30.6.2013

Kylmä voi olla kesäkuussakin

pasila walk 1

Yhteistyössä Spartoo

Tässä tuo taannoin lupaamani iltakävelykuvasetti – ei ehkä tule kenellekään yllätyksenä, että Suomen kesässä voi varsinkin myöhään illalla tarvita jopa sitä villapipoa. Viimainen tuuli, hrr ja *kalikali*. Hyväksyn, kunhan voin olla ilman sukkia ja jättää nilkat paljaaksi.

Tulee muuten erinomaisen hyvin tarpeeseen vettä kestävät jalkineet – vaikka sitä muovia materiaalina niin parjataan, niin ainakaan eivät mene nätit balleriinat pilalle, vaikka sattuisi astumaan vesilammikkoon, kävelemään kaatosateessa tai vaikka horjahtamaan laiturilta järveen. :D (Noh, toivottavasti viimeksi mainittua ei kovin paljoa kenellekään tapahdu, kuulostaa enemmän tai vähemmän riskialttiilta puuhalta.) Niinpä olen, kuten ehkä jo tiedätte, tykkäillyt noista Crocsin töpsyttimistä, joista vain pinnan materiaalia tarkastelemalla huomaa, että ne eivät olekaan aivan tyypillisimmät popot. Ja siis minä olen niitä ihmisiä, jotka eivät jaksa kanniskella sateenvarjoja saatikka kaivaa kumisaappaat edelliseltä syksyltä esiin (mun tapauksessa kylläkin se esiin kaivaminen tarkoittaisi aika kirjaimellista kaivelua eteisen kenkäpaljouden alta, hups...), puhumattakaan sitten lähtemisestä toiseen kaupunkiin. Silloinkin on kätevää, kun on jalassa kengät, joista ei tarvitse murehtia.

Toinen asia, mistä olen tykkäillyt hurjasti on tuo Other Storiesin huivi, jossa on upea mustavalkoinen aaltoprintti. Se on pitkä, se on suuri, se on pehmeä ja laskeutuu kauniisti. Olen käyttänyt sitä tyypillisen kaulahuivin lisäksi hartiashaalina silloin, kun kaipaa vain vähän suojaa vilpoiselta ilmalta, kuten esimerkiksi meidän likkojen taannoisella Mr Gay Finland -kannustusreissulla kävi. Hellesäällä tämä bloggari ei tosiaankaan kaivannut mukaansa takkia ympäriinsä kanniskeltavakseen, mutta varsinkin alkupäivästä sää oli astetta epäilyttävämpi ja muutama pisarakin siinä ehti tulla niskaan. Vastaavasti yöllä matkalla hakemaan autoa Jäähallin parkista huivi oli juuri sopivan ohut ja kevyt lämmike viilenevässä kesäyössä. Mustavalkoisen värimaailmansa ansiosta huivi myös sopii yhteen ihan kaiken kanssa, siis aivan kaiken, mitä vaatekaapistani suinkin löytyy.

Vaikka olenkin jonkin verran luopunut yltiöfunktionaalisesta shoppailusta ja peräti absoluuttisesta mustuudenvaatimuksesta, pidän silti erinomaisen paljon siitä seikasta, että vaatteita valitessa ei tarvitse juuri värien yhteensopivuudesta murehtia.

Here's some photos few nights back – even in June it can be pretty chilly in Finland, especially at nights. No wonder a woollen beanie is an essential even during the Summer months. I cope as long as I don't have to wear socks and I can leave my ankles uncovered.

Takki ja neuletakki / Blazer and cardigan: Zara | Farkut / Jeans: HM | T-paita / T-shirt: Gina Tricot | Pipo / Beanie: COS | Huivi / Scarf: Other Stories | Kengät / Shoes: Crocs

pasila walk 7 pasila walk 6 pasila walk 8 pasila walk 11 pasila walk 17 pasila walk 14 pasila walk 18 pasila walk 10

5 kommenttia :

June kirjoitti...

Supersöpö outfit!! Me likes. ^___^

Anonyymi kirjoitti...

Mitä ihmettä teit Ilmalassa?

Maria Morri kirjoitti...

June kiitti! ^^

Anonyymi, kävelin ja katselin maisemia. :)

Anonyymi kirjoitti...

Maaliikennekeskus, ratapiha ja Hartwall-areena kun tunnetusti ovat niin kuvauksellisia...

Maria Morri kirjoitti...

Lol, itteänihän mä lähinnä siellä kuvasin :D Ei sillä, aika kehno sun asenne nyt kyllä, kauneutta voi löytyä arkisesta, rosoisesta ja teollisestakin. ;) Se on vaan näkökulmakysymys. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...