :D

 
Movetronin Romeon ja Julietin?

 
...Ja tietysti ehkä sen kaikista parhaan ja kaikista puhkikulutetuimman, Haddawayn What is Loven?!?!?!?

Palaillaan siis sunnuntaina!

Me and my girls are heading to this super fun music festival featuring all the greatest eurodance artists of the 1990s :D. My gosh, I will so NOT do the 90s fashion trends with cropped tops, neon colors and crazy hair and oversized denims. Will not. I think. :D Anyways, hope you enjoy the music bits as much as I do, see you on Sunday!

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Muistan kaikki. Olenhan ysärin lapsi!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kuteet!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...