3.3.2013

Essie: Butler Please

wearing essie butler please 2

Sähkönsininen kutitteli tyylinystyröitäni viime syksynä sinisen ripsivärin muodossa, ja varmaan samoin käy uudestaan tänä keväänä, nimittäin pian avaavalla & Other Storiesilla on myös kosmetiikkavalikoimassaan sininen räpsyripsituote, mutta juuri nyt olen hullaantunut Essien kynsillakkaan, upean siniseen Butler Please -sävyyn.

Butler Please on syvän sähäkkä, levittyy kuin unelma ja kuivuu yllättävän nopeasti häikäisevän kiiltäväksi. Erittäin laadukas, pigmenttinen ja kaiken kaikkiaan onnistunut koostumus siis, ei harmita tämä ostos tippaakaan. Sähkönsininen näyttää upealta yönmustuutta vasten, vaikka jotkut sanovatkin, ettei sininen ja musta muka sovi yhteen. Häh, siis jotain, joka ei muka sopis mustan kanssa.... ;) Ennustan sähkönsinisille kynsille trendiaaltoa tänä keväänä.

On hankala selittää, mikä näin räiskyvässä värissä vetää puoleensa sysitummuutta ja vähäeleisiä sävyjä rakastavaa ihmistä. Syvänsiniset kukat ovat kirjallisuudessa ja elokuvissa symboloineet inspiraatiota, halua, rakkautta ja tavoittamattoman tavoittelua. Jopa George R. R. Martin on yhdistänyt kirjasaagassaan Starkin suvun nuoret naiset ja siniset talviruusut. (Pitäiskin taas katsoa Game of Thrones uusiksi, oliskohan tää jo joku kuudes kerta, ennen kolmannen kauden alkamista.) Minulle kipinöivä sininen on pirskatelevan eloisa piristysruiske, joka kyllä tuo mieleen yhtä säkenöivän sävyiset kukat....

Essietä myydään mm. Sokoksella(*, Stockmannilla(* ja Anttilassa. Suoraan netistä Butler Please löytyy Nellyltä täällä(*.

essie butler please 4 essie butler please 1 essie butler please 3 wearing essie butler please 1

Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille! 

(* = Mainoslinkki

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...