30.6.2013

Päivän asu, alevinkit + tukkapohdintaa

shorts and blazer 4

Yhteistyössä Spartoo

Tässä esittelemättä jäänyt asu eräältä lämpimältä päivältä, kun kaipasin vähän preppyä otetta vietettyäni ensin monta päivää löysissä boyfriendfarkuissa ja (ah niin mukavissa!) terveyssandaaleissa. Niinpä puin päälleni sporttihenkiset, kiiltäväpintaiset shortsit, löysän topin (jonka alta vilauttelin bikiniyläosaani, nooh pikkuvikoja...), Unisan balleriinat ja tuon lemppariksi nousseen skarpin jakun, joka onneksi oli taas tuo rento college-materiaalista tehty yksilö, jonka rentouskerrointa vielä nostin käärimällä tuttuun tapaani hihat niin ylös kuin suinkin sain.

Kannattaa muuten tsekata Spartoolta alennusmyynnit, sieltä löytyy meinaan aika kivoja alennuksia lähes kaikilta valikoimassa olevilta merkeiltä. Nyt olis esimerkiksi hyvä tilaisuus napata Converset tai Vagabondit eri suuruisilla alennuksilla, mallista riippuen. Kannattaa vilkaista myös kalliimpien merkkien luksus-osasto, jolta löytyy esimerkiksi Pura Lopezin ja Minna Parikan jalkneita melkoisen mojovilla prosenteilla. Sen verran vielä pidettävä tässä mainospuhetta, että Spartoollahan on nuo meikäläistäkin miellyttävät ilmaiset toimitukset ja palautukset. Vastapainoksi mainospuheille sanon, että älkää nyt silti yli omien varojenne tuhlatko, tai hankkiko ylimääräistä tavaraa vain siksi, että sattuu olemaan halpaa. :D Harkitkaa!

shorts and blazer 5

Jakku / Blazer: Zara | Kengät / Shoes: Unisa (saatu / gift: Spartoo) | Laukku / Bag: Proenza Schouler | Toppi + Shortsit / Top + Shorts: Other Stories | Kello / Watch: Michael Kors

Sitten vähäsen ihan muita pinnallisia pohdintoja: Olen viime aikoina miettinyt paljon tuota tukkaani ja sen tulevaisuutta. Haluaisin tosiaan kasvatella sitä yhteismitalliseksi ja ehkä peräti lapaluihin yltävään pituuteen asti, pikkuhiljaa. Riesana on tuo lyhyempi puoli, johon se kovin kasvatuspainekin nyt kohdistuu. En ole halunnut leikata polkkaa, koska tuo lyhyt puoli on ollut vielä niin kovin lyhyt, enkä ole hirveästi innostunut muutenkaan lyhyen lyhyestä polkkapituudesta.

Nyt tuo on kuitenkin on kasvanut sen verran, että suoristettuna saisin siitä sellaisen pitkähkön polkkatukan a´la Ashley Olsen, tukan, jonka kanssa voisin ehkä jo elääkin ja jatkaa rauhassa kasvattelua. Lisäpontta tälle polkkalämmölle olen saanut m. MouMoun ihanasta uudesta blondipolkasta, mutta siltkin tässä vielä arvuuttelen ja kelailen. Ei oo helppoo! Onneksi tukka on uusiutuva luonnonvara, joten ihan yöuniani en kuitenkaan aio menettää. ;) Huomatkaas muuten tuossa ylimmässä kuvassa luonnonkiharan kurittomasti kähertyvä pehkomaisuus, mikä on yksi merkittävimmistä syistä ahkeralle suoristusrutiinilleni. Suoristusrauta kulkee mökillekin mukaan, toisin sanoin. Saapa nähdä, miten tälle tukalle vielä käy.


shorts and blazer 2 shorts and blazer 1

2 kommenttia :

dira kirjoitti...

Eikö bikiniyläosan vilauttelu ole korrektia? Meikäläinen vilauttelee sitä melkein joka päivä löysän topin alta, enkä oo ees tuntenu häpeää :D

Maria Morri kirjoitti...

Emmätiedä, kuka näitä kummallisia sääntöjä ees vahtii :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...