10.5.2013

Unique Pre-Fall 2013

Topshop Uniquen ensimmäinen Pre-Fall -mallisto on juuri julkaistu.

Valikoimassa on ylellisiä ja himmeästi hohtavia silkkivaatteita, jotka huokuvat célinemäisen yksinkertaista, mutta vahvaa fiilistä ja parhaiden iltojen luottovaatteutta, vaatteita, jotka voi pukea yhtä hyvin joko juhlavasti tai arkisesti. Funktionalisti minussa riemuitsee aina vaatteista, jotka taipuvat moneen, joskin täytyy sanoa, että arkailen silkkiä materiaalina, kuten kaikkea muutakin, joka on arkaa ja jota en voi pestä omassa kotonani. Silti tämä mallisto on vain niiiiiin hurjan kaunis, että ihan on sydän pakahtua!

Mallistossa on yhteensä 21 vaatetta ja asustetta. Sifonkipaneeleita, räätälöityjä takkeja, väripilkkuja ja väljiä yläosia, ah. Mallistoon voit tutustua täällä. Tsekkaa myös Sandran henkeäsalpaavat stailauskuvat!


I'm loving the new Topshop Unique Pre-Fall Collection, first of it´s kind. I love the célineish vibe (surely I'm not the only who thinks that?) and all the simplicity combined with strong looks. The Collection features a selection of 21 separates and accessories, and it's lovely how versatile the pieces are. I always love clothing that can be worn in many different occasions, allthough I'm outright scared wearing silk – I'm sure I'd ruin it in a heart beat!

Check out the new collection here. Also you must see Sandra's breathtaking styling!

Photos: Topshop Unique

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...