29.3.2013

Kiirastorstainen asu

easter shoppings 5

Tällaisessa asussa vietin eilisen iltapäivän, jonka puolestamme vietimme miehen kanssa Cittari-shoppaillessa pääsiäistä varten. Turtola on kyllä kätevästi 7 minuutin bussimatkan päässä, mutta silti tulee yleensä hoidettua kauppa-asiat ihan Hervannan keskustan kauppakeskus Duossa, johon on 10 minuutin kävelymatka. Hyvä niin, tuleepa hyötyliikuttua.

Huulilla on uutta huulipunaa, josta kerron teille vielä myöhemmin! Olen aivan hurahtanut näihin kirkkaisiin sävyihin. Kattokaa nyt (taas), miten se piristää naamaa:

easter shoppings 1

Näissä kuvissa kyllä taas nuo uudet Conssut näyttävät ihan julmetun hervottoman kokoisilta mun jalassa. :D

easter shoppings 3 easter shoppings 6
Takki / jacket: Other Stories, Farkut / Jeans: Never Denim, Kengät / Shoes: Converse, Paita / Knit: COS, Reppu / Backpack: Fjällräven, Huivi / Scarf: All Saints
easter shoppings 7 easter shoppings 15 easter shoppings 12
Me hankittiin meidän symboliset pääsiäismunat tästä. Ei siksi, että rakastettaisiin suunnattomasti Angry Birdsiä, vaan ihan uteliaisuudesta. :D Toivottavasti mun munasta tulis se musta pommilintu, se on mun suosikkini.
easter shoppings 14
Sit yllyin aika ravintonatsiksi kelatessani vaan tätä loputtoman loputonta määrää perunatärkkelystä ja rasvaa. Pakasteosastollakin tein joskus havainnon, että erilaisia perunatuotteita oli yksi kymmeniä metrejä pitkä allas täynnä, kun taas erilaisia vihannestuotteita pakasteessa oli ehkä kahden metrin verran. Mun puolesta ton suhteen vois kääntää täysin ympäri. Onneksi tätä nykyä niitä kasvistuotteitakin löytyy altaasta vähän enemmän. :D

Kun olin siinä aikani ravintonatseillut, siirryin valkkaamaan itselleni sipsipussia.
(En tosin sitten osannut valita, joten lopulta nappasin pieneltä ständiltä noiden sipsien vierestä pussillisen kuivahedelmiä.)
easter shoppings 13
Koriin päätyi kaikenlaista hedelmistä balsamiviinietikkaketsuppiin ja kaljaan. Ostoskoriin päätyi muuten mämmin sijasta tänä vuonna tortilla-aineksia, joten aika meksikolaisissa tunnelmissa tulee nyt syötyä. :D

Rauhallista pääsiäisenaikaa!

P.s. Muistakaahan myös, että voitte seurata Heijastuspintaa myös Facebookissa, mun Twitteriäni täällä, Lookbook-tili löytyy täältä ja Fashiolista täältä! Myös uudessa kotimaista tekoa olevassa Styleloving-palvelussa voi seurata mun haaveilujani! Googlen kautta voit lisätä itsesi lukijaksi tämän sivun alareunasta, ja löydät myös mun Google+ -tilin täältä.

In English: Yesterday we went shopping for Easter with The Man, and I was wearing my new Converse sneakers and Other Stories jacket. I'm also in love with bright lipsticks, more about that later on.

Instead of the traditional Finnish Easter food "mämmi" we decided to make tortillas and spend the holiday in the realm of Mexican tastes. The Easter eggs we picked were by Angry Birds, just to see what's inside. I hope I get the black bombing bird!

You can follow my blog on Facebook or Twitter! You can also find me on Lookbook, Fashiolista and Styleloving! You can also add yourself as a reader via Google on the bottom of this page, and you can also find me on Google+! Thanks!

Hope you have a great Easter everyone!

5 kommenttia :

Sini kirjoitti...

Nomut onhan perunaki vihannes tai ainakin kasvista kotoisin, samoin sipsien rasva ;D Mut on se kyl nii et tuskimpa noissa rasvassa keitetyissä perunoissa on lainkaan vitamiineja jäljellä..

Paola kirjoitti...

YAYYYY!! English!!! A big THANK YOU from Vienna! :))))

Maria Morri kirjoitti...

Sini, true true.... ;D

Paola you're very welcome! :) It's so nice to hear from you :)

Anonyymi kirjoitti...

Juurihan oli joku ravintoaine -ohjelma töllössä taasen, vieläpä muistaakseni BBC:n tuottama, jossa todettiin, että esim. Kaliumia on yhdessä annoksessa (oliko tuo 15g vai 50g?) sipsejä saman verran kuin banaanissa!

Koko dokkarin pointti muistaakseni oli se, ettei ole olemassa "roskaruokaa", vaan kaikkea pitäisi muistaa syödä kohtuudella. Mutta kukapa meistä viitsii syödä hampurilaisesta vain yhden neljäsosan...

Maria Morri kirjoitti...

Niin totta kai, kyllä todistetusti hampurilaisiakin syömällä voi jopa laihtua, kunhan kaloribudjetti on miinuksella. Mä en oo sinänsä mikään ruoka-aineuskovainen, että pitäisin mitään itsessään toista pahempana tai parempana vaan sen takia et tää on nyt tätä tai tota, mut just noita energiamääriä tarkkailemalla kyllä huomaa missä on niitä "tyhjiä" kaloreita ja missä niitä on vähän vähemmän. :) Kokonaisuus ratkaisee, ei mikään yksittäinen ravintoaine.

Eli siis musta tuntuu turhalta vetää tyyliin vaikka koko päivän perusaineenvaihdunnan energiantarpeen eestä jotain ihan ravintoaineköyhää mässyä, kun sit päälle tulee kuitenkin kaikki muukin normisyöminen päivän mittaan, eikä sillä mässyllä ees lähe nälkä tai tule erityisen ravittu olo, ja sit kun se sipsipussi on mennyt joko ällöttää tai tekis vaan mieli lisää – mitä tuli voitettua, hetken hurma? :D Totta kai silti on joskus kiva tehdä sitä kaikkee turhaa, ja munkin kans vähän liiankin helposti, et osittain tää on myös itselle suunnattua jeesustelua :D Mun intohimo on kunnon Hese-ranskikset, niitä ei ole koskaan annnoksessa tarpeeksi. x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...