5.4.2013

PS11

my proenza schouler ps11 bag 12

Siinä se on! Ei ollut Givenchy, kuten kommenteissa arveltiin, vaikka toki yhtäläisyyksiä löytyy! Uutukainen rakkauteni on Proenza Schoulerin klassikko-olkalaukku jo syntyessään, PS11. Tämä on minun "Chanelini". Niin ihana!

Tiedän, tiedän, hullu mikä hullu, mutta hulluillahan onkin hauskempaa... ;D

In English: Here it is, my new love! It's not Givenchy as suggested earlier from my "teaser" photos, allthough there are similiraties. It's the PS11 by Proenza Schoulre, a classic already in it's making. This is my "Chanel", and I'm most happy about it!

Yes, I know, it's crazy! But sometimes that's just the right thing to be. 
 
my proenza schouler ps11 bag 13 my proenza schouler ps11 bag 10 my proenza schouler ps11 bag 3 my proenza schouler ps11 bag 8 my proenza schouler ps11 bag 1 my proenza schouler ps11 bag 7

8 kommenttia :

Enni kirjoitti...

Ihana on! Näinkin tämän sinun omistuksen jo tuolta StyleLovingin puolelta... ;)

Maria Morri kirjoitti...

Hihi, arvelinkin, että hoksaakohan kukaan bongata! ;) Kiitti ^^

Lin kirjoitti...

Käytitkö tuohon oikeasti yli tonnin rahaa? Meinaan nopealla Googletuksella tuli $1650 hinta vastaan (http://www.proenzaschouler.com/shop/ps11-mini-classic.html?s=1966).

Kivalta tuo laukku näyttää, mutta en itse opiskelijana kykenisi... enkä kyllä työssä käyvänäkään lähtisi ihan moiseen laukkusijoitukseen.:D

Maria Morri kirjoitti...

Kyllähän se kirpaisee, mutta elämähän on valintoja. :) Ainahan se jostain muusta on sitten itsellä pois. Net-a-Porterin EU-puolelta voi muuten bongata eurohinnat tuolle classic-mallille.

eple kirjoitti...

Jee, onneksi olkoon! Ihan sun oloinen, varmasti pitkä yhteinen matka edesseä :)

Maria Morri kirjoitti...

Tänks :) Varmasti on! ^^ Olen tuota jo jonkin aikaa käyttänyt (nyt kun ei enää tartte pelätä räntäsateita, no kesemmällä sitten taas vesisateita...), mutta nyt vasta "uskalsin" esitellä sen. :)

Mikko kirjoitti...

Herkku tuo laukku - onnittelut! Sopii sinulle tosi hyvin ja tuo on kivan moderni vaihtoehto 2.55:lle.

Maria Morri kirjoitti...

Hehe, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...