16.6.2013

Exotic Print

other stories exotic print trousers 6

Tässä vihdoin hajamielisen bloggaajan asu Some Awards 2013 -illalta, olkaapas hyvät! Ja hämmästelkää nyt, se kuolaamani & Other Storiesin eksoottinen kasvillisuusprintti housujen kuosina! Siis minulla, yksiväristen ja yksinomaan mustien vaatteiden palvojalla. Olen sanonut tämän miljoona kertaa aiemminkin, mutta sanon jälleen: never say never, people! Rakastan tätä asua kyllä todella paljon, tuntuu kuin olisin keksinyt itseni uudestaan.


other stories exotic print trousers 3

Myös nuo Zaran tappokorkkarit osoittautuivat yllättävän mukavantuntuisiksi jalassa, vaikka olin ihan varma, että huudan hoosiannaa noin kymmenen askeleen jälkeen. Joo, ihan puhtaasti esteettisistä syistä hankin juuri nämä juhlakengiksi (mieleni ylevöityy ja kuolani valuu jo näitä omiakin kenkäkuvia katsellessa, varsinaista kenkäpornoa), siitäkin huolimatta, etten uskonut hetkeäkään niiden olevan mukavat. Harvinaisen makoisaa herkkua siis huomata olleensa väärässä. Ja koska mua ainakin kiinnosti tämä ennalta, niin otin kengistä koon 39, joka on aika nappi valinta tälle 38,5-39-kokoiselle jalalleni, joka tosin myös ujuttautuu kokoon 38 ja 40... Hmm...

Sisäinen hamsterini jo ennakoi kengille runsasta käyttöä (no ai niin, enhän mä kovin usein missään käykään, no höh) ja harkitsee jäljellä olevan eteisolohuonetilan täyttämistä muutamalla varaparilla. Sanokaa joku nyt edes, etten ole ainoa?

Tällänen mä vähän olen: kun löydän jotain mielettömän toimivaa, ajattelen jo edessä koittavia itkuraivoporuja, kun vaate lopulta antaa periksi käytölle, riippuen vaatteesta, se voi olla edessä vuoden tai kymmenen vuoden päässä. Onneksi toistaiseksi olen pitänyt hamsterin kurissa ja ostanut ennalta ainoastaan Dr Denimin farkkuja (jotka tosiaan saivat sitten jo paremman haastajan, joten never say never pätee tähänkin: älä kuvittelekaan tietäväsi, mitä vuoden päästä halajat), ne kun ovat sellainen perusvaate, jota tulee käytettyä ja kulutettua todellakin paljon.

Paita / Shirt + Printtihousut / Printed Trousers: & Other Stories | Laukku / Shoulder Bag: PS11 by Proenza Schouler | Kengät / Strap Sandals: Zara | Korallinen kynsilakka / Coral Nail Polish: Rimmel | Kaulakoru / Necklace: Efva Attling


Here's my outfit I wore to the Some Awards 2013 the other night, I love how chic and relaxed it is. Remember when I drooled that print over at & Other Stories? Well, I got the trousers. And they're perfect, so lightweight and silky, feels like great luxurious quality and it's still "only" polyester. I haven't worn printed clothing besides scarves in years, as I have been too obsessed with all-blacks. Feels as if I just reinvented myself. Such is life. 

The lenght of the trousers is just right for my Zara strappy sandals (mine are size 39 btw, which is a pretty good match to my regular shoe size) that are now officially my go to party heels. They really surprised me how easy they are on the feet, I expected them to be more.... well, cheap. I've never been more glad to be wrong.


other stories exotic print trousers 8 other stories exotic print trousers 4 other stories exotic print trousers 2 other stories exotic print trousers 1

other stories exotic print trousers 5

9 kommenttia :

Theresa kirjoitti...

I absolutely love the print on the pants, and I like how you kept the rest of the outfit neutral to let them stand out. Lookin' so lovely babe!

xTheresa

The Habit

Enni kirjoitti...

ah ihana asu, AIVAN ihana!! Haluan nuo housut ja kengät

Maria Morri kirjoitti...

Theresa, thank you so much! :)

Enni, kiitti! Ne on aina ihanat :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei viitsitkö vinkata mitkä olivat nuo Dr Denimien haastajiksi nousseet pökät? Muistan kyseisen postauksen, mutta en kuollaksenikaan sitä, minkä merkkiset pöksyt oli kyseessä, vaikka samoja farkkuja oli tarkoitus itsekin lähteä metsästämään :D Kiitos etukäteen!

Maria Morri kirjoitti...

Ne oli BikBokin Never Denim -farkkumalliston housut flex-materiaalista, niitä on erilaisissa vyötärönkorkeuksissa, oma suosikkini on Groupie, joka on normaali vyötärö, ei liian matala, ei suorastaan korkea. :) Tärkeetä on toi, että ne on sitä flexiä, koska ne muut housut on semmosta tavallisempaa farkkumateriaalia, noissa flexeissä on se superjoustavuus ja superpehmeys. :)

katja kirjoitti...

Moikka! Voisin hyvällä tuurilla saada tittelin "tuhannes_kamerasta_kysyvä", mutta koska löysin blogisi eilen ja olen pikaisesti etsiskelly vastausta tuloksetta. Ei siitä sen enempää kun vaa millä kameralla ja objektiivillä nämä kuvat on otettu? Veikkaisin f1.4 :)

Ja tosi kiva blogi, sanon nyt, vaikka en hirveästi ehtiny tutustua! Laadukkaat ja pirteät kuvat. Tosi helppo teksti ja tärkeimmät tiedot myös tekstissä. Löysin sut Lumenen CC-voiteen kautta ja jostain syystä multa heräsi heti luottamus tekstin sisältöön. I like!

Maria Morri kirjoitti...

Moi! Yllättävää kyllä, multa ei oo hetkeen kyselty asiaa! :) Kamerana mulla on Canon EOS 5D Mk2 ja linssinä se arvaamasi 50mm f/1.4 :) Kiitos pajon kommentistasi ja palautteestasi, tosi kiva kuulla! ^^ Tervetuloa seurailemaan.. :)

Elena kirjoitti...

Hyvännäköiset housut ja sopivat sinulle!

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...