17.3.2013

Päivän asu ja talvipäivän aurinko

march 16 1

Viikonloppu on ollut keleiltään ihan mahtava, auringonpaiste on kuin piristysruiske piemän talven jälkeen, ja kaiken hapet keuhkoista imevän kiireen jälkeen lähdettiin miehen kanssa kävelemään. Ihan vain kävelemään ympäri Hervantaa.

Matkalla eksyttiin sitten Jankan kirppiksellekin. Pitää kyllä sanoa, että enimmäkseen aika ahdas paikka, jotkut pöydät muistuttivat epäjärjestyksessään pikemminkin roinankeräyspistettä kuin myyntipöytää, ja paikoitellen hinnoittelu oli aika... mielenkiintoista. Viisitoista euroa tuulitakista ja melkein kaksikymppiä vanhasta kahvipannusta. Ja kuka tuo myyntiin vanhan suoristusraudan, jota ei ole vaivautunut edes putsaamaan edellisen käyttäjän kuonista? :D Tosi kaunis esillepano. Harmittaa muuten vieläkin, etten saanut kuvaa vanhasta, kuluneesta ja naarmuisesta nukesta likaisine sukkineen, se olisi ollut kaikessa liikuttavuudessaankin ihan mahtavaa materiaalia Paskat kirppislöydöt -blogiin. :D Jankan kirppiksen kahvilaa ei tullut testattua. Käykää itse toteamassa ja kertokaa sit mullekin, millainen kokemus oli!

Asuna oli tällaista:

Takki: All Saints
Farkut ja huivi: Acne
Villapaita: Zara Men
Neuletakki: Zara
Vyö ja aurinkolasit: HM
Saappaat: Marc O´Polo (saatu)
Laukku: Stella Pouch Bag, LUMI Accessories (saatu)
Kynsissä: Essie Butler Please
march 16 2march 16 3 march 16 4

Asukuvista kiitos miehelle.

Kevät houkutti jo niin kovaa, että olin vähällä vaihtaa kengät saappaista tennareihin ja paksun villakangastakin nahkarotsiin, mutta onneksi mieheke puhui vähän järkeä päähän, eikä turhaan puhunutkaan. Kylmä siinä ehti varjossa tulla, takki auki ja ilman hanskoja, jo asua kuvatessa. Vilukissa mikä vilukissa, vaikkei sitä aina meinaa tai halua uskoa. Nuo kuvissa näkyvät Marc O´Polon saappaat ovat kyllä olleet mulla tämän talven hitti, ne vaan on niin hyvät ja kätevät. Tiedän, että olette nähneet niitä jo varmaan kyllästymiseen asti, mutta lupaan, kunhan tuo lumi tuosta vähän sulaa ja maa kuivuu, näette ne seuraavan kerran ensi marraskuussa, tai jotain vastaavaa. :D

Tässä vielä muutama matkan varrella tekemäni huomio.

sunny winter day 2 sunny winter day 3 sunny winter day 5 sunny winter day 6 sunny winter day 7 sunny winter day 9 sunny winter day 10 sunny winter day 13 sunny winter day 15 sunny winter day 17 sunny winter day 18 sunny winter day 20

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin, mukavaa sunnuntaita teille kaikille! ^^ 
Sisältöyhteistyö

3 kommenttia :

Sini kirjoitti...

Hervanta on tylsä paikka. Tänään kävin tuolla kirppiksellä, ei sieltä koskaan mitään löydä mutta ajankuluks on kiva kierrellä ja ihmetellä sitä roinaa..

Maria Morri kirjoitti...

Hervanta on kiva, toi kirppis vaan on vähän pleh :D

Anonyymi kirjoitti...

Löysin aikoinaan tuolta kirpparilta ihanat Tretorn:in poninkarvatennarit!:p Mutta se olikin aikamoisen kaivamisen lopputulos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...