22.4.2013

Blondein

april blonde 1

Uskokaa tai älkää, myös kasvatusprosessin aikana tukan leikkaaminen on mielekästä, varsinkin, kun on tällainen erikoisempi malli, jota yrittää kasvatella pois – eipähän tarvitse koko ajan vain odottaa sitä oikeaa pituutta ja piilotellaa tukkaansa pipojen alle siinä odotellessa, vaan voi nauttia jokaisesta välivaiheestakin.

Kävin jälleen siis tuossa viikko takaperin luottokampaajallani, oma tavoitteeni oli ensisijaisesti sada leikkausta kuosiin, mutta tokihan sitten laitettiin taas muutama vaalea raita lisää, sekä kylmän beige sävyte. On nyt oltu sellaisessa linjassa tän tukan kanssa, että antaa sen kasvaa edestä ensin, ja pidetään tuota niskapuolta lyhyempänä, ja kasvatellaan sitä enemmän sitten, kun on tuo lyhyempi puoli päätä tasapituinen toisen puolen kanssa. Tää toimii hyvin.

april blonde 3 april blonde 4

Profin Jenni teki taas niin kerrassaan kaunista jälkeä, että tekisi mieli vain hehkuttaa hehkuttamasta päästyäni. Valitettavasti multa on myös kysytty, että onks tää joku diili kampaamon kanssa, että senkö takia mä tätä hehkutan, mutta eipä ole näin. Hetken jo tuon jälkeen kelasin, että ei kai sitten kannata hehkuttaa mitään muuta kuin yhteistyödiilejä, kun ne kaikki kuitenkin tulkitaan sellaisiksi ja pahimmillaan epäillään bloggaajan rehellisyyttä, mutta you know what, tosi ankeaa olisi "alistua" sellaiseen kaavaan. :D Joten hehkutan vähän lisää: Jenni on ihan huippu! Toki kerroin sen hänellekin lähtiessäni. ;)

Ihmisille kannattaa muutenkin aina kertoa, kun on
1. vaikuttunut siitä mitä nämä tekevät, ja vaikuttuahan voi muustakin kuin siitä, mikä liittyy välittömästi omaan itseen
2. kun ihmisestä tai jostakin tämän ominaisuudesta diggaa, esimerkiksi kyvystä kirjoittaa hyvin tai kuunnella muita
3. kun joku on auttanut sinua, oli kyseessä kuinka vähäinen asia tahansa, oli auttaminen tietoista tai tahatonta, kun ylipäätään tunnet ripaustakaan kiitollisuutta
4. kun vain nauttii toisen seurasta.

Liian usein meinaan tuntuu, että olisi tilaisuuksia sanoa jotakin kivaa toiselle, ja sitten sen jättää tekemättä, koska on helpompi olla hiljaa ja vain liueta. Itse olen yrittänyt kovasti herkistyä muiden ihmisten positiviisille ominaisuuksille ja antaa tunnustusta aina, kun suinkin on jotain mistä sitä antaa. Tyhjiä kohteliaisuuksia en kannata, kyllähän sellaiset tunnistaa saajakin.

april blonde 2 april blonde 6 
Ja haluan edelleen myös painottaa, että tämä liukuva värisiirtymä blondiraidoituksesta omaan juurikasvuun päin on ihan nerokas ratkaisu meille, joilla tukka kasvaa nopeasti. Mulla on siis tosiaan latvat erittäin vaaleat, kun taas juuri on hyvin pitkälle ihan omaa tukkaa. Muutama ohuen ohut raita sinnekin on viety, vähän paksumpaa tuonne eteen ja tuskin mitään ihan taakse, mutta enimmäkseen se on ihan sitä itseään nyt. 
 
Liukuva siirtymä omasta väristä kohti vaaleita latvoja on niin hienovaraisesti tehty, että on oikeesti tosi vaikeeta sanoa, mihin oma väri loppuu ja mistä vaalennettu osa alkaa. Ne vaan sekoittuu täydellisesti! Että jos olette huolissanne tyvikasvusta, menkää kampaajalle ja pyytäkää liukuväriä ja/tai ohuiden raitojen ratkaisua tavoitteena jättää omaa tyveä selkeästi näkyviin.

april blonde 5 april blonde 7

Mun urani blondina on kyllä ottanut niin kovan nosteen, että juuri nyt en muuna itseäni näekään. ;)

Viikonalkuja kaikille! ^^

I went to see my trusted hairdresser last week, and I just love this blonde look. I have highlights all over, some on the roots even, but there's a very subtle gradient shift between the blonded ends and the roots that are mainly my natural undyed hair. I'm growing out the shorter side, and even during such a grow-out process it's quite okay to get it cut: that way it always looks fresh and there's no need to hide it under hats or caps!

Have a nice week!

2 kommenttia :

Nanna kirjoitti...

Sulla on kyllä ihanat hiukset, sekä väri että leikkaus! :)

Ja oon muuten ihan samaa mieltä tuosta, että ihmisille todellakin pitäisi muistaa sanoa niitä positiivisia juttuja. Ihan liian usein käy niin, että ruikutetaan kaikista puutteista, ja kun kaikki menee hyvin, ollaan hiljaa :/

Maria Morri kirjoitti...

Kiitti, Nanna! ^^

Joo toi on kans jotenkin harmi, kun joskus jopa kurssinvetäjiltäkin meinaa unohtua antaa se positiivinen nää-asiat-on-kunnossa-palaute, kun keskitytään vaan kaikkeen mikä on pielessä. :D Ihmiset kuitenkin tykkää saada vähän tunnustusta hyvin tehdystä tai muuten vain kivoista asioista, kyllähän se aina on sellaista positiivista, mihin voi sitten jälkeenpäin palata ja takertua, kun taas alkaa näyttää synkemmältä... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...