7.6.2013

Perjantaipyrähdys ja pohdintoja karhuista

friday stroll 3 friday stroll 2 friday stroll 1

Toppi / Top: H&M Trend | Shortsit / Shorts: & Other Stories | Riipus / Necklace: Monki | Laukku / Bag: Proenza Schouler PS11 | Kengät / Shoes: Crocs | Kello / Watch: Michael Kors

Pyrähdettiin perjantain kunniaksi miehen kanssa käymässä Mansesterin keskustan kesäillassa. Terassille emme tällä kertaa päätyneet, koska ideana oli käydä myös täydentämässä jääkaapin sisältöjä. Mutta tulipahan hieman ihmeteltyä kesäillan menoa.

Asuna mulla oli & Other Storiesin uudet sporttiset shortsit, H&M Trendin tuttu toppi, COSilta viime vuonna tilattu, viskoosinen.... jakun ja neuletakin risteymä, on meinaan just sopivan ohut ja simppeli tällaisille iltakeleille. Jalassa oli viime kesänä hitiksi muodostuneet Crocsin ballerinat ja miehen äidiltä saatu Kalevala Korun Kalevankarhu-nilkkaketju. Tuo Kalevankarhu on jonkinlainen meikäläisen tunnuskoru, kas sain joskus viidennen luokan tienoilla saman sarjan pronssisen riipuksen, ihan koska Martti Kitunen, esi-isäni.

Suurta ja sankarillista metsästäjäsukua sitä ollaan, mutta vaikka meikäläinenkin on kyllä mielellään puputtanut niin hirvi-, sorsa- kuin jänispaistiakin, kasvanut ajokoirien kanssa, käynyt peräti jänismetsällä ja opetellut ampumaan ilmakiväärillä, taitaa kuitenkin nuo metsästämiset jäädä tältä likalta. Eihän siinä mitään niin kauan kuin metsästetään sen verran kuin kantojen kannalta on tarpeen eikä aiheuteta ylimääräistä kärsimystä eläimelle (siisti ja nopea kaato), kyllä siinä jonkinlainen luonnon harmonia ja tasapaino toteutuu ja ymmärrän väijymisen viehätyksen. Onhan se aika alkukantaista ja kutkuttavaa. Mutta toisaalta esimerkiksi se susihysteria tuossa aikaisemmin meni kyllä ihan reippaasti yli ja överiksi. Karhutkin on kivempia elävinä, kunhan ei kuvittele villieläimistä mitään Disney-kavereita itselleen.

Miksi mä puhun metsästyksestä ja karhuista? Piti ihan nopeasti vain päivittää tuo asu tänne teidän nähtävillenne ja siirtyä sitten nauttimaan siideristä, tsekkioluista ja Miami Vicesta. :D Näine hyvineni siis, adios!

Here's my outfit of the day, me and the bf went for a small stroll around the city and it's lovely summer evening. Hope you have a lovely evening!

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...