24.5.2013

WantWant want want. Vagabond Melia -sandaalit ovat yksinkertaisuudessaan viehättävät ja kaiken gladiaattorisandaalibuumin jälkeen varsin tuore tuulahdus kesäjalkine-estetiikkaan.

Want. These Melia-sandals by Vagabond are beautifully simple and modern. After a long ride with the gladiator sandal trend it's like a fresh breeze.

Kuva / Picture: Vagabond

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas, BLR:n olikin päivittänyt jo kuun alussa. Täällä varmaan silti osataan arvostaa tätä.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Oon ajatellut ostavani samanlaisen tabletin, mikä sulla on, ja ajattelin kysellä, että mitkä fiilikset sulla on siitä nyt, kun oot räplännyt sitä vähän kauemmin? :)

Maria Morri kirjoitti...

Anonyymi, hahaha :D

Anonyymi, moi! Mä oon kyllä tykännyt Nexus seiskasta tosi paljon! Se on tehokas ja sukkela, ei jumittele, pelit pyörii kivasti, blogien lukeminen on Feedlyn kautta nautinnollista ja virtuaalinäppis on sellanen, että kyllä sillä somettaa ja peräti tekee tarpeen vaatiessa muistiinpanoja. :)

Vaikuttaa myös kestävältä: pari kertaa oon jo pelännyt, että nytkö mä sen naarmutin, mut ei, vähän kun pyyhkii niin ei mitään hätää. :D Ei ole myöskään parista tipahtamisesta miksikään mennyt.

Akku kestää yllättävän hyvin, toki riippuen mitä sillä tekee, mutta ite oon vaikuttunut, kun ainoat kokemukset on älypuhelimesta, jota pitää ladata päivittäin. Tosin, Great Big War Gamesia pelatessa se akku menee kyllä ihan parissa tunnissa. :D Älä kysy, miten tiedän...

Oon tosi onnellinen tästä kyllä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksesta, enköhän mä tollasen hommaile :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...