25.6.2013

Äänestä Juhaa Mr Gay Finland 2013 -kilpailussa!


Torstaina kruunataan jälleen uusi Mr Gay Finland vuosimallia 2013. Finalisteissa on mukana eräs huippu tyyppi, jota toivoisin oikein kovasti teidän kaikkien äänestävän: Juha Kulmala. Hän on paitsi komea ja karismaattinen, myös erittäin lämmin ja myötätuntoinen persoona, joka on intohimoinen puhumaan rakkauden puolesta vihaa ja pelkoa vastaan. Tässä hänen esittelynsä Mr Gay Finland -sivustolta:
"Porilainen Juha on ammatiltaan koulunkäyntiohjaaja ja työskenteli vuosia kehitysvammaisten asuntolassa. Muutettuaan Helsinkiin Juha kertoo "jumahtaneensa" vaatealalle ja on työskennellyt myymäläpäällikkönä. Molemmat ammatit miellyttävät, sillä niissä saa työskennellä ihmisten parissa ja tuottaa hyvää mieltä ympärilleen. Juha harrastaa uintia, hiihtoa, pallopelejä, kuntosalia sekä jättimäisen 720-litraisen akvaarionsa kanssa läträämistä.
Juha kertoo olevansa jämäkkä ja aikoo tuoda kisassa mielipiteensä esiin: "Mr. Gay Finlandin haluaisin toimia siltana valtaväestön sekä homojen välillä. Vastakkainasettelun, uhittelu ja parjaamisen aika on ohi ja haluaisin aiheesta järkevääkin keskustelua. Kielitaitoisena ja rohkeana esiintyjänä olisin hyvä edustaja Suomelle myös ulkomailla!"
 Juhaa voit äänestää näin: Lähetä tekstiviesti MRGF 03 numeroon 17233 (tekstiviestin hinta on 0,95€. Äänestyksestä kertyvä voitto lahjoitetaan Hiv-tukikeskukselle.) Juhaa voit kannustaa myös liittymällä hänen Facebook-yhteisöönsä. Mr Gay Finland -kisasta saatavat voitot lahjoitetaan perinteisesti hyväntekeväisyyteen, ja tänä vuonna kohteena on siis Hiv-tukikeskus. Kilpailu on osa Helsinki Pride -kaupunkifestivaalia.

Juha on kirjoittanut hyvin näkemyksistään Facebookin kampanjasivuillaan, joten puheenvuoro hänelle:
"Homous ei määrittele minua ihmisenä. Minulle se on yhtä suuri asia kuin se, että silmäni ovat siniset tai että kirjoitan oikealla kädellä. Silti on olemassa ihmisiä, joiden mielestä minussa on jotain vialla. 
– – Heille minä haluaisin sanoa, että olemme kaikki ihmisiä. Te olette samanlaisia kuin me, se on biologinen fakta, josta ei pääse yli eikä ympäri. Minulla on siniset silmät, sinulla ehkä ruskeat, sinä olet hetero, minä homo... Mutta olemme silti samaa luuta ja nahkaa, eikä kenenkään ihmisen pitäisi kääntyä toistaan vastaan.  
– – Viha synnyttää lisää vihaa. Minä en halua vihata. Minä vain tahdon rakastaa. Ja siksi minulla olisi paljon annettavaa uutena Mr Gay Finlandina.
BE PROUD. BE LOVED"


Voittaja valitaan Helsingissä torstaina 27. 6. DTM:ssä, ja meikäkin lähtee sinne likkaporukalla kannustamaan Juhaa, lähtekää ihmeessä tekin tsemppaamaan suosikkinne voittoon! Ovet aukeavat klo 20, showtime klo 22. Liput 8€. Vuoden 2013 Mr Gay Finlandin valitsevat muotisuunnittelija Teemu Muurimäki, kansanedustaja Jani Toivola, koomikko Krisse Salminen, kampaaja Antonio Flores sekä vastavalittu Miss Gay Finland. Kilpailun päätuomarina toimii FOX-televisokanavan ohjelmajohtaja Mikko Silvennoinen.

Btw, vuoden 2011 voittaja Jussi Laitinen on kotikylästäni Saarijärveltä lähtöisin, ja voi sitä ylpeyden määrää, kun Jussi voitti, vaikken häntä henkilökohtaisesti tuntenutkaan (vaikka pienessä paikassa tietysti "kaikki 'tuntevat' kaikki"). Pieni maalaiskaupunki ei ole aina se avomielisin paikka kasvaa, joten iloitsin kyllä tosi paljon hänen voitostaan. Toivottavasti tänä vuonna nämä huikean iloiset fiilikset toistuvat ainoan oikean voittajan myötä.... ;)

Mukavaa tiistai-iltapäivää! ^^ Muistakaa äänestää NYT!

Kuvat: Marko Saari

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...