2.5.2013

Suolijärven rannalla

suolijarvella 21

Heippa taas, ihmiset!

Vapusta on selvitty (niin hiljainen kuin se ihan vain kotosalla ollessa olikin) ja edessä siintävät uudet haasteet. Muutama kirjoitushomma olisi viikonlopun ohjelmassa, ja tietysti paniikinomainen jännääminen alkuviikosta koittavaan VIISAUDENHAMPAAN POISTOON. Olen onneksi tasapainotettu anekdoottien suhteen, olen kuullut yhden kauhukertomuken ja yhden superpositiivisen kertomuksen. Enempää en edes välitä kuulla tai hakeutua lukemaan. Olen riittävän kauhuissani jo muutenkin. En tosin tiedä pelkäänkö enemmän itse toimenpidettä vai mahdollisia jälkioireita ja komplikaatioita. Vai irrationaalisesti randomia kurkun turpoamista umpeen ja tukehtumista jossain vaiheessa koko prosessia.

Anyways. Vappu meni tosiaan aika lailla rauhallisesti, aattona tyhjättiin miehen kanssa skumppapullo ja pidettiin Miami Vice -maratoni. Taas kerran ;). Ihan parasta viihdettä toi sarja kyllä. Don Johnson on Sonny Crockettina / Burnettina tyylikäs kuin mikä (pastellisävyiset italialaiset puvut on aina pop, says I), Testarossakin on aika tyylikäs ja musiikki, ah se musiikki. Kasarisyntikka ja palmut vain kuuluvat yhteen. Myös sarjassa kerrotut, jaksokohtaiset tarinat ovat kiinnostavia ja jopa sivuhahmot yllättävän moniulotteisia. Poliisikaksikon seikkailut eivät ole vain iloista undercover-luksuselämää, vaan kovaa poliisityötä, jota sävyttää niin huumori kuin myös aika synkätkin mietteet. Diggaan. JA Edward James Olmos on jopa tiukempi setä poliisipäällikkönä kuin avaruuslaivan komentajana, jos sellainen nyt on mahdollista.

miami vice season three dvd

Vappupäivänä olikin sitten hyvä nautiskella vain auringosta ulkosalla. Ollaan nyt pariin otteeseen päädytty hervantalaisen Suolijärven rannalle tapittamaan jäiden sulamista. Sieltä nämäkin maisemakuvat. Miehelle kiitos asukuvien räpsäisystä.

We celebrated the 1st of May, oh well, the previous night of 1st of May, by watching Miami Vice with some sparkling wine. I highly suggest this 80s series as Don Johnson, Testarossa and italian suits in pastel colors are just awesome. And Edward James Olmos is even more bad-ass as a police captain than he is as a commander of a space ship. The show isn's all about fashion though, and I love how multilayered the characters and story archs are. And the music, ah, the music!

Next week I'm going to have a wisdom tooth pulled out. I'm like batshit crazy scared. I don't wanna read or hear any horror stories, I can make up my own just fine. ;o

These pics are taken near our home by the Suolijärvi lake (nice name, bowel lake is the direct translation) where we often wander to admire the melting ice. I keep hoping some palm trees would pop up.
suolijarvella 9 
 Vähän toiveikas niiden palmujen suhteen... Ehkä jos maisema menee violetiksi ja paahtavan keltaiseksi, palmutkin ilmestyvät jostain.
suolijarvella 11 
 Nope.
suolijarvella 16
suolijarvella 4 suolijarvella 6 suolijarvella 7
Bongaa lehmä
suolijarvella 13
Ehheh, ehe ehe...
suolijarvella 18
suolijarvella 15 suolijarvella 17
 
Asuna tällaisella rennolla maleskelureissulla on jotain supersimppeliä ja helppoa:
 
suolijarvella 22

Kengät / Shoes : Converse (Spartoon kautta) | Nahkatakki / Leather Jacket : Selected | Farkut / Jeans : BikBok | Huivi / Scarf : Acne | Aurinkolasit / Sun Glasses : River Island | Pipo / Beanie : COS  | Bag : Filippa K

Huivi on sidottu melkein kuin Sherlockilla. Vähän vain se meinaa olla turhan paksu sellaiseen, menee ihan epämuodostuneeksi mytyksi. :D Aivan paras hankinta on ollut kyllä tuo villainen ihanuus, on tullut nimittäin käytettyä sitä todella paljon talven ja vielä näin keväänkin aikana. (Ja mummunikin siihen muuten ihastui.) Ohuen nahkatakin kanssa ei palele, kun alla on villaa ja kaulan ympärilä muhkea villahuivi. Ja tuulisella säällä pipo on vielä ihan pakkojuttu, muuten iskee kauhea päänsärky.

Sisältöyhteistyö

8 kommenttia :

Maria Morri kirjoitti...

P.s. Ton kolmoskauden ekassa jaksossa oli vierailevana tähtenä Liam Neeson. :D Muutenkin siinä paljon vierailevia tähtiä, aikansa näyttelijöitä, muusikkoja ja jopa kirjailijoita, jos vain tunnistaa ja bongaa. Leonard Cohenkin vilahtanut. Onneks voi Wikistä tarkastaa ennen/jälkeen bongattavat tyypit. :P

Anonyymi kirjoitti...

Voin kyllä kertoa, ettei viisurin poisto satu yhtään. Multa leikattiin yksi pois maaliskuussa. Burana 600mg sitten pari päivää. Olin tosin yksityisellä, että en mee sanomaan mitään terveyskeskuksista.

Enni kirjoitti...

Imarteleva nimi järvellä! :D

Maria Morri kirjoitti...

Anonyymi, oon menossa YTHS:lle, siellä oon ainakin eräältä toiselta hampilääkäriltä saanut ensiluokkaista palvelua. :) (Suuhygienisti olikin sit astetta painajaismaisempi. :D)

Mutta entä jos leikkausterä lipeää lääkärin kourasta ja viltää kaulavaltimoni auki...

Enni, on juu :D Siitä lisää jänniä paikannimiä: http://i492.photobucket.com/albums/rr287/Iliaster/SuomalaisiaPaikannimi.jpg

Enni kirjoitti...

:DD Hahaha!

Anonyymi kirjoitti...

Toi kaulavaltimon katkaisu :D

Kalevantien YTHS:llä leikattu kaikki neljä (2+2), hemmetin taitava naislääkäri (oli ainoa joka leikkaa, muut poistaaa tavallisia tapauksia). Voisin mennä koska vaan uudelleen jos niitä hampaita vielä olisi, kaikki kuullut kauhutarinat tuntui suorastaan typeriltä jälkeenpäin. Turposin joo niin että posket näkyi takaapäin (yksilöllistä) ja ekan leikkauksen jälkeen en ottanut buranoita kun en ollut varsinaisesti kivulias, mutta 38,5 kuume seurasi viikon. Toisen leikkauksen jälkeen söin kiltisti buranat ja oli tosi hyvä olo.

Tins kirjoitti...

Asiasta kukkaruukkuun, sain yhtäkkiä kovan uteliaisuuden puuskan ja tekeekin mieleni kysyä, että monesko vuosi yliopistolla sulla on menossa? Tai ehkä oikeammin, koska veikkaat valmistuvasi ja mitä haluaisit tehdä valmistumisen jälkeen? En ole aiemmin bongaillut täältä juttuja liittyen työelämään, onko sulla minkälaisia suunnitelmia sen suhteen? Ootko ollut jo opintojen aikana jossain töissä?

Kauhean kova kyselytunti :) Jos koet, että nämä asiat eivät kuulu blogiisi niin se on toki ymmärrettävää. Itseäni asia kiinnostaa ihan vertaistuen muodossa, sillä olen piakkoin valmistumassa (tosin eri oppiaineesta) ja on aina mielenkiintoista kuulla toisten vastaavassa tilanteessa olevien suunnitelmista.

Maria Morri kirjoitti...

Mjoo, mä oon kans aika varma, et tätä joudutaan just leikkaan, kun on kuitenkin viel ikenen alla iso osa hampaasta, mut näkeepä nyt sitten. :P Buranaa aion kyl vetää nii paljon kun ohjeet vaan sallii. :D

Mä oon ollu aika hiljaa mun opiskeluista, koska mua suoraan sanoen hävettää, vaikkei tietty pitäisi. Opiskelut on venyneet erinnäisistä syistä, aloitin siis jo vuonna 2006... Nyt oon maisteriopintojen ekan vuoden lopussa, ja aikasintaan vuoden päästä olis idea valmistua pois, vihdoin. Työelämäsuunnitelmista ei mitään käsitystä, oon tässä tehnyt satunnaisia kirjotusjuttuja eri paikkoihin ja sitä rataa. Melkein tekis mieli vaan hakeutua jollekin ammattiauttajalle valmistumisen jälkeen selvittämään päätänsä. ;o Eli kaikki siis aika auki... Oon toisaalta jopa pyöritellyt jatko-opiskelijaksi lähtemistä, mutten kyl tiedä kestäiskö tässä kohtaa kantti sellaseen. En siis oikeesti vaan tiedä. O_O Eniten kuitenkin ahdistaa just se ajatus, että yhteiskunnan silmissä pitäs olla joku selvä sävel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...