25.3.2013

& Other Stories -takki in action ja pohdintaa

other stories coat on sunshine 7

Minulta pyydettiin heti kuvia uudesta & Other Storiesin takista, joten tässäpä niitä on! ;) Tosin, Acnen suuri Canada-huivi peittää tehokkaasti takin yläosaa ja tekee siluetista aika etukenopainotteisen, mutta huoli pois, kyllä tätä tullaan toistekin tässä blogissa näkemään. :D Materiaali takissa on joka tapauksessa ihanan paksu ja jämäkkä, pitää tiiviytensä ansiosta myös ihan ookoosti tuulta, ja alle mahtuu pari kappaletta villapaitoja. Nämä kuvat siitä todisteena. :D Asukuvista iso kiitos miehelle.

Kuten olette ehkä huomanneet, haluan blogissani kierrättää vaatteita asukuvissa, en suinkaan pukea joka kuvaan eri vaatteita. Ensisijainen syy siihen on toki se, että niin paljon kuin vaatteita omistankin, ei olisi mitenkään taloudellisesti mahdollista pukea joka kuvaan yhdistelmä uusia ja ennennäkemättömiä vaatekappaleita, mutta lisäksi haluan myös tällä tavoin tuoda tietynlaista realistisuutta ja elämänmakuisuutta kuviin: en elä yhdessä suuressa editorial-kiiltokuvassa. :D

Sanon näin, koska olen joskus saanut itseni kiinni näistä ajatuksista muiden upeita blogijulkaisuja selaillessa (ja ehkä joku muukin on saanut?), ja nimenomaan fiiliksessä "miksi minun elämäni ei ole noin nättiä ja monipuolista, mitä vikaa mussa on?". Harvoinpa se on koko ajan sellaista, mutta ulos päin hyvin ymmärrettävästi näytetään useimmiten se kaunein huippu jäävuoresta. Sen kun vain aina muistaisi. Ja mitä isompaa liiketoimintaa blogin ympärille on kehkeytynyt, sen paremmat mahdollisuudet tuottaa halutessaan myös hyvin vaihtelevaa materiaalia, esimerkiksi vaikka sitten alituisen matkustelun ja vaatelainojen muodossa. Valehtelisin, jos väittäisin, etten ole kateellinen menestyjille. :D (Ja unohdetaan nyt kahdeksi minuutiksi koko touhun ekologisuus, se on ihan oma lukunsa, muttei tämän pohdinnan kannalta ensisijainen.)

Toisaalta on myös itsensä sulkemista pieneen ja ahtaaseen laatikkoon, jos muka nätteys ja monipuolisuus omassa elämässä olisikin kiinni pelkästään siitä, että olis kämppä täynnä vaatteita (köh köh, mullahan on jo, sohva säilytystilana todistakoot), joita voi sitten kuvata muille, tai että juoksisi koko ajan pää kolmantena jalkana ympäri maailmaa. Elämästä tulee paljon onnellisempaa, kun laskee siunauksena ja keskittyy siihen, että elämä on sellaista kuin sen toivoo itse olevan, ei sellaista kuin jollain toisella sen pienen julkisuudessa nähdyn vilauksen perusteella on. Itsensä vertailu muihin on tosi helposti myrkkyä, ja vielä enemmän myrkkyä on määritellä oma itsearvostuksensa tuon vertailun kautta. Jos on saanut sitruunoita, niistä kandee tehdä limonadia. (Tai sitruunamuffinseja.)

Kuulostaa itsestäänselvältä ja helpolta, eikö? Aina on helppo puhua, varsinkin muiden puolesta, mutta "Words are wind". Onnellisuus ei ole vain valinta, se on taito, joka vaatii harjoittelua, ja jonka voi unohtaa, mutta jonka voi myös treenata itselleen uudestaan. Toisaalta elämä ei varmasti kenelläkään ole 100% onnellisuutta. Jos vaaka on plussan puolella, eikö se riitä?

other stories coat on sunshine 4

Kuulostipas nyt masentavalta, vaikka tarkoitus ei ollut se lainkaan. :D

Noh, joka tapauksessa: eläköön aurinko, eläköön kevät, eläköön villapaidat, jotka mahdollistavat ohuemmassa puuvillatakissa hyppelyn, ja eläköön kissansilmäiset aurinkolaist ja pinkki huulipuna, jotka tekevät meikkaamattomasta naamasta hetkessä tyyliuskottavan ja huolitellun näköisen. Nuo Vagabondin maiharifiiliksiset kengät puolestaan ovat sopivan rennot olemaan säikähtämättä pienestä loskasta ja vesiroiskeista, vaikka toki yhä ikuisesti kannattaa muistaa suojata kengät lankilla, suojasuihkeilla, kenkärasvalla... Ja ennen talviteloille pakkaamista kengät kannattaa yhtä lailla puhdistaa ja huoltaa!

other stories coat on sunshine 8 other stories coat on sunshine 9 other stories coat on sunshine 5

Takki: & Other Stories, Huivi: Acne Canada, Kengät: Vagabond (saatu), Farkut, Never Denim via BikBok, Villainen aluspaita: Celavi, Villapaita: Filippa K, Laukku: Selected Femme, Arskat: HM 

...Ja jos mietitte jäädyinkö päästäni huolimatta muhkeasta tukkapehkosta, voin sanoa, että kyllä jäädyin. Siksi kuvanoton jälkeen sujautin päähän COSin kashmirpipon ja mummulta joululahjaksi saadut villahanskat.

other stories coat on sunshine 3 Vesitorni 
Hervannan vesitorni, se näkyy lentokoneestakin!
Jää 
 Ei vielä aivan sulaa. 
 
Oikein hyvää viikonalkua kaikille!

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ihana huulipuna. Saanko udella merkkiä ja sävyä?

Maria Morri kirjoitti...

Mullon tossa kuvassa Maybellinen Color Sensational -huulipunaa sävyssä Pink Pop :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...