9.3.2013

Päivän meikki

make up of the day 5

Viihdyn arjessa aika samanlaisissa meikeissä päivästä toiseen – peruselementit pysyvät samoina, mutta jotkin yksityiskohdat, esimerkisi poskipuna tai huulipuna, vaihtelevat. Tykkään kuitenkin pitää meikin aina raikkaana, siistinä ja huoliteltuna. En pelkää näyttää "liian" laitetulta, mutta toisaalta aika vähän tulee mitään överisumusilmiä tai räikeitä värejä käytettyä. Luonnollisuus on mun meikeistä aika kaukana, mutta saapa ollakin. Mun kohdalla se luonnollisuus kun tarkoittaisi kirjavaa naamaa ja hädin tuskin erottuvia kulmia ja ripsiä. :D

1. Meikkipohja ja posket
Tässä meikissä olen käyttänyt meikkipohjana Rimmeliltä saatua Match Perfection -meikkivoidetta, jonka olen kiinnittänyt ohuella kerroksella ihan itse omin pikku kätösin ostamaani indie-brändi Meow Cosmeticsin Pampered Puss -mineraalipeikkipohjaa sävyssä Sleek Manx (jos muuten koskaan tuskailette sen kanssa, ettette koskaan löydä omaan ihoonne sopivia meikkpohjasävyjä, tsekatkaa oikeesti toi Meow Cosmetics, sävyjä on nimittäin jotain triljoonaa eri sävyperhettä, ja niiden sisällä vielä triljoonat eri tummuusasteet – okei, virallisesti niitä ilmeisesti on tasan 86 kipaletta, mutta että jos tuolta ei löydy, niin ei varmaan sit mistään). Varjostukset olen tehnyt suomalaisen Mschicin mineraalimeikkipohjan omaa ihonsävyäni tummemmalla sävyllä, tästä oivalluksesta kerron teille enemmän ja yksityiskohtaisemmin vielä myöhemmin. Kasvoilla on lisäksi juuri hankkimaani Illamasquan Naked Rose -poskipunaa sekä niin ikään hiljattain ostamaani Chanelin korostuspuuteria. Mschiciä voi ostaa heidän verkkokaupastaan, ja Illamasquata vastaavasti heidän omastaan.

2. Silmät
Kulmat olen tällä kertaa piirtänyt kokonaan sivellintä käyttäen Illamasquan kulmavärillä sävyssä Motto. Luomilla on Macin nudea vakkariluomiväriäni sävyssä Orb, sekä hyvin kevyesti hohtavaa vaaleanpunabeigeä sävyä Naked Lunch. Silmät on rajattu ylhäältä Macin tummanruskealla silmämeikkikynällä sävyssä Teddy ja alaluomelta Make Up Storen kynällä sävyssä Taupe, joka on riittävän pehmeä tähän tarkoitukseen. Lisäksi sisärajauksena on Illamasquan Vow.

Ripsissä on aivan uusi tuttavuus, josta kirjoitan myöhemmin enemmän, mutta sanottakoot nyt, etten ole koskaan, en oikeasti koskaan käyttänyt yhtä mahtavaa ripsiväriä kuin Chanelin Volume de Chanel. Minua lahjottiin ripsivärinäytteellä korostuspuuteriostokseni yhteydessä, ja voi hyvät hyssykät... Tsek nää räpsyttimet! Voisko sanoa, että neljäkymppiä on käytännössä jo tuhlattu (älkää vaan kertoko miehelle tota)...

make up of the day 1 make up of the day 2

3. Huulet
Huulipunana olen vähän aikaa käyttänyt Maybellinen Color Sensational -huulipunaa sävyssä 103 Iridescent Rose Diamonds, joka on tyypillisesti laatikostani löytyviä nudepuniani hieman vaaleanpunaisempi, mutta silti ehdottomasti vielä säyseä ja ei-kirkuva. Siinä on mukana pienen pientä glitteriä, joka onneksi ei huulilla näytä kovin metalliselta. Ihanaa tässä huulipunassa on sen erittäin kostean kiiltävä koostumus, se ei ole tippaakaan kuivan tuntuinen rohtuneilla huulilla, vaikka toki aina käytän huulirasvaa punien alla. Helposti tämän tyyppisissä huulipunissa on vastaavasti aika vähän pigmenttiä, mutta Maybellinen ruusutimantissa on onneksi riittävästi, jotta se peittää sinertävän punaiset huuleni alleen. :D Maybellinea löytyy verkossa Nellyltä * ja Sokokselta *.

make up of the day 3 make up of the day 4

(*) = mainoslinkki

1 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

En ole harmikseni löytänyt oikein sopivaa sävyä Meowilta. Tällä hetkellä parhaalta näyttää sekoitus Frisky Koratia ja Frisky abyssinialaista (joka on paaljon vaaleampi kuin korat, vaikka on periaatteessa samaa asteikkoa). Ei oikein jaksa pölytellä ja sotkea noiden kanssa. Mineraalit ovat muutenkin hankalia käyttää, sillä niillä tulee helposti naamio-efekti. Viimeistelypuuterinakaan eivät pidä kiiltoa.

Sori rupsutus. Meikki on kiva! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...