13.4.2013

Miten yhdistää farkkutakki ja sininen silmämeikki

first day with denim jacket 3

Perjantaina kevät vielä oli hyvässä käynnissä, joten hetken mielijohteesta puin uuden farkkutakkini. Alun perin tarkoitukseni oli lähteä liikenteeseen vähän ryhdikkäämmän takin kanssa, mutta peilistä katsoikin lentoemäntä, joten takki lähti vaihtoon. Se johtuu tuosta huivista. Asukuvista kiitos miehelle.

Takki / Jacket: H&M
Farkut / Jeans: Dr Denim Kissy
Neule / Knit: COS
Kengät / Boots: Vagabond (saatu)
Huivi + lompakko / Scarf + wallet: & Other Stories

first day with denim jacket 2 first day with denim jacket 1

Hyppysissä myös uusi lompakko & Other Storiesilta. Katselin tuollaista Marc by Marc Jacobsilta, mutta kolmenumeroinen luku hieman kammoksutti. Clare Vivierin suunnittelema, näppärä nahkalompakko sen sijaan irtosi peräti kaksinumeroisella luvulla, joten tilanne on ihan win.

Huomatkaa toki myös epätavallisen värikäs silmämeikki! Sininen farkkutakki ja siniset silmät, sopii hämmästyttävän hyvin yhteen olematta kuitenkaan ihan liian matchy-matchy. ;) Tässä on muuten nyt osoitus kritisoimastani Isadoran meikkipaletin minttuturkoosista luomivärisävystä, joka antaa luomille kerrostettunakin erittäin hailakan värin. Onneksi meikkiä pystyy tuunaamaan lisäämällä kirkkaan sinisen, metallisen rajauksen. (Sekä luomiväripaletti, että rajauskynä on saatu Isadoralta.)

blue eye make up 3 blue eye make up 6

Kasvoille kokeilin Illamasquan tämän kevään uutta tekniikkaa meikata posket: erityisellä blush up -siveltimellä ja Naked Rose -poskipunalla tehty kasariposkimeikki on yllättävän helppo tehdä (mutta vaikea hallita?), vaan myös alareunastaan hieman kiusallisen tarkkarajainen hyvin häivytettyihin vetoihin tottuneelle. Jotain erilaista silti tavanomaisiin rutiineihin.
 
blue eye make up 2

Kevät se nyt harppailee edes takaisin takatalven, oikean kevään ja syysilmojen välillä. Ensi viikolle on luvattu sateita jopa mun synttäripäivälle, ja kaiken hyvän lisäksi pitäisi vetää kauhealla raivolla loppuun pari jättimäistä kurssia viimeisene töineen – jotta voi sitten kuluttaa loppukevään tenttien vielä vähän lisää asioita. Jotta ehtii sitten lukea ja kirjoittaa koko kesän. Voihan elämä.

Sille on syynsä, miksi peräti jopa viides opiskelijoista kokee voimavaransa ja kykynsä, tulevaisuuden suunnittelemisensa ja mielentilansa negatiivisella tavalla. Joka kymmenes opiskelija on selvästi kohonneessa uupumusriskissä ja joka neljäs murehtii paljon opiskeluasioitaan vapaa-ajallaan.  Osa kokee myös hukkuvansa niihin tai kokee itsensä riittämättömäksi. (Lähteenä Korkeakouluopiskelijoiden terveystutkimus 2012)

The story of my life, eh? Onneksi voi aina ikirakentavasti vältellä ja paeta todellisuutta. Talk to me, Sherlock.

Viikonloppuja!

The spring in Finland really is coming and going – sunshine one day, rain and snow on the next. Still I managed to wear my new denim jacket with some warm cashmere and entertain myself with sparkly blue eye make up that was sent to me by Isadora. It really goes nicely with the denim jacket, but isn't too matchy-matchy.


I've been also really stressed with my studies. I suppose there's a reason for why so many students feel that way, why they perceive their energy and future quite negatively and worry about their studies in their free time. 

Luckily there's always Sherlock to escape with.

10 kommenttia :

Jenna kirjoitti...

Tosi kiva asu :> Mullakin oli tänään päällä farkkutakki, mutta ei ollut yhtään noin kivaa silmämeikkiä!

Maria Morri kirjoitti...

Kiitti! ^^ Heh toi silmämeikki oli aika ex temporena tehty, halusin kokeilla tuota sinistä silmänrajausta ja kelasin, että toi hailakka turkoositapanen voi ehkä toimia kivasti sen kanssa yhteen. :D Eikä ole liian ärtsy, kun ei ole sellainen huutava Abba-meikki :D

blueberry kirjoitti...

Oot ihana. Oot vaan _niiiin_ ihana. Mietin välillä miten kiva olis tuntea sun kaltainen ihminen IRL. Tykkään sun kirjoituksista tosi paljon, oot fiksu ja kaunis. Ja tykkään siitä miten ennakkoluulottomasti kokeilet eri juttuja, esim. sinistä silmämeikkiä, mitä en koskaan ajatellut näkeväni sulla.

Laitan vielä loppuun tällaisen vaikeiden päivien biisin.

http://www.youtube.com/watch?v=CJ57Ej8nAJY

Kiitos blogistasi! <3

Maria Morri kirjoitti...

Aww, kiitos tosi paljon hurjan kauniista sanoistasi, blueberry! <3 Ja kiitos piristyksestä myös. ^^

Mä oon yrittänyt opetella ennakkoluulottomaksi, kun on pari kertaa tullut yllätettyä itsensä sillä, miten hyvin joku asia on kolahtanut tai toiminut, kun vaan on antanut aidosti mahdollisuuden, vaikka ensin onkin epäilyttänyt ja tuntunut tosi vieraalta. :) Helposti ensivaikutelman nihkeys on sitä paitsi just sitä, että se on jotain erilaista kuin mihin on *tottunut*, eikä niinkään sitä, että siinä asiassa olisi oikeasti jotain perustavanlaatuista vikaa. Tän eron tekeminen on oikeesti aika iso juttu. :D

Tää on pätenyt niin tyyliin ja meikkeihin kuin myös ruokiin, peleihin, leffoihin, musiikkiin ja jopa ihmisiin. :D Välillä harmittaa sellasten puolesta, jotka heti suoriltaan torjuu juttuja, joita eivät heti ymmärrä, tai jotka ei vaan istu johonkin heidän omaan ennalta määriteltyyn laatikkoon, siis sen sijasta, että yrittäisi sitten ymmärtää tai vaikka vähän laajentaa sitä omaa laatikkoa. :)

Noh, ei sille toki voi mitään, ihmiset on sellasia kun ovat, mutta itse voi kyllä sitten yrittää omalla elämällään olla "esimerkki" tai sellainen... Että itse ainakin elää todeksi sitä mihin uskoo. :D Ja koska oma maailmani on avartunut hurjasti just sen kautta, että on ollut uteliaalla tavalla ennakkoluulottomien ihmisten vaikutuspiirissä, niin ehkäpä sitten voin omalta osaltani rohkaista jotain ihmistä kokeilemaan asioita. :) Vaikka jotain hauskaa tyyliä tai meikkiä tai mitä vain. ^^

Anonyymi kirjoitti...

you look very nice!

Lissu kirjoitti...

Ihanaa sinistä, sopii!

Heidi B kirjoitti...

Tämä kommentti ei nyt mitenkään liity tähän postaukseen, mutta..

Mulla on sellainen mielikuva, että mainitsit jossain postauksessa joskus (viime vuonna?) vähintäänkin ohimennen kuvankäsiitelyohjelman, jonka voi ostaa App Storesta ja joka ei ollut mitenkään hirmuisen hintainen, muistelisin sen olleen aika edullinen.

Muistan silloin katselleeni ohjelmaa, mutta en ostanut sitä ja nyt en saa kuolemaksenikaan mieleeni mikä se oli. Ei siis ollut Gimp, eikä ollut Aperture. Yritin etsiä sitä sun teksteistä, mutta en löytänyt enää. Oonko nähnyt unta?

Maria Morri kirjoitti...

Muistaakseni se oli Camera Bag 2 :) Meinaan myös Enni sitä taisi kysellä vähän myöhemmin! ^^

http://nevercenter.com/camerabag/desktop/

Maria Morri kirjoitti...

Anonyymi, thank you so much! :)

Lissu, joo yllättävän hyvin se toimii! :D Kiitos :)

Heidi B kirjoitti...

Kiitti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...