18.4.2013

Walking Deadin 4. kautta odotellessa...

..I give you, the Governor.

Mitäs muuten tykkäsitte Walking Deadin 3. kaudesta? Meikä oli aika vakuuttunut varsinkin ensimmäisestä puolikkaasta, mutta jossain määrin petyin varsinkin ihan viimeisiin jaksoihin. Ja finaali oli vaan aika... antiklimaattinen. Mutta pointsit erään tietyn ärsyttävän hahmon heivaamisesta ja toisen ärsyttävän hahmon tekemisestä vähän vähemmän ärsyttäväksi. Ja ainakaan enää kukaan ei joka välissä panikoi "Omg where's Carl I told him to stay in the house?!?!?" :D

Check out the vicious Governor (and his moves) of the Walking Dead while waiting for season 4 to start in the Fall! So what did you think about Walking Dead S03? I think the first half was brilliant, but the latter half and especially the anticlimatic finale disappointed me. But hey atleast we either got rid of annoying characters or annoying characters became a little less annoying. And nobody's going all "Omg where's Carl I told him to stay in the house?!?!?" all the damm time. :D

18 kommenttia :

Petta kirjoitti...

Mä en halua odottaa syksyyn.. äääw! se on ollu mun joka sunnnuntainen traditio, mitä mä nyt teen?

Maria Morri kirjoitti...

NIINPÄ!?!?! :D

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi on Game of thrones tässä välissä mitä seurata! :D

Hanna kirjoitti...

Ei ihan aiheeseen liittyen, mutta ootko kattonu semmosta brittisarjaa ku Utopia? Se tuli tana vuonna muistaakseni channel 4:lta ja se on netista laittomasti ladattavissa. Se on kuusiosainen sarja ja suosittelen tutustumaan sydameni pohjasta, ellet ole jo tutustunut. Voisin kuvitella, etta diggaisit sinakin.

Se on toki ihan erilainen kuin Walking Dead. Kertoisin siita enemman, mutta en oikein tieda miten kuvailla pilaamatta ainakin osalta juonta.

Hanna kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=NAvJkYWLokI tossa viela traileri

ravenwaves kirjoitti...

Tiivistettynä tähän lauseeseen: "Ei jumalauta eikö sitä nyt vieläkään saatu hengiltä!?!!"

Anonyymi kirjoitti...

Miksiköhän kaikki TWD:n katsojat näyttävät dissaavan kovasti lähes kaikkia sarjan naispuolisia hahmoja?

Sini kirjoitti...

Kaikki kelpaa kunhan Daryl on mukana. Nomut ihan ekan kauden jälkeen on menny aika tasasesti alamäkeen, toivottavasti tajuavat lisätä jännitystä uuteen kauteen. Vähemmän lässytystä, enemmän zombeja.

Maria Morri kirjoitti...

Hanna, en ole tullut seuranneeksi, pitääpä tutustua! :)

Ravenwaves, haha, jepjep D

Anonyymi, parempi kysymys olis, miksi lähes kaikki sarjan naispuoliset hahmot on kirjoitettu niin pinnallisiksi, tyhmiksi, yksinkertaisiksi ja kertakaikkiaan raivostuttaviksi? Tosin, ei kai kukaan nyt edes hauku Carolia, Maggieta tai Michonnea? Eikä ne kaikki mieshahmotkaan niin loistokkaita todellakaan ole. Tekis mieli vähän väliä mennä ravisteleen Rickiä vähän olkapäistä ja olen niin hiton tyytyväinen siitä, että se Governorin lääkistyyppi-what's-his-name vihdoin lopetettiin, kun ei sitä näytetty mihinkään kehitettävänkään.

Sini, true, Daryl kun on, niin asiat ei voi olla kovin paskasti. ;D Tosin, mä kyllä olin erittäin vaikuttunut siitä, miten WD keräs ittensä aivan onnettoman kakkoskauden jälkeen ja tykitti ekan kolmoskauden puoliskon, rakensi jännitteitä ja asetelmia. Harmi vaan, ettei ne sitten oikein vieneet itseään kaikella rakennetulla painolla oikein... noh, mihinkään. ;o

Anonyymi kirjoitti...

Henkilökohtaisesti ei kaipaa jännitteitä ja asenteita vaan tarinaa.
Tuntuu että kaikki sarjat on nykyään HBO:ttu sellaisiksi, että niissä on kauheasti "draamaa", asetelmia ja uskomattomia juonenkäänteitä, joiden perusteella hahmot toimivat, mutta kenenkään toiminnalla ei ole mitään vaikutusta varsinaiseen tarinaan, joka usein tuntuu toimivan vain taustana hahmojen siihen liittymättömälle puuhastelulle.

Maria Morri kirjoitti...

Walking Dead on kyllä AMC:n sarja, ei HBO:n.

Mä arvostan ehkä kaikkein eniten hahmonkehitystä, ja sitä kyllä WD:ssa oli vaihtelevasti, esim Rick teki täyden kaaren alkaen jo oikeastaan kakkoskauden lopusta, mutta vähän kurjaa, että hänet päätettiin vain palauttaa alkupisteeseen. Carl kehittyi huimasti ja nythän on mielenkiintoinen asetelma, kun hän on siinä risteyksessä, että hänestä voisi tulla joko kuin isänsä, tai kuin se paha Governor. Daryl on oma upea itsensä ja on osoittanut luonnetta ja moniulotteisuutta, toivottavasti häntä ei yksinkertaisteta liikaa. Harmillista, että hänen veljensä tapettiin pois juuri, kun hänestä alettiin saada jotain muutakin kuin pähkähullua sadistisuutta irti. Sitten WD:ssa on toki niitä ihan triviahahmoja, jotka ei vaan koskaan pahemmin aukene ja jotka eivät niin hahmoina kiinnosta, kuten nyt se Governor, jonka tyrankius on tasoa "no se nyt vaan on, mutta joskus se oli jotain muuta, ja tää sen tytärhomma on kyynel, but that's it". Andreassa oli paljon lupausta, mutta hänetkin jotenkin yksinkertaistettiin ja tehtiin hänestä ihan ylitseampuvan yksinkertainen ja naivi.

AMC:n muista sarjoista mieleeni tulee ekaksi Breakind Bad, joka kyllä kolahti muhun tosi kovaa, siinä sitä tarinaa ja moniulotteisia henkilöhahmoja. ^^ Suosittelen lämpimästi!

Maria Morri kirjoitti...

Hops, siis Breaking, toki, typo... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Joo ei ole HBO:n, mutta muut ovat ottaneet mallia. Jopa Galactica oli tuommoinen.

Maria Morri kirjoitti...

Kai sitä nyt on heikkoja sarjatuotantoja tehty ennen HBO:takin ;D

Anonyymi kirjoitti...

Joo, mutta ei noin hyvillä tuotantoarvoilla. Nämä ovat niitä "laatusarjoja", joita HBO nykyään tekee ja muutkin ovat alkaneet sen esimerkin mukaan tehdä.

Esimerkkinä Deadwood: länkkäri, jossa ei tapahtunut mitään ja jossa jaksot käytettiin hahmojen juonitteluun ja suunnitteluun, joilla ei kuitenkaan ollut mitään vaikutusta sarjan tapahtumiin.

Olihan se ihan ok, mutta kun alkaa olla n:äs sarja menossa, jossa kuvio on tämä, niin tuommoinen katsojien kohtelu alkaa nyppiä. (Samaan aikaan lopetetaan muita laadukkaita sarjoja, joilla tätä ongelmaa ei ole.) Se nyppi jo silloin. Ajattele kuinka hyvä sarja olisi ollut, jos siinä olisi myös tapahtunut jotain ja nämä tapahtumat olisivat jotenkin liittyneet hahmojen tekemisiin.
Jotenkin menee puhtaaksi saippuaksi tai pukudraamaksi.

Maria Morri kirjoitti...

Onneksi on edes Game of Thrones ;) Se tosin seuraakin jonkun muun kirjoittamaa juonta. x)

Anonyymi kirjoitti...

Ikävä sanoa, mutta siinäkin olisi sentään jotain siltaa voitu rakentaa suuremman juonen ja hahmojen toiminnan välillä. Ainoa päähahmo, joka ei siinä toimi aivan pelkkien reaktioiden pohjalta ja muusta maailmasta irrallaan, taitaa olla se lohikäärmenainen.

Maria Morri kirjoitti...

Siinä tapauksessa en ymmärrä enää lainkaan mitä haet takaa tai mitä sitten haluaisit sarjalta. On meinaan aika paljon väliä tarinalle mitä nää kaikki hahmot siinä tekee, enkä kyllä voi pitää pelkkää reagoimista minään leimaavana tekijänä, valintojahan siinä kaikki tekee yhtä kyytiä siinä myötäilevätkö vai vastustavatko ääneenlausumattomia totuuksia ja millaisen polun itselleen siitä kaivertavat. Kaikki eivät ole omaehtoisia hahmoja, mutta toisaalta sekin on mielenkiintoista: kuka on ja kuka ei ole, miksi ja missä kohtaa. Tarinaa GoTissa on enemmän kuin telkkarisarjoissa yleensä, tosin, en enää tiedä mitä pidät edes tarinana. Elämä on ihmissuhteita, ja jos näiden väliset jännitteet yksinkertaistaa aina vain "juonitteluun", mikä toki on GoTin ytimessä, haloo haloo vain main title, niin terve vaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...