12.3.2013

Ruma viikonloppu

Kuten sanottua, viikonloppua tuli vietettyä aikamoisen kosteissa tunnelmissa ja niistä toipuessa, mutta kerrankos sitä. :D Pääasia, että oli hauskaa.

Lauantaina kävin päivällä moikkaamassa paria kaupunkiin amatöörilyhytelokuvia katselemaan tullutta kaveria, joiden kanssa höpöteltiin pari tuntia. Hassua, miten sitä on joidenkin ihmisten kanssa ollut kavereita jo tyyliin vuosikymmenen, mutta silti tullut naamatusten nähtyä ihan vain pari kertaa. Ystävyys on monimuotoista, ei siitä muuta voi sanoa.

ruma_ilta 122

Tämän jälkeen kipitin kotiin valmistautumaan iltaa varten. Mulla oli jo suurena suunnitelmana jatkaa bling-linjalla ja soveltaa myös pinkki huulipuna bilekontekstiin, ja hyvinhän se toimi. Toi hemaiseva kasaritukkapehko on saatu aikaan yliannostuksella kuivashampoota. Huomasin, että mun pitää myös alkaa innovoida miten mä ton polkkapuolen laittaisin, koska enää se ei meinaa pysyä muhkeuksissaan edes korvan takana kuosissa. Mulla on aikamoinen vihasuhde kaikenlaisiin pinneihin, hiuskiinnikkeisiin ja muuhunkin säätöön, joten kattellaan. En oikein diggaa polkkalookista itelläni tällä hetkellä. :D

Noora nappasi mut alkuillasta mukaansa ja lähdettiin hänen kaverilleen Terhille etkoilemaan ja käkättämään.

ruma_ilta 1

Ja uskokaa tai älkää, mulla ei vieläkään ole siiderisponssia, vaikka tää sama merkki täällä kuvissa vilahteleekin. :D (Kysymys kuuluu: miksi ei???)


Jossain vaiheessa Nooran dear hubby Antti-Jussi ilmestyi myös hetkeksi paikalle, ja musta värvättiin perhepotrettien kuvaaja. Ihan ookoo. Amatööri varjostaa kohteensa omalla varjollaan. :D

ruma_ilta 41

Illan asuna mulla oli blingien ohella Zaran liivi, Cheap Mondayn melkein-poolokaulainen toppi, Henkkiksen vyö ja Acnen farkut. Lisäksi ihan varta vasten iltaa ajatellen dippasin kynsiini kultahileistä glitterkynsilakkaa (jotka onnistuin puoliksi tuhoamaan jo ennen kotoa lähtöä) ja sormiin kasan kullanväristä rihkamahilpehööriä. Joulukuusi on so last season, mut onneks me täällä ei seurata orjallisesti trendejä. :D Asu- ja naamakuvista kiitos muuten Nooralle.

ruma_ilta 110 ruma_ilta 111
ruma_ilta 137 ruma_ilta 9

Lopulta löydettiin itsemme Rumaan, jonne myös nuo aikaisemmin miittaamani kaverit ilmestyivät ja liittyivät seuraamme. Mun huomiokyky on taas ollut ihan tapissa, olin meinaan niin keskittynyt tekstaamaan "Ai te ootte täällä, siis täällä-täällä, me ollaan täällä pönttöjen luona parin pöntön kanssa", etten huomannut kavereiden tulleen istumaan käytännössä mun viereen. Hihittelivät siinä vaan, varmaan löivät jo vetoa missä kohtaa iltaa tajuan tilanteen. Mutta näin voi käydä. :D

Jännästi maailma on pieni, sillä heidän seuraansa puolestaan liittyi heidän kavereitaan, jotka olivat myös Nooran kavereita.

ruma_ilta 153

Illan aikana välillä mustakin otettiin kuvia, ja mä otin itsestäni kuvia, huomatakseni vain myöhemmin, että aika monen kuvan taustalle oli ilmestynyt jokin hämmentävä luonnonilmiö nimeltä Noora. Mut kyllä noin sympaattinen ilmiö saa ilmestyä mun kuviin ihan milloin vain. :D

ruma_ilta 158

Ilta oli hauska, seuraava päivä vähän vähemmän hauska, mutta elämä on lyhyt ja kesä vielä kaukana. Muistakaa myös ihmiset, niin tytöt kuin pojatkin, aina baariin lähtiessänne pitää kaverista huolta!

13 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Blogiasi on tullut jo pitkään seurattua, mutta harvoin kommentoitua. Semmosta tulin vain sanomaan, että näytät ihan mahdottoman kauniilta erityisesti tämän postauksen kuvissa :)

Maria Morri kirjoitti...

No hei kiitos vaan paljon, ja hauskaa, että innostuit nyt kommentoimaan! :) Voin kyllä sanoo, ettei ihan kaikki tuon illan kuvat olleet yhtä hehkeitä, mut luonnollisesti oma toimituksellinen ego valkkaa ne hehkeimmät otokset kansan nähtäville. ;)

NooranElämää kirjoitti...

Uh, IHHANAA!

Shona kirjoitti...

Aah Ruma<3 haen ensi vuodeksi opiskelemaan sekä Jyväskylään että Tampereelle, eikä taida olla sattumaa, että niisä on molemmissa yksi yhteinen plussa: RUMA!

Maria Morri kirjoitti...

Noorahhhhh! o/

Shona, hahaa, sattumoisin. :D Tervetuloa vain Tampereelle... ;)

Enni kirjoitti...

Nätiltä näytät! :)

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos, Enni :)

Anonyymi kirjoitti...

Toi pinkki on kyl makee, kirkastaa sun kasvot ihan kympillä! Kokeiluun.

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos! :) Se on yllättävän onnistunut sävyvalinta kyllä. :D Oon yrittänyt opetella johonkin kirkkaisiin punaisiin, sellaisiin vähän tavallisempiin, mutta ne ei oikein toimi mulla, sen sijaan tää on just hyvä. :)

tuijja kirjoitti...

Voi, Rumasta on niin paljon muistoja! :D Mulla on nuo ihan samat sormukset, yllättäen vaan hopean sävyissä. :P

Maria Morri kirjoitti...

Ah, legendaarinen Ruma x) Hehee, sulle luonnollisesti hopea on kyllä aika luonteva ratkasu. ;) Mä oon kultaharakkana nyt ollut... :D

Tiia kirjoitti...

Paljon on kasvanut tuo sun toinen puoli, onko sulle tullu yhtään halua leikata se ihan lyhyeks takaisin? :)
Mä oon tässä yrittänyt kasvatella lyhyttä tukkaani pidemmäksi ja olen toisen sivun pitänyt ihan lyhyenä niinkuin sulla oli ennen. Kivasti huomaa miten pitkä jo toi toinen puoli on, kun toinen on aivan lyhyt. ;)

Maria Morri kirjoitti...

Aina välillä kyllä joo! :D Mutta sit muistelen, että sitten olisi vain sama rumba edessä joskus myöhemmin. Ja olen alkanut mieltyä ajatukseen siitä, että olis tollanen hemaseva blondi molemmilla puolilla. ;)

Nyt kyllä tosiaan varsinkin rasittaa, kun toi pituus on just polkka – olis ihan ok, jos tykkäis polkkamitasta, vois leikata sen molemmille puolille, mut just nyt ei nappaa. :) Polkka koettu ja nähty.... :P

ja joo, mä kans tykkäsin kyl siitä, miten se kontrasti lyhyen ja pitkän välillä tuli hyvin esiin. :) Tosi kaunis mallihan se kyllä on! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...