28.7.2013

Instaweek

Nyt kun olen uuden puhelimeni myötä somettunut ja ollut erityisesti Instagramin lumoissa, ja koska tokihan hyvä bloggari tekee ainakin kerran elämässään ihkaoikean Instagram-kollaasin, niin tässäpä viikon tapahtumia kuvina. :D Allekirjoittaneen Instagramhan siis löytyy nimimerkillä maria_morri !

Ja sitten kuviin. Huom, sisältää yhteistyösisältöä.

Vasemmalta oikealle, ylhäältä alas, rivi kerrallaan:

1. Olen käyttänyt jo hetken aikaa Pai Skincaren herkälle iholle tarkoitettuja kasvovoiteita, jälleen kerran olen hankintani tehnyt juurikin bloggarikehujen siivittämänä, mutta ainakaan noin kuukauden käytön perusteella en voi sanoa huomaavani ihossani mitään eroa. Pikemminkin epäpuhtauksia ja finnejä on ollut tavanomaistakin enemmän (miten nurinkurista on, ettei ihonhoidossa huomioida sellaista komboa kuin herkkä, punoittava, pintakuiva, mutta kuitenkin myös epäpuhtauksia sisältävä ihotyyppi?).

2. Luulisi, että kesäaamuisin sitä heräisi kukon laulun aikaan kuin itsestään, mutta ei, allekirjoittaneen sisäinen kello on pysyvästi iltapainotteisessa rytmissä. Hyvä, jos puoleen päivään mennessä saa kömmittyä ylös. :D

3. Aurinkoisena päivänä on ihana istuksia auringossa lukemassa. Tällä kertaa seuraa pitävät populaarikulttuuriteoriat ja Orson Scott Cardin Ender's Game, joka mun on pitänyt lukea varmaan jo kuusi vuotta.

4. *yhteistyösisältöä* Sain kokeiluuni mielenkiintoisen tuotepaketin Cleopatra's Secretiltä. Idea on samantyyppinen kuin kirjakerhoissa tai kansainvälisestikin ihastuttaneessa Glossyboxissa: tee tilaus ja saat joka kuukausi laatikollisen pienikokoisia meikkituotteita. Palataan tähän vielä myöhemmin! */yhteistyösisältöä*

5. Mies on vienyt teeinnostuksensa seuraavalle asteelle ja hankkinut meille teekeittimen. Näppärä kapistus ei vain keitä vettä oikeaan lämpötilaan, vaan siihen voi siis lisätä itse teen, ja laite valmistaa juoman ihan valmiiksi asti muutamassa minuutissa. Luulisi, ettei tämä niin paljoa vaivaa säästäisi, mutta kyllä oikea lämpötila ja koneellisen tarkka teelehtien huljuttaminen tuottaa paremman makuista teetä kuin meikäläisen "hups unohdin teepussin viideksi minuutiksi liian kuumaan teeveteen ja nyt vihreä teeni onkin ruskeaa". :D

6. Olen lukenut mm. sisällönanalyysistä. Tai oikeastaan se on kaikki, mitä olen lukenut. Tää kesä on niin rankka, olen lukenut koko Hunger Games -trilogian, Jeffrey Eugenidesin Middlesexin, E. L. Jamesin Fifty Shades of Greyn ensimmäinen osan ja pian tuon Ender's Gamen, mutta jostain syystä kaikki laatuscifiä haastavampi teksti saa minut lähinnä nukahtamaan. :D Toisaalta, on aikamoinen saavutus se tämäkin, en ole varmaan viiteen vuoteen lukenut näin paljon fiktiota kuin tänä kesänä. Minä, joka lapsena ja teininä rakastin kirjoja ja lukemista yli kaiken ja listasin sen aina ystäväkirjoihin lempiharrastuksenani.

7. Minä ja pakollinen peilikuva. :D

8. Minä ja vihreä tee, jonka Instagram värifiltterillään muutti ruskeaksi, lähes mustaksi. Joudutte uskomaan sanaani ja ihailemaan rusketustani.

9. Lähdössä mökille, jälleen kerran. Mistä pääsemmekin seuraavaan kollaasiin...


1. Onnibus, tuo uskollinen ratsumme! Menomatkalla jouduimme rikoskumppaneiksi vakavaan rikokseen, kun Onnibus jätti nuoren matkustajan vastoin sopimuksia ja täten lakia Tervakoskelle äitinsä hoteisiin, vaikka Onnibus ei saa siellä pysähtyä. Nuori matkustaja oli laitettu bussin kyytiin tietämättä tästä pysähdyskiellosta, jota siis kuljettaja, itse Pekka Möttö, empimättä uhmasi. Peukkua teille, tyypit.

2. Ja sitten hyppäämme mökkitunnelmiin kera Muumipapan ja muumimukikokoelman. Ja Lidlin valkosuklaamansikkasuukot.

3. Mökki-iltaa kruunaa Alitalon kuiva viideri, siis valkoherukkaviinistä tehtyä siideriä. Kokeilkaa, jos tulee vastaan, on aikas erinomaista!

4. Sain miehen isältä hienon lahjan, armeijan muinaisen lakin. Tietäjät, tunnistakaa! :D Itse asiassa meillä on kaikilla tuollaiset... Tiimilakki ftw.

5. Omakuva sateiselta mökkipäivältä.

6. Kukkapuskat *sydän*

7. Sadepäivä Kiskossa.

8. Iltamaisema järvellä.  *sydän*

9. Pakollinen peilikuva / treenikuva / bikinikuva. I haz haba. Pieni, mutta pippurinen. Olen loputtoman ylpeä jo tästäkin saavutuksesta, terveisin no more miss rimpulakäsi.

1. Jalat ruskettuu ja Ender's Game etenee. Välillä voi pulahtaa uimaan.

2. Mökkimaisemaa koristavat mm. mustaviinimarjapensaat, jotka ovat kyllä nyt ihan uhkeimmillaan. Kuinkahan monta litraa marjoja tuostakin riittää? Hyviä myös välipalana, suoraan pensaasa syötynä of course. Kotimaista lähiruokaa, lol.

3. Ilta-auringossa on hyvä jatkaa kirjaa Graffenwalderin vähäalkoholisen Shandy-juoman kanssa. Sitruunalimonadia ja olutta, ihan hyvä kombo.

4. Jälleen iltamaisema järvellä. Tossa me uidaan ja saunotaan. Ei paha. Ulkotuli laiturinnokassa on varsin tunnelmallinen.

5. Vähän menee nyt väärässä järjestyksessä, mutta iltagrillaukset huvimajassa käynnissä.

6. ...Ja vielä se rantasauna iltahämyssä pimeän jo hiivittyä Kiskoon.

Mökkielämä on ihanaa, niin ihanaa, että taitaa vielä alkuviikkokin mennä näissä tunnelmissa. Mutta kyllä sitä silti kaipaa myös kaupunkiin, vilskeeseen ja asfalttiviidakkoon. Mut hei, vaihteluhan virkistää, ja joskus tarttee mennä kauas osatakseen taas olla lähellä.

Mukavaa sunnuntaita ja viikonalkua! Nyt saunaan ja sitten iltasoutelemaan järvelle ->

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

ei nyt liity aiheeseen, mutta pakko kysyä... ootko sä tässä kuvassa: http://en.wikipedia.org/wiki/High-low_skirt näyttää ainakin ihan sulta :-D

Maria Morri kirjoitti...

Hehee joo that's me! :) Hauskaa aina huomata miten omat kuvat päätyy just johonkin Wikipediaan kun on käyttänyt noita Creative Commons -lisenssejä :) Olen osa yleissivistystä xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...