23.4.2013

Asukuva ajalta, jolloin maassa oli vielä valkoista

Lumet ovat ehtineet jo maasta sulaa, mutta meikältä on jäänyt tämä yksi asu esittelemättä. Tässä asukuva lähimenneestä, kun maata vielä valkoiset (harmaat, mustat?) lumikinokset paikoitellen koristivat:

ps11 in the spring 5

Nahkatakki / leather jacket : Selected Femme, farkut / jeans: Dr Denim Plenty, laukku / shoulder bag: Proenza Schouler, pusero / top: Other Stories, aurinkolasit / sunglasses: River Island, huivi / scarf: All Saints, kengät / shoes: Nike

Jos olette muuten missanneet, niin noita Niken juoksu- ja treenikenkiä Free-mallissa sekä esimerkiksi toisessa suositussa mallissa, jämäkässä ja möhkälemäisemmessä Air Max -mallissa löytyy Spartoon nettikaupasta. Kannattaa myös pitää silmät auki, kenkiä on paljon myös tarjouksessa! Itse olen kyllä tykkäillyt näistä ohutpohjaisista treenikengistä, jotka siis joten kuten jäljittelevät paljasjalkateknologiaa. En nyt ihan saa samanlaista tuntumaa kuin paljain jaloin tai FiveFingerseillä sipsuttaessani, mutta yhäkin kävely on joka tapauksessa kevyttä ja miellyttävää. Näissä ei kyllä tosiaankaan jalat kovin äkkiä väsy,  ei itse asiassa ollenkaan, voin sanoa.


ps11 in the spring 6 ps11 in the spring 4Olen kyllä ollut nyt ihan fiiliksissä tästä alkaneesta keväästä, vaika se takatalvi tuossa meinasi ihan pilata tunnelmat. Onko mitään parempaa, kuin kirkas auringonpaiste, sama se miten märkää tai epämääräistä se sulava lumi oikein on? ;D

Noh, totta puhuen, mulla kyllä olisi pari valittua sanaa sanottavana tuolle poikittaisen naapuritalon parveketupakointiyhteisölle, joka kauniisti viskoo tupakantumppinsa parvekkeelta alas – tohon meidän talon pihaan aivan melkein kulkuväylien viereen. Kyllähän heidän kelpaa, kun ei heidän tarvitse sitä pihaa koskaan katsella muuta kuin yläilmoista kymmenien metrien korkeuksista (ja heidän kulkuväylänsä ovat talon toisella puolella), mutta eräät meistä tykkäis ihan tumppivapaasta nurtsista, vaikkei sitä nyt perusoikeuksiin olekaan kirjattu. Ja noi pihassa leikkivät lapset kans ehkä diggailis, *kopoti kopoti*. Mut siis miten vaikeaa voi olla pistää parvekkeelle tuhkakuppia, ihan oikeesti? :D Tekis het mieli alkaa nimettömäksi sponsoriksi ja lahjoittaa joka ikiselle heistä ikiomat tuhkakupit. Nääh, ei ne niitä käyttäis kuitenkaan. ;) Ihmiskunta, miksi petät minut niin?

Jos pienet on ihmisellä murheet, niin pienet on ilotkin. Olen vihdoin saanut pukea jalkaan ennätyskeveät kengät, nimittäin ballerinakausi on nyt virallisesti avattu! Tästä lisää piakkoin uusien asukuvien merkeissä... ;)

ps11 in the spring 2

Sisältöyhteistyö

2 kommenttia :

Maria kirjoitti...

Onpas kiva asu :) Tuli taas selailtua sun blogia pitkästä aikaa ja on niin kiva ! Noi aurinkolasit on ihan rakkautta ja sopii hyvin !

-Maria

http://dejiss.blogspot.com

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos paljon, Maria! :) Klikkailehan itsesi pian takaisin, multa on tulossa lisää keväisiä asukuvia tyyliin heti huomenna... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...