29.4.2013

Uudet ballerinat

Tässä julkaisematta jäänyt asukuva viime viikolta! Lämpöä, avokkaat, paljaat jalat, ihoa! Ihan fiiliksissä tuli oltua niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin siitä, että voi kääriä lahkeensuut ja jättää sukat kaapin perukoille. :D

25042013 10Jalassa myös (taas) uudet kengät, henkilökohtaisesti ottaen tämän kesän varma hitti, entistä terävämmällä kärjellä varustetut ballerinat ilman naruja ja minkäänlaisia koristeita. Hyvin yksinkertaista ja pelkistettyä tyyliä, tykkään aika tavalla. Vagabond osaa kyllä tämän jalkinehommansa. Omiani en ole nyt tällä kertaa hankkinut Spartoolta, mutta sieltäkin siis tätä samaa mallia löytyy vaaleammassa sävyssä, sekä kätevällä remmikiinnityksellä varustettuna. Kannattaa tsekata.

Monissa ballerinoissa ongelmana on se, että ne ovat joko aivan liian leveitä kapeaan jalkaani, tai sitten ne eivät muuten vain pysy jalassa, tai sitten ne hiertävät kantapääni puhki. Nämä yksilöt ovat hämmästyttävästi ihan täydelliset: riittävän kapeat, eivät hölsky jalasta pois, eikä kantapää ainakaan vielä lyhyen kävelyn perusteella tuntunut epämukavalta, vaikkei jalassa ollut edes sukkaa suojaamassa. Ja yllättävää, tämä tuntui jalkaan jopa paremmalta ilman sukkaa kuin sukan kanssa, mikä on kyllä jo niin uskomatonta, että odotan jo innolla niitä kantapäärakkoja todistamaan innostukseni täysin vääräksi. :D

Olen tosi herkkä kyllä jaloistani, enkä voi suurimman osan ajasta käsittää ollenkaan, miten upeimmista upeimmat bloggarit pystyvät kekkuloimaan korkeilla koroilla edes senkään vertaa, kuin antavat ymmärtää kekkuloivansa. Tunnustan, että joskus esimerkiksi olen itse vaihtanut superhuikeat korot mukaviin ballerinoihin asukuvauksen jälkeen, mutta siitä on jo tässä kohtaa vuosia, enkä enää suostu yksinkertaisesti kuvaamaan asuuni kenkiä, joita en oikeasti ole käyttänyt. :D Eri asia toki, jos kuvaisin suoranaisia fantasianomaisia editorialeja blogiini. *huokaus* Osatapa toteuttaa sellaisia... ^^ Mutta nämä asukuvat, ne miellän enemmän tyylitellyiksi (poseeraus, värisäädöt) dokumenttikuviksi arjestani.

Mutta siis, mulla on tällä hetkellä tasan kahdet korot, ei siis kiilakorot, vaan ihan korot-korot, joiden päällä pystyn oikeasti olemaan useamman tunnin. Molemmat ovat nilkkureita, ja toiset varsinkin erittäin talviset popot. Haaveissani olisi joskus vielä löytää se myyttinen täydellinen lesti ja malli, joka mahdollistaisi saman myös kesällä. Siihen asti tyydyn näihin ihaniin ballerinoihin.

25042013 8 25042013 11 25042013 9

Huulilla on muuten sitä rakastettua Maybellinen Fuchsia Flash -punaa! Se näyttää varsinkin hieman päivettynyttä ihoa vasten erityisen herkulliselta.

25042013 5 25042013 6 25042013 18

Blazer: COS | Pants: H&M | Bag: Proenza Schouler PS11 | Scarf: & Other Stories | Flats: Vagabond

Sisältöyhteistyö

I'm in love with these new flats I bought recently, they are so comfortable on the feet and they have a cool pointy toe thing going on. I'm yet to find that mystical shoe with high heels that I could go on walking for hours, I have heeled ankle boots that do the trick, sure, but I'm amazed how all those amazing style bloggers manage to spend their days on those heels. I must admit, few years back I did wear some awesome super high heels to my outfit of the day photoshoot and then changed right after because the shoes were impossible to wear any longer, but I don't do that anymore. So for as long as I'm lacking the comfortable heel sandal you'll be seeing me sporting all kinds of pretty flats. :)

11 kommenttia :

Enni kirjoitti...

Mulla on ihan sama, aina rakot jos ei ole sukkia. Mulla ei ole yksiäkään kenkiä, jotka ei olis kyllä tehnyt mulle rakkoa, vaikka sukat on aina olleeet jalassa. Kun tarpeeksi kauan kävelee, niin kyllä huomaa.

Onneksi on rakkolaastarit, silikonigeelipohjalliset, geelipehmusteet... :D

Maria Morri kirjoitti...

Joo, kyl se usein just näin on. :D Joidenkin tosi avonaisten sandaalien kanssa, kun kaikki kosteus pääsee saman tien haihtumaan pois, se kyllä toimii, mutta jos yhtään on umpinaisempaa... Noh, pakko kyl sanoa, että ne Crocsin muoviset ja monilla rei´illä varustetut ballerinat kyl toimi aika hyvin, ja mun vakkariballerinat Wondersilta kestää parin tunnin oleilun (jos ei kauheesti hikoa jalka) ilman sukkaa, mut noin muuten kyl on aika ehdoton!

Nanna kirjoitti...

Hrrr palelee kun katsonkin näitä kuvia! :D Kummastelen joka kevät sitä, miten kylmillä ilmoilla ihmiset uskaltavat jättää sukat pois, kun itse en harkitsekaan sitä ennen kuin lämpötila kipuaa yli 20 asteen :D

Maria Morri kirjoitti...

Hehe, itse oon samanlainen mut "yläpäästä", aika lämmin saa olla, ennenkun takki lähtee livohkaan. :D Ja vaiks mun jalat palelee herkästi, niin umpinaisissa kengissä menee ihan ookoo, kun maa ei enää ole niin kylmä. :)

rinkeli kirjoitti...

oon katsellut noista baltsuista sillä silmällä niitä remmillisiä kiiltonahkaisia versioita. :p onko noi susta Vagabondin normaalikokoa vai vähän pienempää mitoitusta? musta Vagabondin koot on yleensä tosi reiluja. mutta monesti noi kapeakärkisemmät mallit on hieman niukempia.

Maria Morri kirjoitti...

Moikka!

Mulla on aika vaihtelevia kokemuksia Vagabondin kokomitoituksista, joissakin malleissa koko 39 on just hyvä, joissakin taas 38. Nää on mulla kokoa 38, koska koko 39 olis ollut tosiaan kantapäästään liian iso, ja 38 ei tunnu tosiaan mitenkään tuskalliselta jalassa, vaan ihan ookoolta! Yleensä musta tuntuu, et mun jalka olis jossain 38,5:ssä, mikä usein vaikeuttaa kenkien ostamista...

Enni kirjoitti...

Hih pääsit mun linkkaa blogisi -suosikkeihin, koska Heijastuspinta on ihan paras blogi!! :)

Maria Morri kirjoitti...

Oijoi, hitsiläinen, kiitos vain paljon! :)

tulppu kirjoitti...

Oot todella kaunis! :)

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos paljon! :)

Maria kirjoitti...

Oih ! Ihana asu, ihana huulipuna (!!!) ja ihana laukku <3

mitäs sitä muuta enää lisäämän, kuin että vielä ihana nainenkin :)

-Maria

http://dejiss.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...