13.4.2013

Viikunaa ja kirsikkaa

other stories body sprays

Ah, tuoksunkin ehkä keväällä ja kesällä viikunala ja kirsikalta & Other Storiesin body spray -tuotteiden avustuksella. Rakastan Chloén vakkarihajuvettäni, mutta vaihtelu virkstää!

Vihreässä pullossa oleva Fig Fiction -tuoksu on viikunainen ja myskinen, raikkaalla tavalla piristävä, mutta myös dramaattinen. Se tuo hieman etäisesti mieleen Maison Martin Margielan (untitled) -hajuveden. Pinkissä pullossa oleva Shinjuku Blossom puolestaan on kukkaisen hedelmäinen, ja voisin vaikka vannoa, että haistan siinä makeaa mansikkaa, vaikka kirsikasta, appelsiininkukasta ja vaniljasta olisi tarkoitus olla kyse.

Oli miten oli, tuoksu on aika geneerinen kaikessa hedelmäisessä makeudessaan, mutta tykkäilenpä siitä silti aivan mielettömästi. Valitettavasti tuoksut haihtuvat iholta nopeasti, ovathan ne vain mietoja body sprayta, mutta kotineuleen hihaan tuoksu ihanasti jää kiinni...

P.s. Kai olette jo käyneet allekirjoittamassa Järkeä tekijänoikeuslakiin -kansalaisaloitteen? Kannattaa tehdä se nyt aika nopeaan, ja kannustaa kaveritkin mukaan! Nimmareita voi kerätä myös ihan paperille printtaamalla tai tilaamalla lomakkeen ja lähettemällä sen takaisin. Lisää tietoa täältä!

These body sprays from & Other Stories are truly awesome, allthough they are very delicate and don't last long on the skin. My favorite ones are Fig Fiction and Shinjuku Blossom. I still love my go-to-fragrance from Chloé.

3 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Katselin sun kuvia ympäri blogia ja kyllä, runkkasin... Oli ihan pakko. Haittaakse? Oot ihana.

Maria Morri kirjoitti...

Ihan vapaasti, mut ehkä jos kuitenkin vastasuudessa pidät omana tietonas ;D

Anonyymi kirjoitti...

:DDD Okei. Ehkä jos. (Ajattelin, et kommentti ei varmaankaan pääse julkaisuun asti.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...