22.3.2013

Talvi Sorsapuistossa

snow in sorsapuisto 2

Flunssa yllätti, joten tässä on pari päivää mennyt 1) sairastaessa 2) pyrkimyksissä saada tehtyä kuumeisena koulujuttuja. Aamuluennollekin raahauduin urheasti nokka tuhisten, toki varoen aivastamasta ketään päin ja vältellen ovenkahvoihin koskemista. Jokainen ehkä tietää, miten nannaa on vääntää jotain tutkimuspapereita, kun joka paikkaa kolottaa, päätä särkee, vilunväreet kulkevat selkäpiitä pitkin ja kurkussa asuu kaktus. Ja vielä väsyttääkin koko ajan niin, että tekisi mieli nukkua koko valoisakin aika. On siis taas vähän muut asiat jääneet toiselle sijalle. Mutta hiljalleen taas palaillaan aikatauluihin!

snow in sorsapuisto 1

Aurinkoiset päivät nostavat kyllä fiiliksiä ihan uskomattomasti! Viime viikolla kävin yliopistolla, ja tapani mukaan talsin Sorsapuiston läpi. Lumikinosten ohi ja läpi ei ole kovin hehkeää harrastaa maisemakuvausta, varsinkin kun vielä näpitkin jäätyy, mutta jospa tuo aurinkoinen autuus kuvista välittyisi. Ei haittaa joutua odottelemaan bussiakaan pois lähtiessä, kun voi yhtä hyvin chillailla penkeillä aurinkoa itseensä imien.

Kyllä se, että tarvitsee arskat on kevään merkki, vaikka mieluusti kyllä heivaisin myös tän villakangastakin ja villapohjallisilla varustetut kengät johonkin.... johonkin, missä mun kengät on vähemmän esillä kuin yleensä. ;D Tepastelisin paljon mieluummin kevyissä kesäkengissä ja ohuissa takeissa. Oh well, ehkä jos pääsiäisen jälkeen...

snow in sorsapuisto 7 snow in sorsapuisto 6 snow in sorsapuisto 4 snow in sorsapuisto 5

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...